Viva Donna heeft een Trind actie waardoor je super mooie nagels krijgt!

by Tatiana

Trind is een van de meest bekende merken in hand en nagelverzorging. En het werkt ook nog eens super effectief voro mooie handen en nagels. Bij Viva Donna weten ze alles van mooie handen en nagels. En daarom hebben ze een super leuke actie voor jullie gemaakt! Kijk snel mee!

SASS

Trind

Zo kan iedereen mooie nagels krijgen. Een goede nagelverzorging is het begin van natuurlijk mooie en sterke nagels. Voorkom nagelproblemen en verzorg nagels regelmatig door ze te hydrateren en te versterken. En dat doen we met Trind Als je de nagels regelmatig verzorgt dan hou je ze in goede conditie. Trind heeft nagelverzorgingsproducten ontwikkeld die onmisbaar zijn in je manicure;

Trind Nail Balsem & Trind Nail Repair.Deze combinatie voorkomt nagelproblemen en lost 80% van alle nagelproblemen op. Zo gebruik je ze goed samen om de nagels te herstellen en beschermen:

  • Breng een dun laagje Trind Nail Balsem aan op de schone nagel en laat het 1-2 minuten inwerken en masseer het restje goed in op de nagelplaat en nagelriem.
  • Breng een dun laagje Trind Nail Repair aan op de nagelplaat en laat dit enkele minuten drogen.

Waanzinnig leuke actie. Ze hebben in de maand augustus een super leuke Trind actie met miniaturen cadeau bij Viva Donna. Bij aankoop van :

  • € 15 euro krijg  je 1 miniatuur cadeau
  • € 25 euro krijg je 2 miniaturen cadeau
  • € 35 euro krijg  je 3 minituren cadeau

Je vindt hier alle Trind producten bij Viva Donna

Ga jij genieten van deze mooie actie?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

1 comment

Lulu 10 augustus 2020 - 16:24

Oeh, super nice! Ik gebruik zelf ook een lakje van OPI om mijn nagelbed ‘langer’ te maken. Werkt ook goed!

Reply