VERNIEUWDE BATH & BODY LIJN VAN TISSERAND AROMATHERAPY

by Tatiana
LAVENDER & WHITE MINT BATH & BODY LIJN VAN TISSERAND AROMATHERAPY

Ik ben gek op bad- en doucheproducten, vaak heb ik de kastjes ook vol staan met alle geuren die er maar zijn. Toen ik hoorde dat ‘Tisserand’ met een vernieuwde bad en body lijn kwam, wilde ik hier het fijne van weten. Lezen jullie mee!

 

 

Tisserand levert al jaren de zuiverste etherische oliën voor zowel professionals maar ook liefhebbers sinds 1974. Erkend als leiders op het gebied van aromatherapie en welzijn, door expertise in het mengen van essentiële oliën. Afkomstig uit alle hoeken van de wereld, al onze essentiële oliën zijn 100% puur biologisch, wild vervaardigde of ethisch geoogst en worden gebruikt en aanbevolen door professionele aromatherapeuten over de hele wereld.

 

━━━━ TISSERAND ━━━━

LAVENDER & WHITE MINT BATH & BODY LIJN VAN TISSERAND AROMATHERAPY

VERNIEUWDE BATH & BODY LIJN VAN TISSERAND AROMATHERAPY

Tisserand Aromatherapy, introduceert een vernieuwde Bath & Body collectie. Wat is er nieuw? Alle producten zijn geformuleerd volgens de nieuwste inzichten en de heerlijke, verfijnde geuren zijn afkomstig van 100% natuurlijke etherische oliën van topkwaliteit. De Bath & Body lijn bevat bovendien superieure botanische extracten vol natuurlijke vitaminen en antioxidanten om jezelf elke dag van de week mee te verzorgen en de huid zacht en glanzend te maken.

In 3 nieuwe geurlijnen zijn er maar liefst 14 producten beschikbaar, een body wash, bath soak, hand wash, hand cream & deodorant. De 3 nieuwe geurlijnen, ROSE & GERANIUM LEAF, LAVENDER & WHITE MINT, NEROLI & SANDALWOOD hebben alle 3 hun eigen top-, hart- en basisnoten waarmee je lichaam kunt verzorgen en verwennen.

 Rose & Geranium Leaf: 

Topnoten: Botanisch complex van Franse Roos, Zoete Sinaasappel en Bergamot. Hartnoten: Petitgrain en Geraniumblad. Basisnoten: Ho Wood blad en Patchouli.

❧ Lavender & White Mint: 

Topnoten: Lavendel en roos. Hartnoten: Geraniumblad en Lavandin. Basisnoot: Witte munt.

❧ Neroli & Sandalwood: 

Topnoten: Neroli (sinaasappelbloesem), Ylang Ylang, Bergamot en Roos Absoluut. Hartnoten: Geraniumblad en Lavendel. Basisnoten: Sandelhout, Patchouli en Ho Wood blad.

LAVENDER & WHITE MINT BATH & BODY LIJN VAN TISSERAND AROMATHERAPY

LAVENDER & WHITE MINT VAN TISSERAND AROMATHERAPY

Ik kreeg 5 producten toegestuurd uit de paarse lijn van Tisserand Aromatherapy. Een lijn waarvan de producten naar lavendel en mint ruiken. Lavendel is een geur die ik erg lekker vind, en ook mint vind ik erg lekker ruiken. De combinatie samen is een frisse en zuivere geur.

Dit heb ik mogen ontvangen:

❧ DEODORANT

LAVENDER & WHITE MINT BATH & BODY LIJN VAN TISSERAND AROMATHERAPY DEODORANT

❧ HANDCREAM

LAVENDER & WHITE MINT BATH & BODY LIJN VAN TISSERAND AROMATHERAPY HANDCREAM

❧ HANDWASH

LAVENDER & WHITE MINT BATH & BODY LIJN VAN TISSERAND AROMATHERAPY HANDWASH

❧ BODY WASH

LAVENDER & WHITE MINT BATH & BODY LIJN VAN TISSERAND AROMATHERAPY BODYWASH

❧ BATH SOAK

LAVENDER & WHITE MINT BATH & BODY LIJN VAN TISSERAND AROMATHERAPY BODYWASH

━━━━ MIJN MENING  ━━━━

Als eerste zijn er een paar dingen die ik er nog even bij wil vermelden, naast dat het heerlijk ruikt. De producten zijn 99% natuurlijk en bevatten zeer milde conserveringsstoffen die ervoor zorgen dat de producten ook tijdens gebruik in topconditie blijven. De producten die ik vandaag getest heb zijn vrij van o.a. Parabenen, SLS/SLES/ALS, MCIT/MIT, Cocamide DEA, Siliconen, Aluminium. Het is een beetje te veel informatie om hier neer te zetten, waar deze termen voor staan en wat er mogelijk slecht aan is, maar neem van mij aan dat het fijn is dat deze stoffen er NIET inzitten.

De producten van Tisserand Aromatherapy worden nooit getest op dieren en bevatten geen dierlijke ingrediënten, dus ook geschikt voor veganisten. Alweer een heel fijn punt waar heel veel meiden/vrouwen blij van zullen worden.

Ik heb alle producten van deze lijn uitgebreid getest en gebruikt, en ik kan niet anders zeggen dan dat ik het heerlijk vind in gebruik. Zo hou ik van een handcrème die je insmeert en als het ware ook gelijk weer verdwijnt, maar wel zijn werk doet. Deze handcrème is niet vettig, ruikt lekker en trekt snel in de huid. De hand wash is een zeepvrije zeep die mijn handen goed schoon wast en een prettige geur achterlaat. De deodorant heb ik getest, maar ik hou toch niet zo van deodorant roller, maar meer van een spray. De body wash vind ik heerlijk, deze verzacht, verzorgd en voedt mijn huid en geeft een ontspannend gevoel. De bath soak gebruik ik ook wel onder de douche, maar dit product heeft mijn dochtertje toegeëigend voor een heerlijk rustgevend bad.

━━━━ ♡ ━━━━

Wil je een van deze producten bestellen? Of zou je graag iets uit de andere geurlijnen willen proberen? In de webshop My Green Universe,  een webshop met natuurzuivere verzorgingsproducten, kunnen jullie met de code BNB15PCT shoppen met 15% korting. Dat geld voor alles wat er in je winkelmandje zit. De kortingscode is tot 31 juli 2017 geldig.

KOOP HIER: Tisserand Aromatherapy Lavender & White Mint

VOOR WELKE LIJN GA JIJ? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

18 comments

Jolanda 17 juli 2017 - 10:18

Dit merk ken ik niet, maar wat ziet het er prachtig uit!!

Reply
Jamey 17 juli 2017 - 10:21

Ooh dat klinkt best wel fijn zeg! Ik ken het merk zelf nog niet.

Reply
Fleur 17 juli 2017 - 10:36

Mooie foto’s! Het lijken mijn heerlijke producten en de geuren combinatie lavendel en mint lijkt mij ook erg lekker

Reply
Tiny 17 juli 2017 - 10:48

Het lijkt mij ook heel lekker verfrissend ,het is het proberen waard

Reply
Bouchra 17 juli 2017 - 10:58

Ik vind het zo fijn dat er steeds meer producten mens- en diervriendelijk zijn. Great! Deze zet ik op mijn lijst 😉

Reply
Chantal 17 juli 2017 - 11:10

De producten zien er echt heel goed uit, ze zouden erg leuk staan in mijn badkamer. Zoals ik het lees zijn het ook nog eens topproducten in gebruik. Wie weet als ik door mijn spullen heen ben.

Reply
Nicole Orriëns 17 juli 2017 - 13:19

Ideaal dat de handcreme zo snel intrekt! Als je zo lang moet wachten vind ik dat altijd vervelend. Ik vind het een prachtige lijn om te zien ook.

Reply
mieke | mieksmind 17 juli 2017 - 13:30

ik ken het merk nog niet maar het ziet er zo op het 1e gezicht goed uit. fijn ook dat de crème snel intrekt

Reply
TessaC 17 juli 2017 - 14:12

Wat ziet deze lijn er prachtig uit! Ik kende het merk nog niet, maar het klinkt goed. Bovendien hou ik erg van lavendel!

Reply
Nailtalk 17 juli 2017 - 14:54

Ik ben niet heel fan van lavendel persoonlijk, maar het feit dat ze zo natuurlijk zijn trekt mij wel erg aan. Ben langzamerhand aan het overstappen naar natuurlijkere producten!

Reply
Linde 17 juli 2017 - 14:56

Ahaa weer nieuws om te testen! Ik kende het merk ook niet, maar hou het in het achterhoofd als ik nieuws nodig heb!

Reply
Sherry 17 juli 2017 - 17:09

Het ziet eruit als een mooie lijn. Ik ben erg benieuwd. Wat een fijne review.

Reply
Tania 17 juli 2017 - 17:10

Dit merk kende ik totaal nog niet. Ben wel benieuwd naar die geur want kan me lavendem en mint niet echt samen voorstellen

Reply
Lonneke 18 juli 2017 - 19:01

Een totaal nieuw merk voor mij maar lijkt me erg fijn. Ik ben sowieso wel gek op lavendel. Wat een mooie foto’s heb je gemaakt!

Reply
Maryke 18 juli 2017 - 22:09

Lavender and White Mint, klinkt heerlijk!!! Mooie producten, kende het niet. Bedankt voor het posten.

Reply
Nathalie - Volgmama 19 juli 2017 - 11:03

Ken het merk ook nog niet. Ben gek op lavendel producten dus zou het zo kunnen kopen!

Reply
Ellen 20 juli 2017 - 12:14

Wow je hebt echt zo’n mooie foto’s van deze producten gemaakt! Dit merk kende ik nog niet.

Reply
hans 24 januari 2019 - 16:39

Ook in de geuren Neroli & Sandalwood; Rose & Geraniumleaf. Check onze website voor meer natuurlijke producten:

Reply