VIDA+JUNE || EEN ZOMER ZONDER BLOTE BENEN

by Tatiana

VIDA+JUNE lanceert in februari 2019 haar Moroccan Muse zomercollectie. Een unieke collectie met opvallende ontwerpen, kleuren en texturen. Het is een collectie gevuld met lange en luchtige stijlen. Dit in combinatie met de opvallende doch warme kleuren creëert een simpele en chique feel voor een onvergetelijke zomer look. 

SASS

VIDA + JUNE

een zomer door zonder blote benen

De zomercollectie kenmerkt zich vooral doordat de ontwerpen lang van stof zijn: een zomer door zonder blote benen. De collectie bevat maxi jurken tot jumpsuits en two-piece sets. De gekozen stof, kleur en dessin zorgen ervoor dat ieder item sierlijk tot haar recht komt.

SASS

Feathers and velvet

veren als finishing touch

Alhoewel, maxi jurken en rokken onmisbaar zijn in een zomercollectie is een van de zomer musthaves van VIDA+JUNE de ‘The fluffy palazzo trousers’. Een luchtige broek met veren als finishing touch. Deze broek in combinatie met de ‘The blouse’ zorgt voor een echte eyecatcher effect.
De ‘The velvet longline blazer’ is te dragen als two-piece set met de ‘The velvet wide leg trousers’ en als individueel item. De oversized blazer is geschikt om door te dragen tijdens het najaar.

SASS

Beauty comes in pairs

voor jou en je mini me

Het label is vooral gericht op twinning items. Dit wilt zeggen dat ieder ontwerp in zowel volwassen als kindermaten verkrijgbaar zijn. De gedachte hierachter is dat modewuste dames hun mini me in dezelfde outfits kunnen kleden als zij zelf. De Moroccan Muse collectie is ook voor de mini fashionista’s van 2 t/m 8 jaar verkrijgbaar.

 

Over VIDA + JUNE

In 2015 resulteerde het enthousiasme van Charise Rozenbeek voor mode in de lancering van haar veelgeprezen Miss Guilty twinning collectie. Bekend om haar nonchalante benadering van stijl en luxe, resoneren de collecties van Charise Rozenbeek met haar kenmerkende oversized stijl en aandacht voor detail. “Ik heb altijd van het idee gehouden om mode te combineren met moederschap, om mijn liefde en enthousiasme voor mode te delen met mijn meisjes. Ze hebben me geïnspireerd om een merk te creëren dat wordt gesymboliseerd door ontwerpen die verfijnd, moeiteloos, comfortabel en bovenal tijdloos zijn voor zowel mijn dochters als ik. Ze vormen de intentie en zijn het eponiem van het merk. ”-Charise Rozenbeek.

 

Ik zou kiezen voor het okergele twinning setje, en jij?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment