Viteezy een vitamineplan speciaal voor jou

Tatiana's Blog | Viteezy een vitamineplan speciaal voor jou

Voldoende vitamines en mineralen zijn een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl. Ok, het is dus belangrijk. Maar hoe weet je welke vitamines en mineralen voor jou van toepassing zijn? Op basis van mijn eigenschappen, levensstijl en doelen heb ik van Viteezy een gepersonaliseerd vitamineplan gekregen om te proberen. Lezen jullie vandaag weer gezellig mee!?

SASS

Viteezy+

Personalized Nutrition

Tatiana's Blog | Viteezy een vitamineplan speciaal voor jou

Een op maat gemaakte aanbeveling voor mij. Door het invullen van een korte quiz op de website van Viteezy, kun je ontdekken wat de juiste vitamines, mineralen, kruiden en eiwitten zijn. Na het invullen van een aantal vragen krijg je een op maat gemaakte aanbeveling voor jou. Deze aanbeveling is onder andere gebaseerd op de opgegeven antwoorden, het algoritme van Viteezy, en de database van wetenschappelijk onderzoek. En van jouw persoonlijke aanbeveling kun je bekijken wat er allemaal in zo’n supplement zit. Dit alleen is niet genoeg. Probeer een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl aan te houden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Het is een hulpmiddel.

Tatiana's Blog | Viteezy een vitamineplan speciaal voor jou

 Mijn persoonlijk vitamineplan. Op dit moment ben ik bezig met de speciaal geselecteerde capsules, die geleverd zijn in 30 handige zakjes. Eén voor elke dag van de maand. In zo’n zakje zit bij mij Vitamine C, Magnesium, Groene thee extract. Vitamine C omdat ik niet altijd voldoende groenten eet, dat is voor mij nogal een uitdaging. Omdat ik relatief weinig slaap zit er bij mij in het zakje ook Magnesium. En de Groene thee extract die bij mij in het zakje zit is omdat ik heb aangegeven dat ik graag wat zou willen afvallen. Viteezy ondersteunt bij focus, energie, weerstand, stress en slaap.

 

 Helpt om mijn doelen te bereiken. Helpt op de lange termijn mijn gezondheid te ondersteunen.

Tatiana's Blog | Viteezy een vitamineplan speciaal voor jou

Vitamine C.Ik kom vaak niet toe aan de geadviseerde hoeveelheid groente per dag. En dat is 250 gram, eigenlijk niet eens zoveel als je nagaat dat ik groente wel heel erg lekker vind. Om mij daarbij te helpen ben ik via het persoonlijk plan Vitamine C gaan slikken. Dit is een krachtige antioxidant die een rol speelt bij de gezondheid van het immuunsysteem. En het draagt ​​onder andere bij aan de conditie van de bloedvaten. Vitamine C kun je vooral vinden in fruit en groente zoals sinaasappels, broccoli en tomaten. Door deze rauw te consumeren is de beste manier om vitamine C te krijgen.

Viteezy Vitamine C.Viteezy heeft gekozen voor 1.000 mg vitamine C, voor een krachtige maar verantwoorde dosering. Speciaal geselecteerd voor mensen zoals ik, met een verhoogde behoefte aan vitamine C. De vitamine C van Viteezy bevat geen allergenen, is glutenvrij, vegetarisch en vegan. 

Hulpstoffen: Microkristallijne cellulose, Natriumcroscarmellose, crospovidon, Siliciumdioxide, Magnesium stearaat.

Bekleding: Hypromellose-6CP, Polyvinylalcohol, Talk.

Tatiana's Blog | Viteezy een vitamineplan speciaal voor jou

Magnesium.Hoe het kan, ik weet het echt niet, maar ik slaap weinig. En dat is eigenlijk al jaren zo. Maar slaap is wel erg belangrijk voor lichaam en geest. Gelukkig zul je nooit aan mij merken dat is te weinig slaap heb gehad. Mijn zakjes onder de ogen niet meegerekend. Magnesium heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel. Magnesium draagt ​​ook bij een heldere geest. Magnesium essentieel is voor het lichaam. Tekorten kunnen invloed hebben op energie, slaap, het functioneren en ontspannen van onze spieren. Het is een natuurlijk product dat je lichaam niet zelf kan aanmaken. Je krijgt magnesium dus via je voeding. Te weinig magnesium in je lichaam kan komen omdat je weinig bladgroente, bonen of noten die magnesium bevatten consumeert. En het drinken van veel cafeïne of alcohol breekt magnesium af.

Viteezy Magnesium.Viteezy heeft gekozen voor een magnesium dat bestaat uit organisch magnesiumcitraat. Deze vorm is goed opneembaar in het lichaam.

Hulpstoffen: Microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat, CMS-NA.

Bekleding: HPMC.

Tatiana's Blog | Viteezy een vitamineplan speciaal voor jou

Groene thee extract. In mijn antwoorden heb ik aangegeven dat ik graag wil afvallen, en groene thee is van belang voor de vetverbranding in het lichaam. Tijdens het afvallen kan dit ondersteunend werken. Daarnaast ondersteunt groene thee de energiehuishouding in je lichaam, voor een fit gevoel tijdens het afvallen. Groene thee is denk ik wel algemeen bekend en specifiek voor het afvoeren van gifstoffen en het ondersteunen van afslanken. Groene thee extract is een vorm van natuurlijke cafeïne. Door het nemen van groene thee extract is je energielevel stabieler gedurende de dag, waardoor je minder pieken en dalen ervaart. Groene thee extract is een antioxidant die de lichaamscellen beschermt tegen invloeden van buitenaf. Het stimuleert vetverbranding, is goed voor het hart en het gezichtsvermogen.

Viteezy Groene thee exgtract.Doordat groene thee van nature cafeïne bevat, is dit ook in een kleine hoeveelheid aanwezig in de groene thee extract van Viteezy.

Hulpstoffen: Calciumfosfaat (dibasisch, watervrij), microkristallijne cellulose, croscarmellose-natrium,magnesiumstearaat.

Bekleding: Hypromellose, polyvinylalcohol.

Tatiana's Blog | Viteezy een vitamineplan speciaal voor jou

Ben jij na het lezen benieuwd, en vooral nieuwsgierig geworden naar het vitamineplan dat bij jou past? Neem dan snel een kijkje op de site van Viteezy, en doe de quiz voor een snel resultaat van jouw persoonlijke aanbeveling. Je sluit een maandelijks opzegbaar lidmaatschap af. Jouw dagelijkse kosten hiervoor zijn gemiddeld € 0,57. Mijn plan, mijn vitaminemix had ik in huis voor € 17,-.

 

Tatiana's Blog | Viteezy een vitamineplan speciaal voor jou

Wat is jouw persoonlijke aanbeveling van Viteezy?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Viteezy een vitamineplan speciaal voor jou

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

8 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Viteezy een vitamineplan speciaal voor jou

  Oh wat een goed artikel, dit komt als geroepen.

 2. Tatiana's Blog | Viteezy een vitamineplan speciaal voor jou

  Ik hoop mijn vitamines binnen te krijgen door gezond en gevarieerd te eten.

 3. Tatiana's Blog | Viteezy een vitamineplan speciaal voor jou

  handige info voor mensen die op zoek zijn naar dit. voor mij is dit ver van mijn bed show 😉

 4. Tatiana's Blog | Viteezy een vitamineplan speciaal voor jou

  Super handig dit! Komt echt van te pas na zo’n lange tijd thuis te hebben gezeten…

 5. Tatiana's Blog | Viteezy een vitamineplan speciaal voor jou

  Super handig, Ik slik op dit moment vooral zwangerschapsvitamines en medicijnen, haha.

 6. Tatiana's Blog | Viteezy een vitamineplan speciaal voor jou

  Tsja, zelf zou ik dit zomaar niet aanschaffen, heb daar niet zoveel mee om allerlei pillen te slikken. Wel interessant om eens bij te houden hoeveel vitaminen je binnen krijgt.

 7. Tatiana's Blog | Viteezy een vitamineplan speciaal voor jou

  Goed dat ze er een vragenlijst bij doen. Al vind ik het zelf nogal wat om zomaar iets aan te schaffen, zal dat zelf eerder in overleg met een arts doen.

 8. Tatiana's Blog | Viteezy een vitamineplan speciaal voor jou

  Heey Tatiana!

  Fijn artikel, ik heb er zeker wat uit opgestoken! Ik ben momenteel op zoek naar een magnesiumsupplement, en ben dus zo op jouw blog terecht gekomen. Ik heb al heel wat research gedaan, en ik herken mezelf zeker in de symptomen van een magnesiumtekort, dus dat ik er ééntje ga nemen staat vast. Nu is het probleem over welke, ik heb zoveel informatie gekregen van overal dat ik door de bomen het bos niet meer kan zien. Voorlopig is mijn favoriete deze van Flinndal (https://www.flinndal.nl/mineralen/magnesium) omdat hij goede reviews heeft, en hij wel op verschillende plekken aangeprezen stond. Maar wat denk jij? Jij gebruikt Viteezy?

  Ik kijk uit naar je antwoord!
  Line

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *