Waarom kiezen voor een refurbished iPhone

Tatiana's Blog | Waarom kiezen voor een refurbished iPhone

Een refurbished telefoon is iets heel nieuws voor mij. Ik heb eigenlijk altijd het idee gehad dat een refurbished telefoon, een tweedehands telefoon was, waar iets aan mankeerde. Een beetje zoals wij de oneffenheden wegwerken met foundation, maar dan het verdoezelen van de flaws van een telefoon. Toch merkte ik dat met name de iPhones refurbished steeds populairder worden. En dat heeft vooral te maken met de prijs. Is refurbished voor jou net zo onduidelijk als het voor mij was, lees dan lekker mee in dit artikel. Hierin leg ik jullie het één en ander uit over een refurbished telefoon.

SASS

Wat is refurbished

Life is what happens when your phone is charging

Tatiana's Blog | Waarom kiezen voor een refurbished iPhone

Waarom kiezen voor een refurbished iPhone XEr zitten gewoon echt wel voordelen aan. Wil jij graag een nieuwe telefoon, maar wil je niet te diep in je portemonnee kijken, dan is een refurbished telefoon misschien wel iets voor jou. Het doet niet onder aan kwaliteit van een nieuwe, maar het kan je al gauw honderden euro’s besparen. En een refurbished telefoon is een volledig gecontroleerde telefoon die aan dezelfde eisen voldoet als een nieuwe telefoon. Dat is iets wat je bij een tweedehands telefoon niet hebt of krijgt, daarbij heb je geen garanties wat je bij een refurbished telefoon wel hebt.

Ik was er nogal huiverig voor? Dat weerhield mij er ook van om er voor te kiezen. Mijn man totaal niet, die neemt graag risico’s helemaal als het je ook nog eens behoorlijk kan besparen. Hij is echt een handelaar, en ziet in alles geld. En ook of iets goed is of niet. Hij is dan ook team-refurbished-iPhone, en ik blijf braaf in team-Samsung omdat ik weet wat ik heb.

Tatiana's Blog | Waarom kiezen voor een refurbished iPhone

Een nieuwe toekomst, een tweede kans! Nu ik dit allemaal weet, wil ik in de toekomst best een keer de overstap naar een refurbished telefoon wagen. Nu kies ik ook vaak voor een tweedehands telefoon, die zo goed als nieuw is. Waarom zou ik dan niet kiezen voor een telefoon die goedkoper is, zowel van binnen als van buiten is schoon gemaakt, gecontroleerd op defecten en gerepareerd.  En met garantie. Als je het zo bekijkt, en alles op een rijtje zet is het een betrouwbaar en duurzaam alternatief. Omdat er steeds meer gekozen wordt voor een refurbished telefoon, is het aanbod ook veel groter. Dat betekend wel dat je nog steeds heel goed moet opletten waar je voor kiest. Let daarom bij aanschaf op een aantal punten, zoals prijs, garantie, levering en retourbeleid, en de meegeleverde accessoires.

Tatiana's Blog | Waarom kiezen voor een refurbished iPhone

Heb jij wel eens een refurbished telefoon aangeschaft?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Waarom kiezen voor een refurbished iPhone

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | Waarom kiezen voor een refurbished iPhone

    Thanks for shareing good information.Good website also .If any one use headphones please tell me which one best Air pod / Black pods choose a second-hand phone, which is as good as new. Then why not opt ​​for a phone that is cheaper both inside and out has been cleaned, checked for defects and repaired. And with warranty. If you look at it that way, and list everything, it is a reliable and sustainable alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *