Blogplanner blogoholic

Na de vakantie had ik enorm veel moeite om weer op gang te komen. Ik vond het ontzettend moeilijk om mijn routine in het bloggen weer terug te vinden. Ik kocht een blogplanner om mij hierbij te helpen. En vandaag laat ik jullie zien hoe het werken met een blogplanner je leven kan verlichten.

 

To blog = to share, to connect, to create, 

 

━━━━ ◇ ━━━━

WERKEN MET EEN BLOGPLANNER

Als parttime blogger steek ik veel van mijn uren in het bloggen. De laatste tijd merkte ik steeds vaker aan mezelf dat ik het in mijn hoofd veel te druk had. Ik heb een bepaalde structuur nodig, en iets of iemand moest mij hierbij helpen. Allereerst heb ik alles voor mezelf op een rijtje gezet, en heb ik op papier gezet wat ik wilde veranderen of wat ik graag anders wilde zien. Ik had totaal geen overzicht meer over mijn blogconcepten en wanneer iets online moest komen, en de afspraken die ik met bedrijven had. Sinds een tijdje krijg ik regelmatig aanvragen voor betaalde artikelen, of krijg ik producten toegestuurd. En dan kun je het simpelweg niet maken om je afspraken niet na te komen. Ik ging daarom op zoek naar een blogplanner om op die manier overzicht te houden!

 

BLOGPLANNER VAN BLOGAHOLIC

In mijn zoektocht naar een blogplanner kwam ik al snel uit op de website van Blogaholic. Laura, van Blogaholic heeft samen met haar vaste vormgever Cindy en met een panel van diverse bloggers een blogplanner ontworpen die voor iedereen geschikt geschikt zou zijn. Ik werd nieuwsgierig en opende de webshop. In de webshop zijn 2 varianten voor 2017:

 • Een zwart/witte variant, omdat ik er zelf fan van ben!
 • Een vrolijke confetti variant, omdat bloggen een feestje is!

De blogplanner bevat 108 pagina’s (waarvan je een groot deel zo vaak kunt afdrukken als je zelf wilt). Voor € 9,95 kun jij ook zal zo’n handig blogplanner aanschaffen. De downloadlink voor de blogplanner krijg je na betaling aangeleverd in de mail. Je krijgt er dan ook nog eens toffe extra freebies bij in een aparte PDF.

WAT ZIT ER IN DE BLOGPLANNER EN HOE WERKT HET

Het makkelijke van deze blogplanner is dat je zelf kunt kiezen welke onderdelen je print, en hoe vaak je deze print. Dan is het handig om de blog in verschillende onderdelen te verdelen. Bijvoorbeeld:

 • Algemene zaken
 • Blogplanner per maand
 • Serious business

In Algemene Zaken kun je (hoe handig) al je inloggegevens, contactpersonen en nog veel meer kwijt. Als je van cijfertjes houdt en deze per maand wil vergelijken, dan kun je eenvoudig je statistieken bijhouden. In het onderdeel Serious Business kun jij je inkomsten en uitgaven bijhouden en heb je een beter overzicht van  je reviews, samenwerkingen en gesponsorde artikelen.

HOE ZIET MIJN BLOGPLANNER ERUIT

Blogplanner Blogoholic

Waar ik vooral veel gebruik van maak zijn de post planner, de gesponsorde artikelen, review en weekplanner. Maar echt er is nog zoveel meer. Dit werkt voor mij echt een stuk rustiger, omdat ik gewoon heel fijn het overzicht kan bijhouden. En omdat het digitaal is, en je het zo vaak kan uitprinten als je zelf wil, heb je nooit te weinig ruimte om jouw dingen kwijt te kunnen. Ik weet niet hoe dat met jullie zit, maar in een agenda heb ik vaak ruimte te weinig om alles wat ik wil opschrijven kwijt te kunnen.

Heb jij na het lezen ook de behoefte om zo’n super handige blogplanner aan te schaffen? Klik op het plaatje naar keuze en je wordt gelijk doorgelinkt.

Blogplanner Blogoholic
BLOGPLANNER 2017 – CONFETTI € 9,95

Blogplanner Blogoholic
BLOGPLANNER 2017 – ZWART/WIT € 9,95

━━━━ ♡ ━━━━

Tatiana's Blog | WERKEN MET EEN BLOGPLANNER

Maak jij gebruik van een blogplanner? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | WERKEN MET EEN BLOGPLANNER

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

21 Reacties

 1. Tatiana's Blog | WERKEN MET EEN BLOGPLANNER

  Ik heb ook weleens een planner gebruikt. Maar nu maak ik hem gewoon zelf op een wit a4tje. Maar ik herken wel dat je zonder enige planning geen structuur hebt en dat is naar.

 2. Tatiana's Blog | WERKEN MET EEN BLOGPLANNER

  Deze blogplanner ziet er handig uit en erg mooi! Love it. Ik gebruik op dit moment een agenda.

 3. Tatiana's Blog | WERKEN MET EEN BLOGPLANNER

  Dat ziet er handig uit. Misschien moet ik ook maar eens wat vaker een goede planning hanteren!

 4. Tatiana's Blog | WERKEN MET EEN BLOGPLANNER

  Super handig dit. Ik gebruik zelf een passion planner en kan echt niet zonder een papieren planner.

 5. Tatiana's Blog | WERKEN MET EEN BLOGPLANNER

  Deze planner ziet er erg mooi uit. Ik krijg een soort agenda/planner opgestuurd van alie express heb ik gister naar zitten zoeken. Ben benieuwd of het wat is.

 6. Tatiana's Blog | WERKEN MET EEN BLOGPLANNER

  Ik heb onlangs een bullet journal aangeschaft maar zo’n Blogplanner lijkt me toch handiger omdat ik het niet zo op knutselen heb om mijn BuJo volledig te gebruiken waarvoor ie dient

 7. Tatiana's Blog | WERKEN MET EEN BLOGPLANNER

  Ik kan het nog steeds zonder blogplanner af. Al moet ik wel bijblijven

 8. Tatiana's Blog | WERKEN MET EEN BLOGPLANNER

  Mocht ik iets intensiever gaan bloggen, dan lijkt dit me zeker handig!

 9. Tatiana's Blog | WERKEN MET EEN BLOGPLANNER

  Succes, wat ontzettend handig om zo’n kalender te hebben!

 10. Tatiana's Blog | WERKEN MET EEN BLOGPLANNER

  Wat handig, een blogplanner!! Ik ben zelf echt van het plannen, maar een planning/planner voor mijn blog heb ik nog niet! Ga er nog eens goed naar kijken

 11. Tatiana's Blog | WERKEN MET EEN BLOGPLANNER

  Ik ben net begonnen met bloggen en dit lijkt me echt handig om alles op een rijtje te krijgen.

 12. Tatiana's Blog | WERKEN MET EEN BLOGPLANNER

  Dit lijkt me echt heel erg handig! Deze moet ik morgen echt even beter gaan bekijken! Naast dat ik dol ben op plannen heb ik ook heel hard een blogplanner nodig!

 13. Tatiana's Blog | WERKEN MET EEN BLOGPLANNER

  Ik gebruik helemaal niks maar denk dat het wel een goed idee is naast mn baan. Zeker in drukke tijden zoals nu blog ik gewoon minder

 14. Tatiana's Blog | WERKEN MET EEN BLOGPLANNER

  Zo handig dit! Ik ben ook mijn hele routine kwijt na de vakantie. Ik ga dus even een kijkje nemen…

 15. Tatiana's Blog | WERKEN MET EEN BLOGPLANNER

  Ik heb dus echt een planner nodig, ben zo’n chaoot met werk!

 16. Tatiana's Blog | WERKEN MET EEN BLOGPLANNER

  Als mega chaoot is er bij mij ook zeker behoefte aan zo’n planner. Jammer alleen dat veel blogplanners gericht zijn op vrouwen. Gat in de markt om voor mannen iets te ontwerpen lijkt mij!

 17. Tatiana's Blog | WERKEN MET EEN BLOGPLANNER

  Ik heb eigenlijk ook een planner nodig. Het ziet er mooi EN handig uit.

 18. Tatiana's Blog | WERKEN MET EEN BLOGPLANNER

  Op het moment heb ik een agenda voor mijn blog. Maar dit lijkt me ook wel erg handig. Ziet er ook nog eens erg mooi uit!

 19. Tatiana's Blog | WERKEN MET EEN BLOGPLANNER

  Wat handig dat dat bestaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *