Tatiana's Blog | Week 1 van de 31 Day Challenge

De eerste 7 dagen van de challenge zijn voorbij en ik moet zeggen dat ik het heel leuk vind. Ik vind het heerlijk om te doen.

Tatiana's Blog | Week 1 van de 31 Day Challenge


Al een tijdje loop ik rond met het idee om een cursus nagelstylist te gaan doen. En dan in de toekomst mijn eigen salon te beginnen. Na het creëren van diverse nailarts is dit idee alleen maar gegroeid. Ik moet nog veel leren en sta nog maar op de eerste trede van de ladder, maar ik leer graag en ga stap voor stap vooruit. Deze challenge motiveert mij daar bij.

Ik had gezegd dat ik aan het eind van de challenge een blog zou plaatsen, maar ik ben veel te enthousiast en plaats nu alvast een blog van de eerste week.

Ik heb veel positieve reacties gekregen over mijn nagels, waar ik stiekem best een beetje trots op was. Mijn man en een goede vriend van hem waren aan het klussen, het schuurtje moest opgeknapt worden. Terwijl zij op het dak zaten met hamer, spijkers en de zaag, zat ik aan de picknicktafel met mijn lakjes, nagelvijl en kwastjes. De stoere mannen namen in de pauze even een koude Hertog Jan en hadden zelfs de tijd en interesse om mijn nailart te bekijken. Hoe leuk is dat! De volgende dag zei mijn man nog terwijl ik mijn nagels schoon maakte voor de volgende challenge: ‘Oh nou heb je zoiets moois gemaakt en dan ga je het afhalen?’ Maar ja, zo ben ik. Ik ben ergens aan begonnen en dan wil ik het ook afmaken.

Hier kunnen jullie de eerste 7 challenges bekijken. Welke vinden jullie het mooist?

Tatiana's Blog | Week 1 van de 31 Day Challenge
Dag 1 – Red
Nails Erg simpel gehouden met een lakje uit mijn eigen webwinkel Musthave Make-up een rode matte lak van Kleancolor, nr.271 Be Wild With Class.
Tatiana's Blog | Week 1 van de 31 Day Challenge
Dag 2 – Orange Nails
Vandaag ook erg simpel, maar wel een geweldige kleur uit mijn eigen webwinkel Musthave Make-up de oranje kleur van Kleancolor met nr.107 Boogie Nights.
Tatiana's Blog | Week 1 van de 31 Day Challenge
Dag 3 – Yellow Nails
Vandaag heb ik gebruik gemaakt van 3 kleuren lak. Als basis heb ik de gele pastelkleur van Kleancolor, nr.143 Pastel Yellow gebruikt. Met een dottingtool heb ik dots gemaakt van de kleuren nr.162 Metallic Yellow en nr.248 Mango Burst.
Tatiana's Blog | Week 1 van de 31 Day Challenge
Dag 4 – Green Nails
Vandaag heb ik niet alleen een leuke groene lak gebruikt, maar ik heb ook gebruik gemaakt van de zwarte en witte kleur. Dit omdat ik een Engels dropje wilde namaken. De groene lak die ik gebruikt heb is weer afkomstig van Kleancolor en te koop in mijn webshop Musthave Make-up de groene lak is nr.336 Jasmine Tea. Dit is een Scented lakje, wat inhoudt dat als de lak droog is deze heerlijk ruikt naar Jasmine Tea.
Tatiana's Blog | Week 1 van de 31 Day Challenge
Dag 5 – Blue Nails
Vandaag een vrij simpel dotje aangebracht wat eigenlijk wel een klein beetje weg heeft van een Turks oog (wat niet mijn insteek was, maar wel leuk geworden). De kleuren die je hier ziet zijn nr.164 Metallic Aqua en nr.329 Peppermint (weer een Scented lakje met geur).
Tatiana's Blog | Week 1 van de 31 Day Challenge
Dag 6 – Violet Nails
De grote trots van deze week. Niet alleen ben ik helemaal weg van deze mooie paarse kleuren. Ik heb vandaag voor het eerst een bloem gemaakt. En ik vind hem best mooi geworden, voor een eerste keer dan. De kleuren komen weer uit mijn eigen winkel en luisteren naar de naam nr.325 Grape Parade, nr.327 Signature Lavender.  
Tatiana's Blog | Week 1 van de 31 Day Challenge
Dag 7 – Black & White
Als basis lak heb ik Metallic Black van Kleancolor gebruikt, wederom uit mijn webshop. En op de ringvinger heb ik een nailart gemaakt wat ik zelf verzonnen heb.
De eerste week was leuk maar vrij simpel, nu gaan we naar een tweede week die iets moeilijk, maar ook leuker wordt om te doen.
Tatiana's Blog | Week 1 van de 31 Day Challenge

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *