Tatiana's Blog | What's in my bag

Het blijft raar toch, zomaar hebben we vandaag 24 uur extra gekregen. Een extra dag in een jaar. Weten jullie al hoe jullie deze extra tijd gaan opvullen?

Ik ga deze schrikkeldag gebruiken voor jullie om mij beter te leren kennen. Hoe leer je iemand kennen? Vandaag deel ik met jullie de geheime inhoud van mijn tas. Wat er in mijn tas zit, deel ik niet gauw met anderen. Maar vandaag ga ik met de billen bloot!

Total Bag3

Groot of klein, het formaat van mijn tas maakt voor de inhoud weinig uit. Ik weet er hoe dan ook van alles in te laten verdwijnen. Mijn tas is net een grabbelton. Toch kan ik alles wel makkelijk vinden, omdat alles een vast plekje heeft. Je vind in mijn tas nooit een lipstick bij mijn rijbewijs en huissleutels. Of mijn telefoon bij de make-up.

♥ Asseccoires

AsseccoiresIn mijn tas vind je ook een aantal accessoires aan die voor mij onmisbaar zijn. Sinds ik mijn rijbewijs op zak heb, vind je in mijn tas altijd een zonnebril. In het visitekaartjeshouder bewaar ik een aantal visitekaartjes en mijn rijbewijs. Omdat ik nog wel eens zonder mijn portemonnee de deur uitga, bewaar ik mijn rijbewijs apart. Een pen is ook altijd handig om bij je te hebben. En voor mijn haar heb ik altijd een haarclip paraat, je weet nooit wanneer de wind zijn kop opsteekt. En wat zeker niet mag ontbreken in mijn tas is een manicure setje, hierin zit een vijl een nagelknipper en een schaartje.

Bril: Cheapass | Haarclip: Douglas | Lipstic | Visitekaartjeshouder: Vistaprint

♥ Lippen

Lippen

Wat ik aan lipproducten in mijn tas heb dat rouleert nogal. De ene keer heb ik een gloss en de andere keer een lipstick, vaak wel meer dan één. Maar je vind er zeker altijd wel een paar producten voor de lippen.

Lipprimer: e.l.f. | Lipgloss: Bourjois | Lipstick: MAC | Lipstick: Milani | Lip therapy: Philosophy

♥ Make-up

Make-upOok al gebruik ik het niet altijd, ik heb het liefst wel altijd make-up bij me. Ik bedoel, we leven hier wel in Nederland. Je weet maar nooit of je een regenbui over je heen krijgt. Mocht er wat mascara zijn uitgelopen of toch even weer je wenkbrauwen een beetje bijwerken.

Foundation: Dr.Hauschka | Eyebrow pencil: W7 | Mascara: e.l.f. | Blusher: W7 | Eyebrow set: Catrice

♥ Haar- en huidproducten

Haar en huidWat nooit ontbreekt in mijn tas is een deodorant en een parfum. Soms ga ik te gehaast de deur uit en ben ik vergeten een geurtje op te doen. Of soms blijft een geurtje niet zolang hangen en wil ik en nog even een keertje opnieuw opspuiten. Voor rampen en stress situaties heb ik altijd deodorant in mijn tas. Dit kan ook altijd van pas komen en ik vind het gewoon fijn om lekker te ruiken en goed voor de dag te komen. Omdat ik zeker in de winter last heb van droge handen heb ik ook altijd een handcreme en een product om mijn nagelriemen mee te verzorgen bij me.

Parfum: Larome Paris | Cuticle cream: Essence | Haarolie: Kruidvat | Deodorant: Balea

In mijn tas ( lees: grabbelton ) is natuurlijk veel meer te vinden dan alleen wat ik hierboven heb laten zien. Maar ik wil jullie niet afschrikken, dus dat zal ik jullie ook zeker besparen. Niemand heeft er wat aan om een foto voorbij te zien komen van het rommelvakje in mijn tas. Daar zit echt van alles in. Van tampons tot oordopjes en nog meer van die  onzin dingetjes. Dit is in ieder geval wat ik altijd bij mij draag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om in mijn tas te gluren.

Afsluiting naam Modern

Wat mag niet ontbreken in jouw tas?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | What

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | What

  Wat leuk om te lezen ,en ja vind ik het leuk om te weten wat er zoal in jou tas zit
  Ik heb er ook veel in ,maar niet handig ,zo kan ik vaak niet mijn sleutels vinden
  Grote paniek
  Ik heb er echt een puinhoop van
  Bedankt voor jou tIp ,ik ga er zeker mee aan de slag om iets ordelijker iin te delen ?

 2. Tatiana's Blog | What

  Nou dat is best wel wat hihi, ik heb eigenlijk alleen dingen mee die ik écht nodig heb. Meer dan een lipbalsem of lipstick zit er niet in qua beauty!

 3. Tatiana's Blog | What

  Je gebruikt echt hele mooie en fijne producten! Ik heb altijd heel erg veel in mijn tas, kan vaak de helft niet vinden haha.

 4. Tatiana's Blog | What

  altijd leuk om te zien wat iemand anders in haar tas meedraagt. Je hebt echt mooie make-upjes in je tas zitten! Ik heb ook een toilettasje in mijn tas waarin verschillende make-up producten zitten, maar ik vergeet ook best vaak om dit toilettasje in een andere tas te doen wanneer ik een andere tas meeneem. Lekker handig, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *