Week 2 van de ’31 Nail Challenge’

by Tatiana

De 2e week van de challenge zit er al weer op. Totaal nu 14 dagen lang elke dag een andere creatie op mijn nagels. Het blijft verfrissend en vernieuwend en de reacties die je krijgt zijn erg leuk.

Ik laat jullie hieronder de challenges van de 2e week zien. Het was een week met pieken en dalen. Een drukke week, waarin ik niet de tijd had die ik wilde hebben om mij bezig te houden met de challenge. Opgeven is voor mij geen optie, als ik ergens aan begin wil ik het afmaken (wat ik 1x eerder heb meegemaakt met de 365 dagen project). Maar het vergt wel veel energie van je. Elke dag moet je weer iets nieuws verzinnen, elke dag moet je er tijd voor maken.

Soms kon ik de tijd gewoon nergens vandaan toveren. Ik werd uitgenodigd voor een vrienden bbq. Beetje akward om dan te zeggen, sorry ik moet mijn nagels lakken hoor. Dus dan ga je maar omdat je ook je social life wel wilt behouden. Of je hebt al je spul gepakt, alles staat op tafel en je hoeft alleen nog maar te gaan zitten. Mama, hoor je dan vanuit de kamer roepen. Het is dat lieve meisje wat ik mijn dochter mag noemen. En zodra zij mij roept en iets van me wil dan bezwijk ik, zij gaat voor alles. En daardoor blijft het ook vaak liggen tot het laatste moment. Ik kan dan ook eerlijk zeggen dat ik deze week niet voor de volle 100% mijn hart en ziel in mijn creaties heb gestopt, maar ik heb wel mijn best gedaan om als een waardige deelnemer mee te doen aan de challenge.

Hier dan toch met enige trots mijn challenges van de 2e week, welke is de nummer 1 van deze week volgens jullie?

Dag 8 – Metallic Nails
Dag 9 – Rainbow Nails
Dag 10 – Gradient Nails
Dag 11 – Polka Dots
Dag 12 – Stripes
Dag 13 – Animal Print
Dag 14 – Flower

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

1 comment

Lavinia 19 september 2014 - 14:10

Mooi hoor ik geniet van alle creaties die voorbij komen…mooiiiiiiiiiiiiiii��

Reply