Visitekaartjes voor Blog & Beauty

by Tatiana

Iets waar je als je blogger eigenlijk niet zonder kan zijn visitekaartjes. Het zijn een van de weinige dingen die tastbare reclame maken voor jouw blog. Ik heb ze vrij in het begin van mijn blog al gemaakt, maar ook ik weet hoe het is om tijdens een event zonder te staan. Bedrijven die vragen naar je blog, je niche en de statistieken. Als ik ze dan toevallig niet bij me had, kreeg ik regelmatig te horen dat ze het zouden noteren. Maar hoe vaak gebeurd dat ook echt, 100 van de 10 keer zijn ze je vergeten zodra jij je omdraait. Maar een visitekaartjes is een tastbare reminder. Mijn vraag aan jou: “Heb jij al visitekaartjes?” Kijk je mee naar die van mij!

SASS

Studenten Drukwerk

Met de visitekaartjes van Studentendrukwerk laat je zeker een goede indruk achter.!

In Groningen is een full-service reclamebureau gevestigd, met de naam Chris Russel BV. Studentendrukwerk.nl is daar een onderdeel van.  Met een team van rond de 100 professionals maken zij dagelijks reclame en drukwerk van topkwaliteit en lage prijzen. Daarnaast is het bestelproces makkelijk en de levertijden snel. Vooral als student kun je hier terecht voor je drukwerk. Of het nou gaat om een scriptie, verslag, proefschrift of ander drukwerk. Maar zeker ook als niet-student profiteer je van een scherp studententarief.

 

SASS

Mijn nieuwe visitekaartjes

The place for beauty, fashion & lifestyle!  

Of het een goede eigenschap is, of dat het ten nadele is van mezelf, ik weet het niet maar ik ben een perfectionist. Eigenlijk ben ik nooit tevreden. Volgens mijn maatstaven kan ik het altijd mooier en beter. Dat is ook de reden dat ik voor mijn blog veranderd ben van uiterlijk. Mijn blog heeft eerder een metamorfose ondergaan van een nieuw logo. Maar ik liep nog steeds met mijn oude visitekaartjes op zak. Niet echt professioneel, maar de nieuwe moesten nog gemaakt worden. Het is het 2e setje dat ik heb gemaakt, en is iets rustiger dan het vorige, en er staat minder informatie op. Alle belangrijke informatie is aanwezig en de rest kan verkregen worden zodra de bedrijven mijn kaartje in handen hebben en contact met mij zoeken.

SASS

Het resultaat

Your smile is your logo, your personality is your business card!  

Bij Studentendrukwerk.nl gaat het om aanleveren van een eigen ontwerp. En dat is in mijn geval niet erg. Want aan een standaard lay out moet teveel veranderd worden om het te krijgen zoals ik het wil. Het ontwerp van de visitekaartjes is dus van mij. De vistitekaartjes zijn mooi gedrukt op dubbelzijdig glanslaminaat. De visitekaartjes zijn van stevig papier met dubbelzijdig full color. De eerste kaartjes zijn al uitgedeeld onder familie en bedrijven, en de eerste reacties waren erg positief. Ik betaalde € 15,00 voor 50 PDF drukklare aangeleverde exemplaren. De kwaliteit van de visitekaartjes vind ik erg goed en over de service ben ik ook erg te spreken. Zoals ze beloven een snelle levering. Zeker aan te bevelen voor als je zelf je visitekaartjes ontwerpt en wilt laten drukken. Het is zelfs mogelijk om (bier)viltjes met je logo te bedrukken, hoe leuk is dat. Neem zeker even een kijkje op de site van Studentendrukwerk.nl 

Gebruik jij ook visitekaartjes?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

15 comments

Lodi 25 mei 2018 - 10:21

Ik heb ze nog niet, maar moet er zeker eens aan gaan denken. Ik vind ze heel mooi geworden en net als je zegt, goed dat er geen standaard is, want je wilt het toch naar jouw idee invullen.

Reply
Nicole Orriëns 25 mei 2018 - 10:41

Mooie kaartjes zeg! Daar kun je goed mee voor de dag komen. En ze passen ook goed bij je blog.

Reply
Bianca Schrijft 25 mei 2018 - 11:12

Het zijn hele mooie visitekaartjes geworden. Die kan je met trots aan iemand geven. Zelf heb ik boekenleggers als visitekaart, maar ik ben er achter, dat dat niet altijd even praktisch is.

Reply
Sofie Katelijne 25 mei 2018 - 12:26

Wat een prachtige foto’s heb je hierbij gemaakt! Vind de kaartjes ook heel goed gelukt, zien er mooi uit!

Reply
Tiny 25 mei 2018 - 16:03

Het zijn hele mooie visitekaartje en prachtige mooie foto’s een lust om naar te kijken
Ik zou er een willen hebben en aan ieder die het wil ,tonen
Met trots kan je ze uitdelen

Reply
Jessie 25 mei 2018 - 16:31

Mooi in stijl. Ik ben zelf prut met design en foto’s, dus daarom bewonder ik de looks van je blog enorm!

Reply
Amelie van Writings by Amelie 25 mei 2018 - 18:10

Ik heb er nog geen maar ga er sowieso nog laten maken!

Reply
Felice 25 mei 2018 - 18:23

de kaartjes lijken me prima bij je passen. Ik laat ze altijd drukken bij DECA print, daar hebben ze ook papier van maisblad afval. Fijn millieu bewust!

Reply
Chaya 25 mei 2018 - 22:50

Mooie kaartjes. Zien er goed uit en past goed bij je.

Reply
Melissa 25 mei 2018 - 23:01

Wat zijn ze mooi geworden. Zelf gebruik ik zeker visite kaartjes. Erg handig zijn ze

Reply
An 26 mei 2018 - 21:05

Leuke kaartjes. Helemaal in de stijl van je blog.

Reply
Janet| thatonetime 26 mei 2018 - 22:02

Ik vind het hele mooie kaartjes. Duidelijk en goed leesbaar!

Reply
Neeltje | Thoughts in Style 27 mei 2018 - 15:39

Het resultaat is mooi en past goed bij je blog!

Reply
Robin 27 mei 2018 - 23:07

Ik heb nog niet gedacht daar aan goed idea! En zien er echt mooie kaartjes uit

Reply
Jouvence 31 mei 2018 - 00:43

Wat een mooie visitekaartjes heb je gemaakt voor je blog! Ik moet ook weer een keer nieuwe maken.

Reply