Tatiana's Blog | Weekly Me #1

Als jullie mij volgen op Instagram, dan hebben jullie kunnen lezen dat ik wekelijks ( regelmatig ) een nieuw onderwerp wil plaatsen. Ik noem het “Weekly Me”, op andere blogs kom je het tegen als “My Life In Pictures”. Ik wilde mijn eigen stempel er op drukken en dus ook een eigen naam.

Mijn afgelopen week was eigenlijk vrij rustig, maar toch actief en ontzettend leuk. Ik ging op bezoek bij mijn ex-Fluffy, ik at heerlijke vis, kreeg pakketjes binnen en nog veel meer. Kijken jullie mee naar het eerste deel van Weekly Me!?

Ik wordt altijd erg blij als ik een bezoekje breng aan mijn schoonmoeder. Niet alleen omdat ik super goed kan opschieten met haar, en het heerlijk vind om met haar te kletsen over van alles en nog wat. Maar ook omdat zij een huisgenootje heeft waar ik ontzettend dol op ben. Namelijk poes Fluffy. Er gaat een heel verhaal aan vooraf waarom ik zo dol ben op Fluffy, in het kort zal ik het jullie uitleggen. Fluffy was mijn huisdier en had ik van kleins af aan. Op gegeven moment moest ik haar afstaan en dit wilde ik alleen als ik zeker wist dat ze goed terecht zou komen. En mijn schoonmoeder bood zich vrijwillig aan om tijdelijk op haar te passen, omdat ze wist hoeveel ik om haar gaf. Zij liep rond met de gedachte als ik haar ooit terug zou willen en kunnen nemen dan kon dat op die manier makkelijk. Inmiddels woont ze ook al weer een aantal jaar bij mijn schoonmoeder en kan ik haar zo vaak en zo veel knuffelen als ik wil. Linksonder zien jullie een foto van Fluffy toen ik haar net had gekregen ( dit is slechts 1 van de 1000en foto’s).

Weekly Me FLuffy

Als moeder heb je natuurlijk naast het bloggen ook bepaalde verplichtingen naar je gezin toe, bahhhhh wat klinkt dat erg. Echt zo van moeten! Even opnieuw … … elk vrij momentje dat ik heb besteed ik graag goed en nuttig. Dan bedoel ik leuke dingen doen met mijn dochter zoals kleuren. Ja echt waar, kleuren is leuk. Net zoals spelen met Lego. Vaak als mijn dochtertje thuis is van school, dan gaan we wat leuks met haar doen. Voor Esmee pak ik vaak 1 van haar kleurboeken, en voor mezelf heb ik mijn eigen dingetjes om te kleuren.

Weekly Me Kleuren

Heb je een feestje? Dan wil je er mooi uitzien. Ja toch, wie wil dat niet. Afgelopen week had Esmee een kinderfeestje en dus moest ze er mooi uitzien. En het belangrijkste is toch wel haar haar ( als je haar maar goed zit ). Is het niet automatisch zo dat mama’s daarvoor zijn. Zo wil ze ook dat ik iedere keer weer iets nieuws verzin, zodat iedereen tegen haar zegt: “Wat zit je haar mooi!” Ik ben dan wel creatief, maar thank God for the Internet. Outfit is geregeld, en uiteindelijk het haar ook, ik heb er best wat moois van gemaakt ( al zeg ik het zelf ). Mijn meisje wordt ook al een echt dametje, echt bezig met fashion. Zo vond ze deze schoenen van H&M precies passen bij de rest van haar outfit ( zowel het konijntje als zij hebben een okergeel truitje aan ).

Weekly Me Esmee

Ook als er helemaal geen feestje is, dan is make-up natuurlijk altijd leuk voor een kleine meid. Helemaal als je mama een beauty blogger is, en een overdosis aan make up producten ter beschikking hebt. Dus Esmee wil ook graag make-up op, en wie kun je dat beter vragen dan aan papa. Ik heb gelijk mijn make-up gepakt en zij zijn er alle 2 voor gaan zitten. Bij deze Look Of The Day draagt Esmee op haar lippen Baby Lips, in de kleur Cherry Me van Maybelline. Haar wenkbrauwen zijn ingekleurd met de donkerste kleur van de Smokey Eyeset van Catrice. Voor haar mooie blauwe ogen is gekozen voor een blauwe oogschaduw van Oriflame, een tint donkerder dan het blauw van haar ogen ( de visagist heeft zijn huiswerk goed gedaan ). Ik vind het resultaat prachtig! En als hij de volgende keer binnen de lijnen weet te kleuren met een lipstick en de donkere kleur oogschaduw niet hoger aanbrengt dan de arcadeboog, dan mag hij mij ook opmaken.

Weekly Me Make Up

Iets waar ik ook van hou is lekker eten, daar kan ik echt van genieten. Wat ik enorm lekker vind zijn visgerechten, pastagerechten, rijstgerechten, en waar je mij wakker voor mag maken zijn (kastanje)champignons. Van de week heb ik een heerlijk gerecht gegeten, waarin kastanjechampignons verwerkt zaten. Mijn man, die elke dag heerlijk voor me kookt had dit keer een rijstgerecht klaargemaakt met roergebakken spruitjes, spek en kastanjechampignons. Smullen, echt waar. Als klein kind hield ik nooit van spruitjes, maar nu weet ik ze te waarderen.

Weekly Me Eten

Een week is niet compleet zonder een dagje shoppen! Nee, ik ga echt niet elke week shoppen, al zou ik dat maar wat graag willen. Afgelopen week was wel zo’n week, mijn moeder wilde graag even met mij shoppen in Dokkum. Gewoon even gezellig, moeder en dochter. Uiteindelijk werd het oma, moeder en dochter want Esmee wilde ook graag mee. Dus gingen we gezellig met 3 generaties het winkelcentrum ( straat ) onveilig maken. En geloof het of niet, ik heb voor mezelf NIETS gekocht, echt heelmaal niets. Mijn moeder trakteerde op het eten bij Lunchroom De Koffiepot. Daar kun je echt heerlijk zitten en het eten is erg goed. Mijn keus viel op een warm broodje Brie extra ( petit pain, kruidenboter, ham en brie ).

Weekly Me Shoppen

Toen ik thuis kwam van het dagje shoppen lag er een pakketje op mij te wachten van Westwing, een deel van de bestelling is binnen een deel volgt nog.

Weekly Me Bestelling

Voor het avondeten trakteerden wij mama op Chinees. En laat het nu net zo zijn dat de beste Chinees ( restaurant ) van Groningen in Warffum staat! Zo schreef RTV Noord, ik zuig het niet uit mijn duim. Het is echt waar. Heerlijk voor weinig!

Weekly Me Chinees

We konden de week afsluiten met een heerlijk dagje strand bij Termunten. De zon scheen, het was nog wel wat aan de koude kant en het waaide hard, zoals je ook kan zien aan mijn haar. Maar het was echt volop genieten. Esmee kon eindeloos spelen in het zand ( kippenvel bij het gevoel van zand onder de nagels ), en wij zaten uit de wind van het zonnetje te genieten. En ben je toevallig in Termunten dan moet je toch echt even een visje eten. Het lekkerbekje dat ik had was heerlijk goudbruin gebakken.

Weekly Me Uitwaaien

Zoals jullie hebben kunnen zien op de foto’s heb ik een actieve en toch rustige week gehad. Het was echt zo’n week die je graag opnieuw wil doen omdat het zo genieten was. Ik wens jullie allemaal een fijne week!

Afsluiting naam Modern

Vinden jullie het leuk om vaker een kijkje te mogen nemen in mijn leven?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Weekly Me #1

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Weekly Me #1

    Wat heerlijk om dit ook bij jouw te lezen en een kijkje te mogen nemen in je leven. Wat had je het haar van Esmee mooi gedaan zeg. Heerlijk even dagje strand daar kan je mij ook echt blij mee maken. liefs

  2. Tatiana's Blog | Weekly Me #1

    Wat een knappe meid heb je toch! Ik snap wel dat ze met mama make-up wilt uitproberen

  3. Tatiana's Blog | Weekly Me #1

    Wat een leuke nieuwe topic. ERg leuk om te lezen en om te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *