Voorkom en verminder pigmentvlekken met Eucerin Anti-Pigment

Tatiana's Blog | Voorkom en verminder pigmentvlekken met Eucerin Anti-Pigment

Waar ik in de winter al erg naar uit kijk, zijn de eerste zonnestralen. Op het moment dat ik dit schrijf, schijnen de zonnestralen volop. Maar dat lekkere zomerzonnetje kán ook z’n sporen nalaten. En ik ben daar nogal gevoelig voor. Zon is namelijk de belangrijkste veroorzaker van hyperpigmentatie – oftewel pigmentvlekken. Eucerin ontwikkelde een productlijn met Thiamidol, een doeltreffend en gepatenteerd ingrediënt dat melanineproductie vermindert en zo het probleem bij de kern aanpakt. De Eucerin Anti-Pigment lijn helpt de vorming van pigmentvlekken te voorkomen en vermindert bestaande vlekjes zichtbaar, al na twee weken. Deze producten heb ik de afgelopen tijd gebruikt, en in dit artikel vertel ik jullie er meer over.

SASS

Eucerin

Hyperpigmentatie door de zon krijgt met deze productlijn geen kans

Tatiana's Blog | Voorkom en verminder pigmentvlekken met Eucerin Anti-Pigment

De werking van Anti-Pigment. Thiamidol is de werkzame stof in de Eucerin Anti-Pigment lijn. Deze stof pakt hyperpigmentatie aan bij de bron, door de aanmaak van melanine te verminderen. Vlekken en verkleuringen  worden bestreden, en een toevoeging van SPF30 in de dagcrème en biologische celbescherming zorgt er ook voor dat ze niet opnieuw verschijnen. Thiamidol is van de ruim 50.000 door Eucerin geteste stoffen verreweg het beste tegen donkere vlekjes. Tijdens een drie maanden lange klinische test, is gebleken dat proefpersonen al resultaat zagen na twee weken gebruik. De daaropvolgende twaalf weken bleef er verbetering plaatsvinden. Thiamidol is door Eucerin gepatenteerd. Zelf heb ik het nu ook een paar weken intensief gebruikt, en ik zie ook een positief resultaat.

Tatiana's Blog | Voorkom en verminder pigmentvlekken met Eucerin Anti-Pigment

Tatiana's Blog | Voorkom en verminder pigmentvlekken met Eucerin Anti-Pigment

De emotionele impact van vlekken en verkleuringen op je gezicht of op je lichaam, kan heel groot zijn. Ondanks dat het veel voorkomt, weten mensen er vaak te weinig over. Daar willen we verandering in brengen,” aldus Susanne de Kleijn, huidexpert en Medical Manager Beiersdorf Benelux.

 

Susanne de Kleijn (huidexpert en Medical Manager Beiersdorf Benelux.

Mijn ervaring met de nieuwe lijn van Eucerin! Lange tijd ben ik erg onzeker geweest over en door mijn huid.  Een puistje, een jeukbult, de zon alles liet zijn sporen achter. Donkere vlekjes waar ik maar niet van afkwam. Mijn huid is daar gewoon heel erg gevoelig voor. We zijn nu een paar weken verder, en ik heb de producten toegepast in mijn dagelijkse routine. ’s Ochtends reinig ik altijd eerst mijn gezicht, na het reinigen breng ik het serum, de dagcrème en de spot corrector aan. Het serum heeft een anti-pigment en een anti-age product in één, en dat zie je ook. Het ene component heeft een doorzichtige substantie, de andere helft van het component is wit. Het toegevoegde zonbeschermingsfactor 30 aan de dagcrème biedt mij direct bescherming en de spot corrector kan ik doelgericht aanbrengen op de plekken waar dat het meest nodig is. Mijn avondroutine begint eveneens met het reinigen van mijn gezicht, daarna gebruik ik weer de spot corrector. Mijn routine sluit ik daarna af met de nachtcrème. Na het gebruik van deze producten voelt mijn huid ontzettend zacht en soepel aan. Behalve de spot corrector hebben alle producten een pompsysteem, wat ik persoonlijk erg fijn vind. Je bent daardoor zuinig in gebruik, en het is hygienisch.

Tatiana's Blog | Voorkom en verminder pigmentvlekken met Eucerin Anti-Pigment

Tatiana's Blog | Voorkom en verminder pigmentvlekken met Eucerin Anti-Pigment

Tatiana's Blog | Voorkom en verminder pigmentvlekken met Eucerin Anti-Pigment

 

De producten.Verkrijgbaar bij de (online) apotheek

  • Eucerin Anti-Pigment Serum Duo: een anti-pigment en een anti-age product in één. Het serum combineert het gepatenteerde Thiamidol (voor vermindering van pigmentvlekken) met een formule met hyaluronzuur (wat zorgt voor hydratatie en vulling van diepe rimpels) in een innovatieve tweecomponenten verpakking. Inhoud 30 ml – € 37,99 *
  • Eucerin Anti-Pigment Dagcrème SPF30: vermindert op doeltreffende wijze de aanmaak van melanine en daarmee pigmentvlekken. De toegevoegde zonbeschermingsfactor 30 biedt bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering en de vorming van toekomstige pigmentvlekken. Inhoud 50 ml – € 29,49 *
  • Eucerin Anti-Pigment Nachtcrème: draagt bij aan celvernieuwing en de vermindering van pigmentvlekken gedurende de nacht. Het ingrediënt Dexpanthenol heeft een regenererend werking en verbetert de vochtbalans van de meest buitenste huidlaag voor een zachte en elastische huid. Inhoud 50 ml – € 29,99 * 
  • Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector: maakt het mogelijk om doelgericht en op intensieve wijze plaatselijk pigmentvlekken te verlichten en verminderen, voor een gelijkmatigere teint. Inhoud 5 ml – € 18,99 *

*De retailer is te allen tijde verantwoordelijk voor de consumentenprijs, Beiersdorf geeft slechts advies.

Tatiana's Blog | Voorkom en verminder pigmentvlekken met Eucerin Anti-Pigment

Heb jij wel eens een refurbished telefoon aangeschaft?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Voorkom en verminder pigmentvlekken met Eucerin Anti-Pigment

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Voorkom en verminder pigmentvlekken met Eucerin Anti-Pigment

    Ik heb het probleem met couperose. Altijd onzeker geweest door de vele rode vlekjes op mijn huid. Het is voor mij dan ook zeker van belang om de juiste producten, waaronder een dagcreme met SPF, te gebruiken.

  2. Tatiana's Blog | Voorkom en verminder pigmentvlekken met Eucerin Anti-Pigment

    Vorige zomers gebruikte ik de Even Brighter lijn van Eucerin, maar was daar na een aantal zomers niet zo tevreden meer over. Nu ben ik overgestapt op Vichy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *