Tatiana's Blog | Verliefd op mijn nieuwe NIKES

Ik zeg nooit nee tegen nieuwe schoenen. Er was een tijd dat ik mijn kelderkast vol had staan met schoenen. Daarvan was 99% met hak, het liefst zo hoog mogelijk. Het soort schoen dat je kan vergelijken met een wapen, zo gevaarlijk. Wie mij tegenwoordig een beetje kent, weet dat ik nu steeds vaker op mooie sneakers rondloop. Nu is de verdeling wat meer in balans, 50% hakschoenen en 50% sneakers. Sinds kort mag ik daar weer een nieuw paar aan toevoegen. Voor het eerst in mijn leven heb ik een paar Nike’s. En dat mag natuurlijk gezien worden.

Tatiana's Blog | Verliefd op mijn nieuwe NIKES

Nike

There is no finish line! 

Tatiana's Blog | Verliefd op mijn nieuwe NIKES

Als klein meisje, maar zeker als tiener wilde ik wel meedoen met de trend. Als alle meiden in Levi’s 501 liepen, wilde ik dat ook. Naast een aantal Indian Rose spijkerbroeken was dat dan ook het enige merk spijkerbroek dat ik droeg. Alleen met sneakers had ik dat nooit zo erg. Ik zag iedereen wel op Nike’s lopen, maar zelf had ik die behoefte niet zo. Nu ik de kans kreeg wilde ik toch echt eens een keer Nike’s hebben, ik loop echt al tegen de 40 jaar aan en had nu echt zoiets van: “Just do it …!” En nu ik ze heb ben ik er zo blij mee. Ik draag ze graag en naar elke gelegenheid, iets dat ik eerder echt nooit zou doen. Vorig jaar verscheen ik op mijn moeders verjaardag nog in een black dress en een mooie pump, en dit jaar op haar 70e verjaardag verscheen ik in mijn jeans met Nike sneaker. Wat een stoere actie, en dat is ook precies hoe ik mij voelde.

Ik ben altijd erg zuinig op mijn schoenen, en niets of niemand mag ze aanraken. Don’t touch my … (shoes). Ik vind het altijd zo erg als je mooie schoenen hebt, die helemaal platgetrapt zijn door anderen. Daar kan ik zo kwaad op worden. Dan ben je er zelf zo zuinig op en heb je de afdruk van iemand met maat 40 op jouw schoenen staan. Ik duw het liefste iedereen van mij af, zodat ze niet te dicht bij mijn schoenen in de buurt komen.

Tatiana's Blog | Verliefd op mijn nieuwe NIKES

I LIKE SNEAKERS, I GUESS I CAN CALL MYSELF A COLLECTOR


Sneakers uitzoeken bij Sportshowroom

Tatiana's Blog | Verliefd op mijn nieuwe NIKES

Omdat ik wel steeds meer voor een kleurtje ga, maar al een aantal felle kleuren van sneakers in de kast heb staan, ben ik gegaan voor een neutrale kleur. Het model is geïnspireerd op de klassieke Nike hardloopstijlen. De schoen heeft een leren overlay. De kleur die ik heb gekozen is een mix van Sepia Stone/Sand/Gum Light Brown/Sail. De pasvorm is perfect en comfortabel en de rubberen buitenzool zorgt voor uitstekende grip. Echt, de schoen zit heerlijk. De sneaker is heel goed te combineren met zowel sportief en casual kleding.

Ik heb mijn sneakers uitgezocht bij Sportshowroom, een startup met een nieuw concept. Een online zoekmachine voor sportartikelen, gecombineerd met een inspiratieblog. In de showroom worden producten van onder andere Nike, Adidas en aangeboden.

Tatiana's Blog | Verliefd op mijn nieuwe NIKES

DREAM CHASERS WEAR SNEAKERS!


Beschikbaarheid en prijs?

Tatiana's Blog | Verliefd op mijn nieuwe NIKES

Ik heb mijn sneakers bij Sportshowroom uitgezocht, en werd vanuit hun showroom doorgeleid en voor nog geen € 60 had ik deze beauties in no time bij mij thuis staan.

Tatiana's Blog | Verliefd op mijn nieuwe NIKES

LIFE IS SHORT, BUY THE DAMN SHOES!


Tatiana's Blog | Verliefd op mijn nieuwe NIKES

Wat vind jij van mijn nieuwe schoenen!


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Verliefd op mijn nieuwe NIKES

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

10 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Verliefd op mijn nieuwe NIKES

  Ohhh wat zijn ze mooi! Ik wil ze ook!!

 2. Tatiana's Blog | Verliefd op mijn nieuwe NIKES

  Oh WoW wat een beauty’s! Ik vind de nude kleuren echt heel erg mooi ♥️

 3. Tatiana's Blog | Verliefd op mijn nieuwe NIKES

  Ik begrijp je liefde helemaal, ze zijn echt mega vet!

 4. Tatiana's Blog | Verliefd op mijn nieuwe NIKES

  Ze zijn leuk hoor, ik ben dol op Nikes, ze lopen prima en staan ook goed.

 5. Tatiana's Blog | Verliefd op mijn nieuwe NIKES

  Heel gaaf! Ik draag eigenlijk nooit sneakers, maar denk er nu wel over om er een paar te kopen!

 6. Tatiana's Blog | Verliefd op mijn nieuwe NIKES

  oeh leuk zijn ze! Ik heb dit model ook maar dan in andere kleuren. zitten echt super fijn!

 7. Tatiana's Blog | Verliefd op mijn nieuwe NIKES

  Ik ben zelf meer van de Adidas, maar ik moet toegeven dat deze Nikes wel erg mooi zijn!

 8. Tatiana's Blog | Verliefd op mijn nieuwe NIKES

  Wat een mooie foto’s! Je nieuwe Nikes zien er ook erg mooi en comfortabel uit!

 9. Tatiana's Blog | Verliefd op mijn nieuwe NIKES

  Hele mooie frisse en warme kleur, goeie combi! Ik vind dat het mooi gestyled hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *