VIENTRE BANDIDOS luxe bohemian slippers

vientre bandidos slippers

Vientre Bandidos” alleen al van de naam krijg ik de zomerkriebels, jij ook? Ik moet eerlijk zeggen dat het voor mij niet snel genoeg zomer kan worden. En ik ben echt niet de enige, wacht maar tot je de kleurrijke slipperlijn van Vientre Bandidos ziet. Hiermee kom jij ongetwijfeld in een instant zomerstemming.

Nederland heeft er een nieuw slipper- en sandalenmerk bij, Vientre Bandidos. De lederen teenslippers zijn afgewerkt met de mooiste schelpjes, lovertjes, kwastjes en stenen, allemaal afkomstig uit Athene. Deze bohemian fashion musthaves maken je benen direct zomer klaar.

De zomer in met prachtige met de hand gemaakte luxe bohemian slippers!

Vientre Bandidos Bohemian Slippers

Vientre Bandidos Bohemian Slippers

 

Griekenland

Wat is er nou fijner dan om een zomer lang elke dag op slippers te lopen. Natuurlijk doe je dat niet op van die degelijke, saaie teenslipper, maar in stijl. Dat kan nu met de luxe bohemian Vientre Bandidos slippers.

Een fantastische samenwerking tussen een Grieks gezin, en een Nederlandse ontwerpster, en voor het goede doel. De slippers zijn gemaakt door een schoenmakersfamilie in Kreta, en door de Nijkerkse Suzanne Steenkamp eigenhandig tot echte blikvangers omgetoverd. De slippers zijn in maat 36 tot en met 41 en kunnen desgewenst ook helemaal worden gecustomized.

De Griekse schoenmakersfamilie zet al sinds jaar en dag de lederen slippers met de hand in elkaar. De zool van de sandaal met sleehak is gemaakt van kurk waardoor je de hele dag op een zachte ondergrond loopt. Het voetbed is gemaakt van leer, waardoor de slipper zich vormt naar je voet.

Schelpen

Of je nu over de boulevard paradeert of over het strand. Met deze prachtig versierde slippers geef jij iedereen het nakijken. Het bijzondere van de zomerse sandalen en teenslippers is namelijk dat eigenaresse Suzanne Steenkamp samen met haar collega zelf de slippers met de hand opfleurt met lovertjes, lintjes, kwastjes, kraaltjes, pompoentjes, steentjes, stofjes en de allermooiste schelpen: allemaal afkomstig uit Athene. Zo is ieder exemplaar uniek!

Eyecatcher

Het bewerken van de slippers doet Steenkamp in haar atelier in de gelijknamige winkel in Nijkerk waar ze eerlijke merken van over de hele wereld verkoopt en waar vanaf maart ook de met de hand gemaakte slippers verkocht worden.

Suzanne Steenkamp:

,,We verkopen kledingmerken zoals Psylo en Baba Design, maar ook sieraden en tassen. Toen mijn collega tijdens haar vakantie in Griekenland op deze leuke slippers stuitte, wisten we meteen dat we deze ook in onze collectie wilden hebben, maar dan wel op onze eigen manier. We toveren de slipper om tot ware eyecatcher, maar wel dusdanig dat jij je er helemaal prettig bij voelt.’’

Vientre Bandidos Bohemian Slippers

Achtergrond

Want dat is eigenlijk de reden waarom Steenkamp de slipper op de markt brengt. Geregeld kreeg ze vraag naar die unieke slippers die ze zomers altijd draagt. Zodoende besloot ze de zelfgemaakte teenslipper voor een breder publiek beschikbaar te stellen, zodat nu iedereen zijn bruine benen in het kleurrijke zomerschoeisel kan stoppen. Want mensen zich prettig laten voelen, is het credo van Steenkamp die naast de oprichtster van Vientre Bandidos ook de oprichtster is van de dienstverlenende organisatie ‘SustVarius’. Deze organisatie heeft als doel mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, te laten integreren en zich weer prettig te laten voelen in een samenleving waar ze vaak te maken hebben met vooroordelen.

Vientre Bandidos, een project dat voortvloeit uit Sustvarius, betekent letterlijk Buikdieven. Het staat voor alle, uit-buik-plaatsingen bij ouders met een verstandelijke en/of psychische beperking. Het kind wordt al in de buik van de moeder weggeplaatst zonder dat er een gedegen onderzoek heeft plaatsgevonden om bijvoorbeeld ouderschapscompetenties te meten en in kaart te brengen. Het gaat om duizenden kinderen, en honderdduizenden sinds 1950, die uit huis zijn geplaatst en in een instelling terecht zijn gekomen. De opbrengst van de Vientre Bandidos slipper komt ten goede aan dit project.

Vientre Bandidos Bohemian Slippers

Willen we dat niet allemaal? Er bijlopen in stijl met de gedachte iets goed doen. Uiterlijke schoonheid trekt, maar innerlijke schoonheid boeit.

Verkoop en overige informatie:
Website : www.vientrebandidos.nl
Facebook : www.facebook.com/vientrebandidos
Verkrijgbaar bij : Vientre Bandidos, Kolkstraat 13, Nijkerk en binnenkort via de webshop www.vientrebandidos.nl/pagina/webshop
Verkoopprijs : Vanaf €49,95

afsluiting-tatiana

Zie jij je al lopen in deze bohemian beauties?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | VIENTRE BANDIDOS luxe bohemian slippers

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | VIENTRE BANDIDOS luxe bohemian slippers

  Zoals jij het beschrijft en die mooie foto’s laat zien van die mooie slippers .ja dan krijgen (wij )ik zeker de kriebels ,de zomer mag beginnen
  Ik ben al even op de site wezen kijken ,en vond er vele prachtige dingen waar ik grote ogen van kreeg
  En wat ik nog even zeggen wil ,het is een prachtig project

 2. Tatiana's Blog | VIENTRE BANDIDOS luxe bohemian slippers

  Hier krijg ik inderdaad ook de zomerkriebels van! Wat een mooi verhaal en mooie slippers zeg

 3. Tatiana's Blog | VIENTRE BANDIDOS luxe bohemian slippers

  Ik vind ze echt heel erg leuk!

 4. Tatiana's Blog | VIENTRE BANDIDOS luxe bohemian slippers

  Heel erg leuk alleen vind ik ze best wel prijzig voor slippers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *