GSMpunt Samsung Galaxy S7 Spigen

Heb jij een verslaving? Mijn man zegt dat ik verslaafd ben aan mijn telefoon. En de helft van de tijd ontken ik het. Maar is dat juist niet het typische gedrag van een verslaafde? Ja he! Misschien wordt het tijd dat ik toegeef, verslaafd aan mijn telefoon. Ik kijk ook heel vaak naar het indicatielampje op mijn telefoon. Brand het lampje groen, blauw, of wit? Heb ik nog leuke reacties op Facebook, of Instagram? Het indicatie lampje is een traktatie voor mijn hersenen. Mijn telefoon is mijn beste vriend! Hoe zit dat met jou?

Op zich is het niet eens zo vreemd, want tegenwoordig is een telefoon meer dan alleen een toestel waarmee je kunt bellen. Vooral onder bloggers is de telefoon een onmisbare vriend geworden. Want we doen er zoveel meer mee dan alleen bellen. Onze telefoon fungeert ook als klok en wekker, maar ook als camera en agenda. En we luisteren er naar muziek, en niet te vergeten het bijhouden van social media.

GSMpunt Samsung Galaxy S7 Spigen

Vooral op momenten dat je echt niet zonder je telefoon kan merk je dat het een soort verslaving is. Ik behandel mijn telefoon altijd heel netjes, en ’s avonds ligt deze ook netjes op een rubber matje naast me op mijn nachtkastje. Maar hoe lief ik ook ben voor mijn telefoon, het blijft maar een apparaat. De telefoon waar ik nu over praat is mijn LG G4. Deze heeft mij in de steek gelaten, op een moment dat ik dat echt niet kon gebruiken. Midden in de gezellige sfeer van een super leuk blog event begaf mijn telefoon het. Mijn LG deed niets meer, ik zag enkel een zwart scherm. Gelukkig kon ik het toestel onder garantie laten repareren, maar ik was wel al mijn foto’s van het event kwijt.

Dit gebeurde mij onlangs een 2e keer. Nadat ik ontelbare foto’s had geschoten op het Kruidvat event begaf mijn telefoon het voor de 2e keer. Opnieuw aangeboden ter reparatie onder de garantie, maar ik was er helemaal klaar mee. Hoe gehecht ik ook aan mijn LG G4 was, hij mocht nu echt de deur uit. Het was tijd voor iets nieuws, een nieuwe vriend die mij niet in de steek zou laten op belangrijke momenten. Een toestel die ik kon vertrouwen. En toen kwam de Samsung Galaxy S7 in mijn leven.

GSMpunt Samsung Galaxy S7 Spigen

Nu ik een nieuw toestel had moest ik deze natuurlijk ook weer beschermen, en voorzien van een mooi hoesje. Ik ben altijd heel zuinig op mijn telefoon, en hou mijn telefoon altijd heel mooi. Ik erger me aan ieder krasje, en probeer dit hoe dan ook te voorkomen. Daarom ben ik wat dat betreft wel een hoesjes freak. Ik hou van leuke hoesjes die mijn telefoon beschermen.

Op de website van GSMpunt zag ik verschillende Spigen hoesjes, waarvan ik weet dat ze stevig zijn en echt kwaliteit bieden. Het uiterlijk van mijn telefoon blijft natuurlijk wel belangrijk, want ik blijf een vrouw en het oog wil ook wat. Daarom koos ik voor een transparant galaxy S7 hoesje. Met dit hoesje was mijn telefoon goed beschermt, maar je ziet nog steeds het mooie rose gold design van de telefoon zelf.

GSMpunt Samsung Galaxy S7 SpigenDe Spigen Neo Hybrid Crystal Case voor de Samsung Galaxy S7 heeft een stijlvol design maar biedt wel de perfecte benodigde bescherming. In de Spigen Neo Hybrid Crystal Case, is je Galaxy S7 beschermd tegen vallen, stoten en krassen. Het slimme design van deze case sluit als een handschoen om je toestel en maakt het één solide en hoogwaardige constructie.

GSMpunt Samsung Galaxy S7 Spigen

De Spigen Neo Hyprid Crystal Case bestaat uit twee delen. Allereerst bestaat de basis uit hoogwaardig TPU materiaal dat naadloos aansluit op de vormen van de Samsung Galaxy S7. De buitenste laag van de Spigen Neo Hybrid Crystal Case, bestaat uit een harde polycarbonaten bumper. Bij een val verdeelt deze bumper de kracht over de gehele constructie. Deze extra laag bescherming maakt een groot verschil met standaard TPU cases. Gemetalliseerde knoppen die verwerkt zijn in de bumper zorgen er voor dat u gemakkelijk gebruik kunt maken van de knoppen van uw Samsung Galaxy S7 Plus.

GSMpunt Samsung Galaxy S7 Spigen

Het hoesje maakt het toestel wel iets groter, maar alsnog ligt het toestel lekker in de hand. En ondanks de stevige constructie blijft het model van het toestel wel bestaan. Ik ben heel blij met dit toestel en met het hoesje.

Ben jij nog op zoek naar een leuk hoesje voor je telefoon, neem dan zeker eens een kijkje op de website van GSMpunt.

afsluiting-tatiana

Kan jij zonder je telefoon?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

 

Tatiana's Blog | Verslaafd aan mijn telefoon!

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Verslaafd aan mijn telefoon!

  Ik heb al eens eerder een samenwerking met ze gehad ook, was er heel tevreden over! Ik ben zelf dan weer een echte iPhone aanhanger.

 2. Tatiana's Blog | Verslaafd aan mijn telefoon!

  Ik ben niet heel erg verslaafd ,maar ik kan ook niet zonder mijn mobile
  Waar ik ben is mijn telefoon ,en ja zeker ben ik heel zuinig op mijn mobile
  Kan er ook niet tegen als er ook maar een vlekje of krasje op komt
  Ik heb ook een beschermhoesje ,en wat voor een ,
  De mooiste ,ik heb het van mijn schoondochter gekregen ,je raad het al
  Zij is de verslaafde ,zuinige ,van ons allemaal
  Of komen jullie met nog een beter of erger verhaal ??

 3. Tatiana's Blog | Verslaafd aan mijn telefoon!

  Ik ben best wel verslaafd aan mijn telefoon en ook aan hoesjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *