Tatiana's Blog | Vijf items die me doen dromen van de zomer!

Bibberen, bibberen en nog eens bibberen van de kou is het de laatste tijd. Het blijft voorlopig dus bij dromen, maar voor je het weet is de zomer terug. Zoals jullie weten, hou ik ervan om te vlammen in het leven, dus ik laat die winter me niet tegenhouden! Hier zet ik alvast op een rijtje welke items ik absoluut wil hebben voor komende zomer. Lees je even mee?

 

Vijf items die me doen dromen van de zomer!

 

SASS

1. Leuke cocktailglazen!

 

Tatiana's Blog | Vijf items die me doen dromen van de zomer!

Zomer en zon, dat betekent natuurlijk overheerlijke cocktails drinken. Stiekem vind ik de presentatie van zo’n cocktail leuker dan het drinken zelf. Ik hou er dus van het web af te struinen naar fijne cocktailglazen. Die komen er in alle vormen en kleuren! Of het nu een klassiek martiniglas is, een longdrinkglas of een elegant hurricaneglas, ik wil ze allemaal. Wat droom ik al van zo’n frisse sangria op het terras. Hier ontdek je welk glas bij welke cocktail past. Zo kan je je alvast wat voorbereiden op een leuke zomeravond met de vriendinnen.

SASS

2. Fatboy

 

Tatiana's Blog | Vijf items die me doen dromen van de zomer!
Het is een van de beelden die me te binnenschiet als ik aan de zomer denk; heerlijk onderuitzakken en lekker luieren in een hangmat, fijn muziekje op de achtergrond en een bries door je haren. Nou, als je geen hoge bomen in de tuin hebt of slechts een klein balkonnetje, niet getreurd, want hier vind je de Fatboy zitzak. Dit product heeft een grappige naam, is lekker comfortabel en is beschikbaar in veel leuke kleuren. Naast de zitzak hebben ze trouwens ook de lamzac, een langwerpige ligzak die zichzelf met lucht vult én je dus echt dat hangmatgevoel geeft. Bovendien kan je deze makkelijk leeg laten lopen en dus overal naartoe meenemen, of je nu wilt liggen op het strand, in het park, op de luchthaven terwijl je op je vlucht wacht, of gewoon in je eigen tuin.

SASS

3. Zonnehoed

Tatiana's Blog | Vijf items die me doen dromen van de zomer!
Wie aan de zomer denkt, denkt dus aan een cocktail sippen in een hangmat, maar dan vanzelf ook aan van die grote strohoeden die je kan dragen op het strand. De hoed is dan ook helemaal terug als mode-item. Ideaal voor mij, want ik vind zo’n hoed immers enorm elegant. Of hij nu groot of klein is, het geeft een extra touch aan je outfit en beschermt je tegen de zon! En je kan ermee variëren. Het kan een klein hoedje zijn, maar wat mij betreft the bigger the better. Zo’n enorme floppy hoed, die wil ik!

 

4. Zonnebril

Tatiana's Blog | Vijf items die me doen dromen van de zomer!Nou, helemaal cliché, maar bij het totaalplaatje hoort natuurlijk ook een zonnebril! Ieder jaar opnieuw mijmer ik in het voorjaar over een stijlvolle zonnebril. En wie houdt er nu niet van de Ray Ban zonnebrillen? Bij Edel-Optics hebben ze een uitgebreid gamma, dus daar vind ik vast en zeker een leuk exemplaar voor het volgende seizoen.

5. Rust!
Tatiana's Blog | Vijf items die me doen dromen van de zomer!

Het is niet echt een item natuurlijk, maar rust! Vorig jaar laste ik een zomerstop in. Want zo nu en dan moet je gewoon even rust nemen, een stap terug zetten en lekker genieten. Ik raad het iedereen aan, en welke periode is hiervoor nu beter dan de zomervakantie?

 

 

Tatiana's Blog | Vijf items die me doen dromen van de zomer!

Welke items wil jij aanschaffen voor de komende zomer?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Vijf items die me doen dromen van de zomer!

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

11 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Vijf items die me doen dromen van de zomer!

  Een zomerstop nam ik ook en doe ik nu ook elke vakantie als de jongens vrij zijn, ik kom helemaal tot rust, heerlijk. Ik vind de zomerhoed echt fantastisch en de zomer, laat maar komen.

 2. Tatiana's Blog | Vijf items die me doen dromen van de zomer!

  Ik moet ook voor de zomer een paar leuke cocktailglazen vinden, dan ben ik er hélemaal klaar voor!

 3. Tatiana's Blog | Vijf items die me doen dromen van de zomer!

  De zonnehoed en rust zijn mijn twee favorieten in je lijstje. Ik heb geen zonnebril, en draag altijd een zonnehoed tegen de zon : )

 4. Tatiana's Blog | Vijf items die me doen dromen van de zomer!

  In de zomer neem ik meer rust van de blog maar geen rust van mijn werk – ik ben namelijk weddingplanner! Dus dan gaat mijn blog ten koste van mijn bedrijf.

 5. Tatiana's Blog | Vijf items die me doen dromen van de zomer!

  Ik geniet dan vooral van het goede weer. Gisteren waren de eerste lente perikelen er, ik ben gewoon de fiets op gesprongen en gana fietsen…. zalig vind dat dan… Als ik maar buiten in de zon kan zijn! 🙂

 6. Tatiana's Blog | Vijf items die me doen dromen van de zomer!

  Ik geniet nu al van het heerlijke weer! Ik krijg echt een zomers gevoel als ik lekker met de zonnebril op buiten kan zitten.

 7. Tatiana's Blog | Vijf items die me doen dromen van de zomer!

  Ik ben ook heel blij dat de zomer in aantocht is ,dan kan ik heerlijk fietsen en wandelen
  Verlang er erg naar
  En dan zou bij mij het tasje ,boek,en zonnebril heel goed passen
  Dat tasje vind ik erg leuk !!

 8. Tatiana's Blog | Vijf items die me doen dromen van de zomer!

  Een zomerstop word bij mij ook zeker ingelast. Ook met de ” gewone ” kantoorbaan. Wacht nog op de aproval. En dan boeken maar. Wat bij mij zeker mee gaat is 1 of meer zonnebrillen. Een soort verslaving hahah.

 9. Tatiana's Blog | Vijf items die me doen dromen van de zomer!

  Ik wil vooral spullen aanschaffen zodat ik straks alleen op vakantie kan. Lekker in Nederland op een camping vertoeven voor ongeveer anderhalve week. Happy me!

 10. Tatiana's Blog | Vijf items die me doen dromen van de zomer!
  Lipstickencupcakes

  Ik heb net een hele mooie zonnebril gescoord van Vogue. Ik had een van Ray-Ban, maar ik zou helaas niet weten waar die is.

 11. Tatiana's Blog | Vijf items die me doen dromen van de zomer!
  Mieke | mieksmind

  Ik heb nu nog niet echt iets wat ik al wil aankopen voor de zomer. Wellicht komt dat gedurende de tijd nog wel. Vorig jaar heb ik een mooie nieuwe zonnebril gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *