Wax Melts Cups van We All Love It

by Tatiana
We All Love It Wax Melts

Een beetje gezelligheid en sfeer in huis halen geeft mij altijd een warm gevoel. Rond deze tijd van het jaar vind ik het altijd fijn om iets van geurkaarsen te branden. Toen ik benaderd werd door We All Love It of ik Wax Melts wilde uitproberen zei ik natuurlijk enthousiast ja. Kijken jullie mee!?

Iedereen kent de welbekende Yankee Candle, en ik ben benieuwd of we hier te maken hebben met een ondergeschoven kindje. Vandaag zet ik We All Love It in de spotlights en misschien zelfs wel op de kaart. De hoogste tijd om een aantal Wax Melts van We All Love It uit te proberen.

GEURBRANDER

Ik kreeg niet alleen Wax Melts, maar ook een geurbrander waar ik de Wax Melts in kan branden. De geurbrander die ik kreeg is van Hout & Keramiek Boeddha in de kleur beige, maar ook verkrijgbaar in groen. Zelfs als de geurbrander niet gebruikt wordt is het een prachtige eyecatcher.

Klik hier in de webshop om alle geurbranders te bekijken.

WAX MELTS

Allereerst moet ik ontzettend letten op mijn spelling. Wax Melts, het wil er bij mij maar niet in. Telkens weer draai ik de W en de M om en staat er Max Welts, maar uhm Wax Melts dus. Je zou ze misschien beter Melt Cups kunnen noemen, want de Wax Melts zitten verpakt in makkelijke cups waar je de wax zou uit kunt wippen.

Ik denk niet dat de Wax Melts nog uitleg nodig hebben, maar het zijn dus heerlijk ruikende blokjes voor gebruik in een geurbrander. Eigenlijk is het een soort van mini geurkaarsje, maar dan zonder lont. Met de Wax Melts haal je een heerlijke geur in huis. Maar hoe werkt het?

♥ Als eerste kies je welke geur je in huis wilt halen, je popt de wax melts uit het cupje en legt deze in het schaaltje van de geurbrander.

♥ Daarna plaats je een brandend theelichtje in de geurbrander onder het gedeelte waar de Wax Melt ligt. De warmte van het brandend theelichtje stijgt naar boven, waardoor het schaaltje met de waxmelts warm word. Je ziet de geurige rook vrijkomen.

♥ De Wax Melt smelt en de geur zal zich door de ruimte verspreiden. Let op dat je het schaaltje waarin de Wax Melt zit niet droog brand. En wordt de geur té intens dan kan je het theelichtje uitdoen voordat het is opgebrand.

In de webshop van We All Love It vind je een ruim aanbod van verschillende geuren Wax Melts, waaronder ook verschillende bekende parfum geuren zoals One Million en Alien.

GEUREN

Omdat we, toen ik dit product toegezonden kreeg, rond de feestdagen zaten kreeg een aantal Wax Melts die perfect aansluiten bij de Kerst. Hieronder zal ik de geuren die ik heb op een rijtje zetten met de geur omschrijving erbij.

Fresh Snow: Deze geur is ideaal om een gevoel van vrede en rust na een verse sneeuwbui na te bootsen. Het is een frisse en spicy geur van hagelwitte compositie met pepermunt, kruidnagel, peper en een vleugje vanille.

♥ Christmas Past: Tussen de kerstgeuren mag Christmas Past zeker niet ontbreken. Dit is een feestelijke samenstelling van geuren zoals cranberry, moerbei, citrusschillen en wintergroen. Afgerond met een vleugje van balsem, blauwe sparren en specerijen is dit een heerlijk geur om te branden met de kerst en winterse dagen.

♥ Christmas Fruitcake: Zeker een typische kerstgeur. Christmas Fruitcake ruikt naar een lekkere zoete kerstcake met daarin een hoop vruchtjes. De geur wordt compleet gemaakt door een vleugje van kruiden, zoals kardamom, kaneel en kruidnagel maken de geur compleet.

♥ Cherry Bomb: Niet voor niets heeft deze geur Bomb in haar naam, het is een geur explosie van kersen! Het is een erg zoete geur.

♥ Antique Sandalwood: Een populaire geur is de geur van sandelhout, een heerlijk ruikende houtsoort.

Secret Hammam: Hou je van een bezoekje aan de spa, dan hou je ook van dit geurtje. Een rustgevende en heerlijke verfrissende geur van 100% natuurlijke eucalyptus en rozemarijn.

♥ One Million: Dit is een dupe van de bekende mannen parfum ‘1 Million’ van Paco Rabanne! Een geuren mix van sprankelende noten, grapefruit, munt en bloedmandarijn. Met de mix van geuren van rozen, kaneel en kruidige noten is deze bijna volmaakt te noemen. Sensualiteit wat samenvloeit met mannelijkheid. De kenner zal ruiken dat de geur iets afwijkt van het origineel, maar de vergelijking kun je er zeker van maken.

Alien: Fans van het vrouwen parfum ‘Alien‘ van Thierry Mugler kunnen hun hart ophalen. Stel je voor dat je huis ruikt naar deze magische en mysterieuze samenstelling van mandarijntjes, bloesems, jasmijn, rozen, hout, vanille en musk.

♥ Angel: Nog een dupe van de bekende vrouwen parfum, is de geur ‘Angel’ van Thierry Mugler.

MIJN EINDOORDEEL

Ik heb nog niet alle geuren laten branden in huis, maar de geuren ruiken aangenaam, intens op een subtiele manier. Als je mij vraagt om een favoriet te kiezen, dat kan ik (nog) niet omdat ik nog niet alle geuren heb laten branden. De wat zoetere geuren ruiken in het cupje heerlijk, maar vind ik persoonlijk voor in huis denk ik te zoet. De bekende parfum geuren ruiken heerlijk, en eerlijk is eerlijk, ik kan de geuren ook echt thuisbrengen. Voor een klein prijsje van € 0,69 per stuk en heel veel keus kun je de Wax Melts online bestellen. De service is goed, snel en vriendelijk als ook de verzending. We all love it! 

Nu vergeet ik alleen nog de Wax Melt bar die ik ook in mijn pakket kreeg. De Wax Melt bars zijn hier beschikbaar in 4 verschillende geuren voor € 3,95. De Wax Melt Bars zijn sterker geparfurmeerd dan de Wax Melts in cupjes.

afsluiting-tatiana

Welke geur spreekt jou aan?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

8 comments

Rachel 9 januari 2017 - 12:46

wat een prachtig brandertje zeg wauw!

Reply
Jolanda 9 januari 2017 - 12:56

Wat ontzettend leuk, ook die verpakkingen. Wordt je zo lekker hebberig van. Ben wel benieuwd naar de geurtjes. Zelf brand ik altijd een geurtje in huis, geurkaars of waxmelt. Heerlijk!

Reply
Marsha 9 januari 2017 - 13:23

Wat gaaf zeg! Dit zou echt iets voor mij zijn! Ik ben gek op geurkaarsjes.

Reply
manon 9 januari 2017 - 17:29

Je hebt wel een hele leuke brander zeg, wow !

Reply
Lieke 9 januari 2017 - 18:34

Ik ben helemaal weg van wax melts! Hele leuke brander en de geuren klinken ook heerlijk. Ik ga zeker eens kijken op de webshop.

Reply
Mieke | mieksmind 9 januari 2017 - 18:39

super leuk! lekkere geuren denk ik ook! Ik ben dol op geur kaarsen en wax tarts. Alles voor een lekker geurtje in huis!

Reply
hilde 9 januari 2017 - 21:13

Ik hou altijd van wat zoetere geuren, maar af en toe iets kruidigs op zijn tijd vind ik ook heerlijk! Ik brand dagelijks geurkaarsen en af en toe ook tarts oid. Zalig! Dit merk kende ik nog niet. 🙂

Reply
Sabine 26 april 2018 - 17:46

Geachte mevr of menr
Ik zou graag willen weten wat de brander met de boedha in het boute frame met de 2 schaaltjes kost ik hoop dat ik iets hoor van u
Met vriendelijke groet Sabine uhl

Reply