Veja

Sneakers is dé trend van het moment en vormen het straatbeeld van nu. Het merk Veja heeft voor iedereen wel een leuk paar: dames, heren, casual of chunky … you name it. En ook niet onbelangrijk, de Veja sneakers worden op een fairtrade manier geproduceerd in Brazilië.  In dit artikel lees je daar meer over en laat ik jullie een aantal sneakers zien. 

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

Veja

 

Een sneaker is een sneaker, so you say! Dat is niet helemaal waar. Want Veja waagt een sprong in het diepe door een vegan verantwoord merk te lanceren. Veja is een sneakermerk dat bestaat sinds 2005 en is ontstaan in Brazilië door 2 franse sneaker liefhebbers. Zij gaan voor economische rechtvaardigheid en economische materialen. Op een fairtrade manier, door gebruik te maken van Peruaanse biologisch katoen voor het canvas en de veters. Voor de zolen van de duurzame schoenen gebruiken ze amazone-rubber. Naast deze duurzame materialen maken ze ook gebruik van verschillende innovatieve materialen zoals, gerecyclede plastic flessen en gerecycled polyester. Veja betekend ‘kijk’, om mensen te inspireren te strijden voor een eerlijke handel.

Veja sneakers zijn stijlvol en makkelijk te combineren met welke outfit dan ook. Met de meeste modellen uit de Veja collectie kom jij fantastisch voor de dag.

veja-dames-sneakers

 

Populariteit van de Veja Sneaker

Waarom zijn Veja sneakers zo populair? Of waarom zou je het merk moeten kennen / dragen? Opvallend aan de Veja sneaker is het strakke, vaak witte ontwerp met het iconische “V”-logo dat op de zijkant is gestikt. Een ander punt waarom de sneaker zo populair is, is dat steeds meer mensen voor duurzaam gaan.

Cool, trendy en stijlvol gedragen, en subtiel als ook opvallend. Het is maar net waar je voor gaat. Hoe je de sneaker ook draagt, of je stijlvol bent of eigenlijk helemaal niet, jouw outfit wordt naar een hoger niveau getild met Veja. Een aantal jaren geleden wilde je echt niet op straat gezien worden in een jurkje gecombineerd met sneakers, en tegenwoordig kan je zo verrassend veel verwachten in het straatbeeld, en kijk je nergens meer raar van op. 

 

Mijn Veja Sneakers Wishlist

Ik heb best veel sneakers in mijn schoenenkast staan, maar van het merk Veja ontbreekt nog ieder spoor. Eigenlijk wordt het tijd dat daar verandering in komt. Daarom heb ik voor mezelf alvast een wishlist gemaakt met de Top 7 sneakers van Veja. 

  1. v-15 suede beige
  2. venturi suede kaki/beige
  3. v-10 wit
  4. Campo Nubuck Roze
  5. Venturi Alveomesh Beige/Roze
  6. Campo Chromefree Rood/Roze
  7. Nova Canvas Wit/Roze

In de volgende video zien jullie een beeldimpressie van de bovenstaande sneakers.

Veja Sneakers door Tatiana’s Blog

Tatiana

Ik draag graag sneakers. Jij ook, en heb jij een paar Veja sneakers?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Sneakers vormen het straatbeeld van nu

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | Sneakers vormen het straatbeeld van nu

    Ik ben fan! Minimalistisch, duurzaam en goedkoop! Echt perfect voor de zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *