Waarom ik nog nooit een sauna van binnen heb gezien + WIN Unieke Actiecode Sauna

Tatiana's Blog | Waarom ik nog nooit een sauna van binnen heb gezien + WIN Unieke Actiecode Sauna

Kennen jullie dat gevoel? De behoefte aan heerlijke ontspanning, en helemaal tot rust komen. Even tijd voor jezelf, je hoofd leegmaken, en je geest en lichaam vrij maken van alle dagelijkse dingen. Dit kan allemaal gewoon thuis, met bijvoorbeeld een warme douche en een heerlijk maskertje, of een salon behandeling gewoon lekker thuis. Alles waardoor jij je maar lekker en uitgerust voelt. Maar dat kan ook in de sauna. Een plek waar ikzelf nog NOOIT ben geweest. Komt daar binnenkort verandering in?

SpaOnline

Het lijkt me heerlijk, even vertoeven in de hete lucht van een sauna. Maar bij een sauna denk je ook al gauw aan naakt. En doorgaans is naakt ook hoe je de sauna betreedt, een uitzondering daargelaten. Alleen laat dat nou ook net de outfit zijn waarbij ik mij totaal niet op mjin gemak voel. Naakt en ik gaan nou eenmaal niet samen, laat staan als er ook nog eens andere mannen om de hoek komen kijken.

Toch ben ik wel een echte dear devil die alles graag geprobeerd wil hebben en niet gauw nee zegt tegen iets nieuws. Ik woon op het platteland, maar het gezegde: Wat de boer niet kent dat eet hij niet! geldt voor mij vaak niet. Ik ben altijd in voor iets nieuws, en vaak op zoek naar avontuur. Misschien zou ik gewoon eens een voet over de drempel moeten zetten, nu SpaOnline mij die kans biedt. Niet alleen ik, maar ook jij kan ‘goedkoop’ naar de sauna met een vriend of vriendin. Hoe?

De unieke actiecode voor de sauna mag ik in samenwerking met SpaOnline weggeven.

Unieke actiecode sauna

Ik kan helaas niet iedereen blij maken met de unieke code. Want ik mag de eerste 10 lezeressen die bij SpaOnline een boeking plaatsen, blij maken met aan een gratis 2e saunakaartje voor een heerlijk dagje welness. Heerlijk toch, samen met je vriend of vriendin. Laat alle stress verdwijnen en voel de energie weer opbloeien. 

Let op, de code is hoofdletter gevoelig en 10 x te gebruiken, dus wees er snel bij! De unieke code is als volgt: BLOGENBEAUTY942 Ga snel naar deze link, bestel je kaartjes en ga genieten zou ik zeggen! Te gebruiken t/m 30 april 2016. Laat je even weten naar welke sauna jij zou willen gaan, en of je hiervoor gebruik hebt gemaakt van mijn unieke code? Ik ben benieuwd!

Kaartjes bestellen kan zo:

 • Ga naar www.spaonline.com/palmolive, daar zie je de deelnemende sauna’s
 • Je kunt hier nog voorkeuren opgeven, zoals: locatie, vrouwendag, badkledingdag, en faciliteiten
 • Vul de unieke actiecode, die je hierboven van mij hebt gekregen in, en je krijgt het 2e saunakaartje gratis.

SpaOnline1

Afsluiting naam Modern

Hoe ziet een dagje ontspanning eruit voor jou?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Het product van dit artikel heb ik gekregen om te reviewen. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven en krijgen mijn eerlijke mening.
Tatiana's Blog | Waarom ik nog nooit een sauna van binnen heb gezien + WIN Unieke Actiecode Sauna

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

5 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Waarom ik nog nooit een sauna van binnen heb gezien + WIN Unieke Actiecode Sauna

  Ik ben vroeger vaak naar de sauna geweest en naakt voel ik mij ook niet op mijn gemak… maar in een sauna loopt iedereen in zijn blootje en dan valt het minder op, minder ongemakkelijk voel je je dan. Wat ik altijd wel heel bizar vond, was dat iedereen naakt zwom, net alsof dat niet HYGIËNISCH zou zijn..

 2. Tatiana's Blog | Waarom ik nog nooit een sauna van binnen heb gezien + WIN Unieke Actiecode Sauna

  Weer hoofdletters…pfff.. (het staat zo schreeuwerig, vreselijk) sorry. Als ik typ zie ik alles met hoofdletters staan, dan druk ik weer op caps lock en dan verandert er niets, dus druk ik er weer op… met als gevolg bovenstaande ;)Hahaha, ik ben ook zo een muts soms…

 3. Tatiana's Blog | Waarom ik nog nooit een sauna van binnen heb gezien + WIN Unieke Actiecode Sauna

  Ik ging ook niet heel vaak naar de sauna, maar dit jaar heb ik het te pakken hoor, ik ga 14 april weer naar de sauna dus ik ga deze code nu niet gebruiken dan heb ik liever dat er iemand anders nog extra kans heeft. Ik ben deze maand al 2x geweest dan oeps haha.

 4. Tatiana's Blog | Waarom ik nog nooit een sauna van binnen heb gezien + WIN Unieke Actiecode Sauna

  Ik ben dol op sauna, twee weken geleden was ik al geweest. Het was zalig. Dit is een fijne winactie.

 5. Tatiana's Blog | Waarom ik nog nooit een sauna van binnen heb gezien + WIN Unieke Actiecode Sauna

  Naakt? Nee, dat is niets voor mij. In badkleding nog acceptabel maar deze mogelijkheid heb je nauwelijks. Er zijn ook nog dagen extra voor dames. Maar ik wil graag met mijn partner in de sauna ontspannen. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *