Tatiana's Blog | Weekly Me #2

Vandaag deel 2 van “Weekly Me”, door privé omstandigheden was ik wat afwezig op mijn blog, en vandaag ga ik daar in dit artikel wat dieper op in.

Ik heb een hectische week achter de rug, waardoor er de afgelopen week ook niet elke dag een artikel online is verschenen. Ook deze week zal ik waarschijnlijk een beetje afwezig zijn, maar dat begrijpen jullie vast wel uit mijn verhaal straks.

Weekly Me#2 2De foto hierboven heeft even op zich laten wachten, maar ik wil het toch nog even met jullie delen hier op mijn blog. Dit is namelijk het winpakket dat ik gewonnen had op de blog van Marsha. In het pakket zat echt van alles, lekker producten en make up. Ik ben er echt heel erg blij mee. Nogmaals dank je wel!

Het bloggen blijft ook bij mijn dochtertje niet onopgemerkt. Zij gaat zelfs nog een stapje verder als ik, en zie hier haar eerste vlog. In haar vlog laat zij zien hoe zij haar naam schrijft en vraagt ze je om mee te doen. En ze doet het echt als een ervaren vlogger. Zo laat ze de kleur van haar stift zien, zoals echte vloggers dat doen met een lippenstift. Binnenkort zien jullie haar ook voorbij komen in een artikel waarin ik nagellak swatches laat zien.

IMG_0518 IMG_0535 IMG_0576 Freylemaborg Freylemaborg1IMG_0629

We hebben nog wel van het heerlijke weer kunnen genieten, toen mijn man nog behoorlijk op de been was. De foto’s die jullie hieronder zien zijn van een dagje Freylemaborg. Een borg waar je heerlijk kunt wandelen in een prachtige tuin. Zo’n dag wandelen is voor Esmee toch wel heel actief, en dus het laatste stukje even getild worden vind zij helemaal niet erg.

Bloemen

En als laatste een update over de ingreep die mijn man heeft ondergaan. In het vorige artikel vertelde ik jullie al waarom ik even geen artikel meer online heb gezet. Dat was omdat mijn man een epidurale blokkade onderging aan beide zijden van zijn rug. Hierbij geven ze eerst een plaatselijke verdoving, waarbij de pijnbehandelaar een naald met een mengsel van medicijnen, in de epidurale ruimte in het wervelkanaal spuit. Als gevolg daarvan zal in veel gevallen pijnvermindering in de rug optreden. Mijn man heeft al eerder zo’n behandeling ondergaan, en het resultaat was tijdelijk maar verbluffend. Dit keer echter niet met zo heel veel geluk. Want hij kreeg een ontzettende hevige en aanhoudende hoofdpijn. Dus hebben we de pijnpoli gebeld.

Hoewel de kans 1 op 100 of zelfs 1 op 500 is, hoort mijn man hier wel bij. Na de ingreep heeft hij een ‘post durale punctie’ hoofdpijn ontwikkeld. De oorzaak hiervan is waarschijnlijk dat bij het inbrengen van de naald de dura (een soort zakje met vocht) is geraakt en deze nu lekt. Bij een verticale houding wordt er druk op het zakje gezet en lekt vocht, wat een hevige hoofdpijn veroorzaakt. Enige wat een beetje verlichting geeft is een horizontale houding, en veel drinken. En dat is nou net de houding waarin ik mijn man overdag nooit zie. Alleen soms moet je naar je lichaam luisteren. In veel gevallen groeit het gaatje dan vanzelf dicht. Maar het is niet altijd verstandig om hierop te wachten.

Als de pijn te lang aanhoudt gaan ze een epidurale bloed patch uitvoeren. Een epidurale bloedpatch stopt het lekken van hersenvocht. Er wordt een kleine hoeveelheid bloed van de patiënt geïnjecteerd in de vliezen rondom het hersenvocht dat langs het ruggenmerg stroomt. We moeten het nog een even afwachten, en dan krijgen we te horen of mijn man dit nodig heeft.

Afsluiting naam Modern

Hoe was jullie week?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Weekly Me #2

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Weekly Me #2

  Wat heftig met je man! Ik heb er weinig verstand van maar hopelijk voelt hij zich snel beter. Zo leuk de vlog van je dochter! Fijne week!

 2. Tatiana's Blog | Weekly Me #2

  Wat een spannende tijden zeg voor jullie. Ik hoop gauw dat het beter word. Wat heerlijk dat jullie nog wel lekker hebben kunnen genieten van het mooie weer. Rustig aan en beterschap voor je man. xxx

 3. Tatiana's Blog | Weekly Me #2

  Dat is niet niks zeg.De foto’s laten goed zien dat jullie genoten hebben.

 4. Tatiana's Blog | Weekly Me #2

  Wat heftig met je man zeg jeetje. veel sterkte!

 5. Tatiana's Blog | Weekly Me #2

  Jeetje, wat erg voor je man zeg! Ik hoop dat hij snel opknapt en niet nog meer behandelingen nodig heeft. Enne, wat een geweldige vlogger is jullie dochter <3

 6. Tatiana's Blog | Weekly Me #2

  Ben blij dat je het pakketje leuk vond hihi. Maar wat heftig met je man zeg! 🙁 Sterkte gewenst voor jullie !-x-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *