bloggerbackdrops

Altijd een mooie achtergrond voor productfotografie! Als blogger ben je hier toch altijd naar op zoek. Want jij wil het mooiste plaatje schieten voor op jouw blog. Webshop voor Bloggers heeft een set van vijf backdrops ontwikkeld met de materialen die het mooist uitkomen in productfoto’s, zoals marmer en hout. Dit is voornamelijk ideaal voor food fotografie, het fotograferen van cosmetica & beauty producten en voor het maken van foto’s voor productreviews. Ik laat jullie in dit artikel een aantal van mijn foto’s zien die ik met de backdrops heb gemaakt. Kijken jullie mee?

Tatiana's Blog | Webshop voor bloggers

 

Het perfecte plaatje

Ik ben altijd wel op zoek naar het perfecte plaatje, en ook een beetje naar mijn eigen signature. Als mensen een foto van mij tegenkomen dat ze het in één oogopslag herkennen. Hiervoor maak ik gebruik van mijn eigen props. En een hele tijd terug heb ik van mijn setting een foto gemaakt en die laten afdrukken op plexiglas. Die gebruik ik nu veelal voor het maken van mijn foto’s. Maar een beetje afwisseling is ook wel leuk.

Tatiana's Blog | Webshop voor bloggers

Backdrops

Gespecialiseerd in producten voor bloggers & influencers. Naast de backdrops heeft Webshopvoorbloggers.nl nog meer producten om het ons content creators makkelijker te maken. Denk aan producten voor video, fotografie, audio en podcasts. De backdrops bestaan uit een set van 5 mooie achtergronden die ideaal te gebruiken zijn voor het maken voor mooie product foto’s. Ik blog thuis vanuit mijn eigen kamer, ingericht en gestyled als echt bloghoekje. Maar daar heb ik geen ruimte voor een marmeren tafel, een robuuste eettafel. Dankzij de backdrops heb ik dit nu wel in een handomdraai klaar staan om er mee aan de slag te gaan. Leg een backdrop neer, of hang op, en maak je setting compleet … en schieten maar.

bloggerbackdrops bloggerbackdrops

Niet geschikt voor …   Het is makkelijk om te gebruiken, het werkt snel. Maar de achtergronden zijn niet geschikt voor langdurig gebruik en/of intensief gebruik. En daar bedoel ik mee dat je er wel op moet letten als bijvoorbeeld beautyblogger, dat je moet oppassen met nagellak, lippenstift en dat soort producten dat vlekken achterlaat. Of als foodblogger, dan gebruik je nou eenmaal (of niet) vette producten dat ook vlekken achterlaat. Met dat in je achterhoofd kun je er wel heel veel plezier aan beleven. Ben je wel helemaal weg van je backdrops en wil je ze wel graag langdurig kunnen gebruiken dan zou je er voor kunnen kiezen om er een lijst om heen te doen, zodat de backdrops beschermd zijn met glas.

bloggerbackdrops bloggerbackdrops

De blogger backdrops.   De set van 5 mooie achtergronden heb je voor € 19,95 en ze hebben een afmeting van A1 formaat, dat is 594 x 840 mm. De achtergronden zijn afneembaar maar niet waterproof. Ben je een enthousiaste blogger die deze backdrops graag wil gebruiken om je blog naar een hoger niveau te tillen, twijfel niet en bestel ze hier.

 

Tatiana's Blog | Webshop voor bloggers

Welke producten gebruik jij voor het maken van het perfecte plaatje?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Webshop voor bloggers

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *