“We Love The Planet” Deodorant

Tatiana's Blog | "We Love The Planet" Deodorant

Één van de nieuwe producten van “We Love The Planet” is “We Love Deodorant”, een smeerbare deodorant. In dit artikel vertel ik jullie waarom dit zo’n bijzonder product is!

We Love Deodorant 2

Over “We Love The Planet”

Dit merk is ontstaan omdat wij liefde voor onze planeet hebben. Wat wij belangrijk vinden om te weten is: wat zit er in en waar komt het vandaan?

Het tweede punt vergeten mensen vaak. Een tomaat kan biologisch zijn, maar als deze uit een vervuilende fabriek in Oeganda moet worden geïmporteerd vervuil je hiermee alsnog het milieu. Tot dusver willen wij van We Love The Planet producten verkopen waar we gek op zijn en die we in het dagelijks leven veel gebruiken.

Onze diffusers worden in één van de duurzaamste fabrieken van Azië gemaakt. Dit is waar het product ook oorspronkelijk vandaan komt.
Deze fabriek is eco-vriendelijk en helemaal zelfvoorzienend. Dit omdat alle energie die de fabriek nodig heeft wordt opgewekt uit water- en zonne-energie en zo niet verbonden is met het elektriciteitsnet of de openbare watervoorziening.
Gezonde heerlijke maaltijden worden aangeboden aan de We Love The Planet-familie en alle bezoekers van de fabriek, dit door onze eigen organische groententuin en visvijver!

De deodorant: omdat dit product nog niet helemaal klaar is kunnen wij hier nog niet heel veel over vertellen, het is nog een klein geheimpje, dus sssttt.

We Love Deodorant 1

Inmiddels is de deodorant verkrijgbaar in de online shop, en ik mocht dit product voor jullie testen. Uit de 5 verschillende geuren mocht ik er 2 uitkiezen om te testen. Ik koos voor de geuren: Mighty Mint en Sweet Serenity. Nu zijn jullie natuurlijk nieuwsgierig geworden naar de 5 verschillende geuren die er zijn, en daarom zet ik ze hier voor jullie op een rijtje:

Forever Fresh

Lovely Lavender

Mighty Mint

Original Orange

Sweet Serenity

Maar wat maakt deze deodorant nou zo bijzonder? Dat dames (en heren) heeft alles te maken met onze planeet. Tegenwoordig zijn wij erg bezig met de inhoud en totstandkoming van producten. Zijn de producten wel dierproefvrij, en ook steeds meer vragen we ons af of bepaalde producten ook natuurvriendelijk zijn. Hier houden wij ons steeds bewuster mee bezig. En dat vind ik een belangrijk iets. We kunnen wel alleen kijken of een product dierproefvrij is, maar als een product zoals de normale deodorant die we kennen de ozonlaag aantast, en dus het milieu, dan help je daar uiteindelijk nog niemand mee. Mens en dier leven tenslotte samen op deze mooie planeet!

We Love Deodorant

“We Love The Planet” over “We Love Deodorant” 

We Love Deodorant. Mits 100% natuurlijk! Onze deodorant in crèmevorm bevat geen synthetische, vervuilende ingrediënten die slecht zijn voor jouw huid en onze planeet.

De natuurlijke ingrediënten in onze deodorants werken verzachtend en hydraterend. De zachte crème wordt snel opgenomen in je huid en verstopt de poriën niet. Het helpt je fris te blijven op een natuurlijke manier!

De Werking

Elke deodorant heeft als basis een combinatie van onder andere bijenwas, kokosolie en maiszetmeelpoeder die de deodorant goed smeerbaar maken en je huid fluweel zacht. De ontgeurende werking komt van zuiveringszout, dat op natuurlijke wijze geurtjes neutraliseert. Iedere deodorant kent een eigen geur door de toevoeging van verschillende natuurlijke ingrediënten.

Forever Fresh – Natuurlijke deodorant

De geur Forever Fresh kent een verfrissende geur van pure citrus fruitoliën en kruiden.

Inhoud en gebruiksadvies

Iedere deodorant heeft een inhoud van 48 gram, waar je bij dagelijks gebruik c.a. 2 tot 3 maanden mee kunt doen. Eenmaal daags een kleine hoeveelheid smeren is voldoende voor 24 uur frisheid. Transpireer je wat meer, of heb je een actieve dag? Smeer dan gerust extra; het is immers 100% natuurlijk!

Mijn bevindingen

Meewerken aan een beter milieu en dus een schone planeet is natuurlijk wel het nodige waard, maar zou het product daarnaast ook werken? Dat is natuurlijk niet gezegd. En niets is zo vervelend als de geur van zweet, niet alleen van jezelf maar ook zeker dat van een ander. Je kent het vast wel, sta je net in het midden van een lange rij, en staat er zo’n stinkerd voor je. De ene deodorant is de andere natuurlijk niet, maar allemaal hebben ze wel hetzelfde doel! Ons geur-/ zweetvrij de dag door helpen. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik hier behoorlijk mijn vraagtekens bij had.

We Love Deodorant Sweet Serenity 1 We Love Deodorant Mighty Mint 1

Een smeerbare deodorant, ik had geen idee wat ik me hierbij voor moest stellen. En vroeg mezelf af of dit wel zo hygiënisch was. Het zit in een potje en je smeert het op je hand en daarna onder je oksel, BAHHHHHH! Alleen als je erover nadenkt valt dat ook best wel mee. Je gebruikt de deodorant toch ook pas als je al lekker fris bent, na het douchen. En daarna was je gewoon nog even je handen. Eigenlijk is het veel hygiënischer dan een deodorant roller, als je het zo bekijkt, want die rol je keer op keer onder je oksels zonder ook maar schoon te maken.

Maar inmiddels heb ik het product gebruikt, en zijn alle vraagtekens vervangen door uitroeptekens. Ik ben echt aangenaam verrast en enthousiast geworden over dit product. Dit product verdiend voor mij een positieve beoordeling. Door de maiszetmeelpoeder is het echt lekker smeerbaar, het blijft bij mij doorgaans de hele dag droog en fris. Eigenlijk doet het precies wat een andere (spuit)deodorant ook doet, alleen tast het de ozonlaag niet aan.

Er staat wel aangegeven dat je, als je wat meer transpireert, het door de dag heen nog een keer extra kan gebruiken. Maar dit zou ik dan zelf niet zo snel doen, tenzij daarna mijn handen wassen tot de mogelijkheden behoort. Als ik bijvoorbeeld in de trein zou zitten, zou ik niet zo snel de deodorant pakken om te gaan smeren bij overmatige transpireren (lees = oksels fris, handen vies).

We Love Deodorant Mighty Mint We Love Deodorant Sweet Serenity

Ingrediënten

We Love Deodorant Ingredienten

De deodorant is een uniseks product en dus ook voor de mannen om te gebruiken. Voor de mannen zijn de Mighty Mint en Forever Fresh 2 geschikte kandidaten. Op de achterkant van het potje staat wat er in de deodorant zit waardoor het deze specifieke geur krijgt.

Sweet Serenity is een subtiele geur van rozen olie met honing en zoete geuren.

We Love Deodorant Sweet Serenity Ingr 1We Love Deodorant Sweet Serenity Ingr

Mighty Mint is een herlevende geur van mint en rozemarijn.

We Love Deodorant Mighty Mint Ingr 1 We Love Deodorant Mighty Mint Ingr

De verschillende geur varianten zijn hier online verkrijgbaar, in potjes van 48 gram. De prijs van de deodorant is € 11,50. Het is misschien wat aan de prijzige kant maar je doet er ook best lang mee. En natuurlijk niet te vergeten goed voor Het milieu!
Afsluiting naam Modern

Zijn jullie al bekend met de producten van “We Love The Planet”?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING. 

Tatiana's Blog | "We Love The Planet" Deodorant

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | "We Love The Planet" Deodorant

  Leuk om te lezen dat je enthousiast hierover bent. Ik kende dit merk nog niet alleen houd het mij tegen om te kopen omdat je het moet smeren met de hand.

 2. Tatiana's Blog | "We Love The Planet" Deodorant

  Je hebt me heel nieuwsgierig gemaakt, ik ben hier ook veel mee bezig maar transpireer helaas wel veel 🙁

 3. Tatiana's Blog | "We Love The Planet" Deodorant

  Wat apart om te zien , ik kende dit merk nog helemaal niet. Uberhaupt niet dat er zoiets was hihi. Klinkt goed!

 4. Tatiana's Blog | "We Love The Planet" Deodorant

  Cool, nieuwe uitvinding!! Klinkt goed.

 5. Tatiana's Blog | "We Love The Planet" Deodorant

  Leuke review. Ik ben op zoek naar een goede natuurlijke deodorant. Een punt ONTBREEKT, vind ik, in je Review. Krijg je de RESTANTEN uit je kleding na het wassen?

  1. Tatiana's Blog | "We Love The Planet" Deodorant

   Ik heb geen last gehad van vlekken vóór en na het wassen. Bij mij trok de deodorant snel in en ik bleef de hele dag droog. Wat het effect is van zweten+deo in de kleding weet ik persoonlijk dus niet. Morgen ga ik kleding wassen. Ik zal Deo in een kledingstuk aanbrengen en kijken wat je hiervan na het wassen terugziet.

   1. Tatiana's Blog | "We Love The Planet" Deodorant

    Geweldig, dankjewel.
    (Ik heb de WOORDEN ‘ontbreekt & Restanten’ niet expres in hoofdletter geschreven. Geen idee hoe dat kwam.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *