Op de site van Laura kwam ik dit artikel tegen. Het is een tag die zij zelf bedacht heeft. Nu leek het mij ook leuk deze van haar over te nemen, en zo jullie ook een beetje te leren kennen. Ik heb al best wat persoonlijke informatie vrijgegeven in verschillende artikelen op mijn blog, en nu wil ik het wel eens omdraaien en weten hoe het met jullie gaat en wat jullie bezig houd.

Wie zijn jullie?

Normaal gesproken beantwoord ik in een tag vragen, waarin jullie meer te weten komen over mij en mijn blog. Maar wie leest mijn blog? Wie zijn jullie? Interactie met mijn lezers is leuk, en helemaal op deze manier. Ik zou het erg leuk vinden als je even de tijd neemt om de vragen in te vullen.

Iedereen kan hem invullen op (zijn of) haar eigen manier, dit mag ook anoniem zijn. Je mag zo diep ingaan op de vragen als je zelf wilt. Het leuke hieraan is dat jullie als lezer ook dingen over elkaar kunnen lezen! In de eerste helft vraag ik je naar jou als persoon en in de tweede helft naar jouw mening en jouw kijk op blogs. Niet bang zijn dat je verhaal te lang wordt!

who are you

 1. Hoe heet je en hoe oud ben je?
 2. In welke levensfase zit je (middelbare school, studeren, samenwonen, etc)?
 3. Hoe gaat het met je op dit moment?
 4. Kun je jezelf omschrijven in een paar zinnen?
 5. Wat zijn je hobby’s en interesses?
 6. Wat vind jij belangrijk in het leven? En wat vind je lastig of moeilijk?
 7. Wat is jouw levensmotto / welke quote vind jij erg mooi?
 8. Hoe zou je willen dat je leven eruit ziet in vijf jaar? En in tien jaar?
 9. Noem 2 dingen die op je bucket list staan?

blogs

 

 1. Heb je zelf een blog of website?
 2. Welke blogs volg je?
 3. Wat is de voornaamste reden dat je blogs volgt?
 4. Wat maakt een blog voor jou leuk, bijzonder of interessant?
 5. Wat vind je leuk, bijzonder of interessant aan mijn blog?
 6. Wat zou je graag anders, beter of vaker willen zien op mijn blog?
 7. Wat zou jij willen vragen aan mij / willen weten van mij?

Afsluiting BLOG

Vinden jullie het ook leuk om zo mijn lezers te leren kennen? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Follow on Bloglovin

Tatiana's Blog | Wie zijn jullie?

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Wie zijn jullie?

  De meeste antwoorden weet je denk ik al van mij…
  Ik ben 47. Mama en getrouwd. Zit nog steeds in mijn traumatraject (nu bijna 3 jaar). Ben een opgewekt persoon, hou van veel. Echter de mensen die kwaad spreken over mij, hebben dat zelf veroorzaakt. Ben een warm mens, sta meteen voor je klaar. Ik bouw graag websites, vroeger… Nu alleen nog familie of kennis. Ben graag aan het knutselen (digitaal of juwelen). Ik vind net genoeg geld om te leven wel belangrijk, weet nl hoe het is om te moeten bedelen en zonder eten te leven. Wat wil ik, wat heb ik er voor nodig is mijn levensmotto! Over 5 jaar wil ik oma zijn. En als laatste zou ik graag naar China willen en een top 40 nummer inzingen!
  De andere vragen ben ik heel kort over, is het leuk om te lezen dan kom ik kijken… Reageer niet altijd.
  Ik hou niet van 20 dezelfde post in een week. Dus alle bloggers als kippen op de zelfde stok zitten!

 2. Tatiana's Blog | Wie zijn jullie?

  Wat leuk. Hier mijn antwoorden;

  Hoe heet je en hoe oud ben je?
  Ik ben 31 jaar

  In welke levensfase zit je (middelbare school, studeren, samenwonen, etc)?
  Samenwonend en we hebben samen een prachtige dochter van 2 jaar.

  Hoe gaat het met je op dit moment?
  Redelijk 😉

  Kun je jezelf omschrijven in een paar zinnen?
  Wat zijn je hobby’s en interesses?
  Mijn intresse is beauty en alles qua nagels en nail arts. Daarom is bloggen ook echt mijn hobby en passie.

  Wat vind jij belangrijk in het leven? En wat vind je lastig of moeilijk?
  Om lief te hebben en er voor de mede mens te zijn.

  Wat is jouw levensmotto / welke quote vind jij erg mooi?
  Na regen komt zonneschijn!

  Hoe zou je willen dat je leven eruit ziet in vijf jaar? En in tien jaar?
  Dat mijn dochter gelukkig en gezond is en dat mijn moeder er nog is. En dat mijn blog is gegroeid en dat ik nog beter ben in nail arts.

  Noem 2 dingen die op je bucket list staan?
  niets hahaha

 3. Tatiana's Blog | Wie zijn jullie?

  Oei, wat een leuke. Ik ga hem invullen!

  1.Hennie en ik ben 41 jaar. Heavy breathing.
  2.Getrouwd, 21 jaar en 2 dagen.
  3.Redelijk. Laatste dag vakantie na een roerend jaar.
  4. Vrolijk, positief en een gevoelsmens. Scherp met een behoorlijke portie mensenkennis.
  5.Bloggen, waar ik eigenlijk al te weinig tijd voor heb, dus meer interesses zitten er even niet in.
  6.Heel afgezaagd, maar: liefde. En humor. Niks zo erg als zwelgende mensen.
  7.A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there (Albert Einstein)
  8.Graag met tien kilo minder. En als kleine zelfstandige. Working on it.
  9. Bungee jumpen en New York bezoeken.

 4. Tatiana's Blog | Wie zijn jullie?

  Leuk dat je de tag hebt overgenomen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *