Rimmel London Mascara
Een geweldige mascara kan in één keer je hele look veranderen. Zoals bijvoorbeeld de Rimmel Wonder’Luxe Mascara, die is echt niet te missen in je make-up collectie. En laat Rimmel nu meerdere van zulke onmisbare mascara’s hebben! Dit zijn de hot mascara’s van Rimmel London. Ik, in mijn eeuwige zoektocht naar de perfecte mascara, wil hier natuurlijk graag meer over weten. Ik heb 3 van de 6 mascara’s getest en deel vandaag het resultaat met jullie.

SASS

Rimmel London

Rimmel London Mascara

Deze zes Rimmel London mascara’s verdienen de aandacht en zet ik in dit artikel extra in de spotlights. Want zonder mascara is een make-uplook bij mij niet compleet. De vraag is alleen, elke mascara favoriet wordt? Ik kies de mascara die bij mijn wimpers, en mijn wensen past. Stel elke willekeurige vrouw deze vraag: Mocht je naar een onbewoond eiland moeten verhuizen en maar een paar beauty producten mee mogen nemen. Welke neem je dan mee? 9 van de 10 keer staat de mascara bovenaan dit lijstje. Een mascara is dus zeker onmisbaar, en staat bij mij echt op nummer 1.

SASS

Wonder ‘ luxe  Volume  Mascara

BEST VERKOCHT – VERZORGENDE FORMULE GEEN KLONTJES – FLEXIBEL LICHTBUIGEND BORSTELTJE

Tatiana's Blog | Welke Rimmel mascara is mijn favoriet Tatiana's Blog | Welke Rimmel mascara is mijn favoriet

Rimmel London Wonder'Luxe Volume Mascara

Houd je van extreem volumineuze wimpers? Maar háát je klontjes? De nieuwste mascara van Rimmel London, de Wonder’Luxe Volume Mascara, is speciaal ontwikkeld om aan jouw dilemma gehoor te geven. Verrijkt met een luxe blend van vier verzorgende oliën, zorgt deze ultravolumegevende formule voor weelderige, dikke en gladde wimpers. De flexibele, separerende kunststof borstel omhult elk wimperhaartje om snel en makkelijk volume op te bouwen, zonder te klonteren.

Het is een flexibel, seprarerend kunststof borsteltje die elk wimperhaartje omhult om snel en makkelijk volume op te bouwen, zonder te klonteren. De Wonder’Full range is de best verkopende mascara range van Rimmel. En dat kan ik alleen maar beamen, want mijn nummer 1 van alle mascara’s is nog steeds de WONDER’FULLY REAL MASCARA. Er komt weinig product aan het borsteltje, maar daardoor krijg je juist geen klontjes, het borsteltje separeert echt super. Voor een dramatische look mag je wel een aantal laagjes aanbrengen. 

SASS

Scandaleyes Wow Wings Mascara

THE BIGGER, THE BETTER – WAAIEREFFECT DRAMATISCH VOLUME – VLEUGELVORMIG BORSTELTJE

Tatiana's Blog | Welke Rimmel mascara is mijn favoriet Tatiana's Blog | Welke Rimmel mascara is mijn favoriet

Voor wimpers met fullbody volume en een opvallend ‘wing’ effect. Deze mascara biedt 11x ZOVEEL VOLUME (vergeleken met ‘naakte’ wimpers), perfect, want voor wimpers geldt altijd: ‘the bigger, the better’! Bovendien wordt elke wimper – inclusief de moeilijk te bereiken, buitenste wimpers – verlengd, gelift en waaierachtig gevormd voor dat gewenste dramatische, grote ogen effect. Deze krachtige wimperlook is ‘easy’ te creëren dankzij Rimmel’s unieke ‘wing’- vormige, flexibele borsteltje en gepatenteerde volumegevende formule. Creëer een ‘wow’ effect!

SASS

100% Waterproof Mascara

SNELDROGENDE FORMULE – 100% WATERPROOF SPITS TOELOPEND BORSTELTJE

Tatiana's Blog | Welke Rimmel mascara is mijn favoriet Tatiana's Blog | Welke Rimmel mascara is mijn favoriet

Met de 100% Waterproof Mascara van Rimmel London blijven jouw wimpers bij ieder weertype perfect in model. Dankzij de sneldrogende formule loopt de mascara niet uit en krijgen je wimpers een natuurlijke en langdurige dekking. De ideale mascara voor vollere en langere wimpers gedurende de hele dag. Bevat een sneldrogende formule met een waterproof en veegvaste finish. De borstel zorgt samen met de formule voor volume, lengte en separatie.

SASS

Extra Super Lash Mascara

OP TE BOUWEN MASCARA – NATUURLIJK OF DRAMATISCH GEEN KLONTJES – SPITS TOELOPEND BORSTELTJE

Tatiana's Blog | Welke Rimmel mascara is mijn favoriet Tatiana's Blog | Welke Rimmel mascara is mijn favoriet

Rimmel London Extra Super Lash Mascara

Natuurlijke wimpers of juist een glamorous ooglook? Met de Extra Super Lash Mascara van Rimmel London kan het allebei! Deze mascara is laag voor laag perfect op te bouwen zodat jij de volle en lange wimpers krijgt die je wil, zonder klontjes. Creëer een natuurlijke tot dramatische look. Separeert de wimpers optimaal.

De huls ziet er vrij eenvoudig uit, en dat verwachte ik daarom eigenlijk automatisch ook van de inhoud. Het borsteltje loopt taps toe, waardoor je met het puntje makkelijk bij de binnenste en buitenste wimpertjes kunt komen. Er zit veel product aan het borsteltje waardoor de eerste aanzet gelijk goed pakt zonder te klonten. Met een tweede laag krijg je al een mooi effect.

SASS

Glam ‘ eyes Day  2 Night Mascara

DUBBELE DOP – BORSTELTJE VOOR LENGTE + BORSTELTJE VOOR VOLUME

Tatiana's Blog | Welke Rimmel mascara is mijn favoriet Tatiana's Blog | Welke Rimmel mascara is mijn favoriet

Twee opvallend verschillende wimperlooks met slechts één borsteltje. Het geheim zit in de magische dubbele dop! Overdag kies je de ‘Length’ dop voor ultralange, prachtig gedefinieerde wimpers. Voor de avond kies je de ‘Volume’ dop. Hiermee maak je jouw wimpers tot wel 15 keer voller dan normaal voor een weelderige look, waardoor je klaar bent om te feesten. Nu kun je jouw stijl naar eigen wens aanpassen en jouw look transformeren met één veeg van een borsteltje.

SASS

Scandaleyes Reloaded  Mascara

EXTREEM LANGHOUDENDE MASCARA – TRANSPIRATIEPROOF KEGELVORMIG BORSTELTJE

Tatiana's Blog | Welke Rimmel mascara is mijn favoriet Tatiana's Blog | Welke Rimmel mascara is mijn favoriet

Rimmel London Scandaleyes Reloaded Mascara

De Scandaleyes Reloaded Mascara is voor gevaarlijk gewaagde, volle ‘killer’ wimpers. Elke wimper en elk hoekje wordt snel ‘bewapend’ met een extreem, klontervrij volume en lang aanhoudend resultaat. Glanzende polymeren omhullen de pigmenten en zorgen op de wimpers voor een intens, diepzwart lak effect. Deze mascara biedt een transpiratieproof, veegproof en ‘humidity’ proof resultaat, dat dankzij een ‘wax grafted polymer’ complex tot wel 24 uur houdt en opgewassen is tegen elk onderdeel van jouw non-stop leven, van de sportschool tot het uitgaansleven. En toch is de mascara uiterst gemakkelijk en perfect te verwijderen met alleen warm water. Het kegelvormige ‘max-density’ borsteltje past bij de vorm van het oog. Het omvat de hele wimperrand, geeft volume vanaf elke kant en van ooghoek tot ooghoek.

Deze mascara is erg goed voor een mooie zwarte wimper met veel volume. Het borsteltje werkt fijn, ook zonder te klonten. Qua effect is deze van de drie die ik mocht proberen misschien echt de killer. Maar ik denk niet dat het mijn favoriet is uit dit rijtje.

SASS

De Details

6X RIMMEL MASCARA’S

Een geweldige mascara kan in één keer je hele look veranderen. Zoals ik al zei, zonder mascara is een make-uplook niet compleet. En na het proberen van 3 uit het rijtje van 6, welke is dan mijn favoriet?

WONDER’LUXE VOLUME MASCARA – € 15,99*

SCANDALEYES WOW WINGS MASCARA – € 15,49*

SCANDALEYES RELOADED MASCARA – € 15,49*

100% WATERPROOF MASCARA – € 9,99*

EXTRA SUPER LASH MASCARA – € 9,99*

GLAM’EYES DAY 2 NIGHT MASCARA – € 13,99*

* Adviesverkoopprijs

Als ik afga op de huls alleen dan zou ik kiezen voor de Scandaleyes Reloaded, of de Wonder’Luxe, maar als ik alles opsom; borsteltje, product en het resultaat dan is de favoriet van de 3 mascara’s die ik heb getest (zie 3 op de onderstaande foto) de Rimmel Extra Super Lash Mascara. Het borsteltje was makkelijk met aanbrengen, de huls houdt fijn en praktisch vast in de hand, en het resultaat vind ik best verbluffend.

Rimmel London Mascara


LIVE THE LONDON LOOK! WELKE MASCARA PAST HET BESTE BIJ JOUW WIMPERS?


Tatiana's Blog | Welke Rimmel mascara is mijn favoriet

Ik ben heel benieuwd, wat is jouw ultieme favoriete mascara?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Welke Rimmel mascara is mijn favoriet

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *