WIN 2 concertkaarten voor de albumrelease party van Pieternel

by Tatiana

Ben jij een liefhebber van folk en country, gecombineerd met een vleugje pop? Als je van de genoemde genres houdt, dan is dit zeker een aanrader. De avontuurlijke zangeres Pieternel speelt de gitaar, en geeft het geluid van Music City een eigen draai. Haar zang en melodische stijl tonen de duidelijke invloed van namen als First Aid Kit (o.a. bekend van het mooie nummer My Silver Lining), Douwe Bob, Bonnie Raitt, Lucius en Chris Stapleton. OP DINSDAGAVOND 9 OKTOBER, SPEELT ZANGERES PIETERNEL IN BITTERZOET AMSTERDAM. EN IK MAG 2 KAARTEN WEGGEVEN VOOR HAAR RELEASEPARTY EN ALBUMRELEASE. 

SASS

Pieternel

Op 9 oktober komt het debuutalbum van Pieternel uit en die avond is ook gelijk haar feestelijke releaseparty in Bitterzoet te Amsterdam.

Genre: country pop, singer/songwriter. 

 

SASS

WIN 2 kaarten voor Pieternel in Bitterzoet

Naar aanleiding van de release van haar debuutalbum geeft ze een concert. En ik geef 2 kaarten weg. Is dit helemaal jouw muziek, en geniet jij van de klanken van folk en country, gecombineerd met een vleugje pop. Doe dan snel mee! Jij kan samen met je vriend(in), moeder, zus (wie dan ook) bij zijn! Wat je hiervoor moet doen is simpel en lees je hieronder.

Hoe kun je winnen?

Jij en nog iemand kunnen aanwezig zijn bij het optreden van Pieternel. En dit is het enige wat je daarvoor moet doen. Ga naar mijn Instagram volg mij, en tag een vriend(in) met wie jij hier heel graag heen wil gaan. En hopelijk ben jij dan 9 oktober aanwezig in Bitterzoet. De winnaar / winnares krijgt persoonlijk bericht.

Kan je niet zo lang wachten en wil je nu alvast genieten van haar muziek. Ga naar https://www.pieternelmusic.com/ , volg haar op YouTube en beluister haar muziek op Spotify.

SASS

Van welke muziek hou jij?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

11 comments

lodi 5 oktober 2018 - 09:55

Ik moet eerlijk bekennen dat ik Pieternel niet ken en gun deze kaarten dus ook aan een echte fan. Want dat je iemand hier blij mee kan maken, vind ik echt super tof.

Reply
Jouvence 5 oktober 2018 - 10:03

Wat leuk dat je kaarten mag weggeven voor de albumrelease party van Pieternel!

Reply
Linda 5 oktober 2018 - 14:47

Ik hoop dat je iemand heel erg blij kan maken met deze kaartjes. Het is mijn genre helaas niet 🙂

Reply
kiki hasselton 5 oktober 2018 - 16:02

helaas is dit ook mijn genre niet, maar wat een super toffe winactie zeg!!

Reply
MC Kleuver 5 oktober 2018 - 19:35

Ik ken echt Pieternel niet, haha. Wel tof dat je zo aandacht aan haar geeft. Staat ze op Spotify?

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 5 oktober 2018 - 20:26

Snap ik best hoor, ze is ook nog niet heel bekend. Maar leuk om haar wel op deze manier te promoten. Ik vind zelf de muziek van First Aid Kit goed, en dit heeft dezelfde invloeden. Ze is ook te vinden op Spotify: https://open.spotify.com/album/3rPwdqcYmlydHMnD5q2b5a?si=pVLDm_ALSd-zI-U1L5T-tg

Reply
Elisabeth 6 oktober 2018 - 16:08

Leuke winactie! Ken Pieternel verder niet.

Reply
Frederique 6 oktober 2018 - 17:07

Ik ken haar niet maar het klinkt wel echt als mijn ding. Helaas kan ik de 9e niet 🙁

Reply
Gabriel 11 oktober 2018 - 12:36

Hi Frederique,

Kun je toevallig 14 oktober? Ik kan je 2 kaartjes aanbieden voor optreden in Haarlem van Pieternel. In de koepelgevangenis, erg mooie locatie. Is van 16:30 uur tot 18 uur. Wil je gaan? Mail dan even naar contact@pieternelmusic.com

Reply
Dhini 8 oktober 2018 - 08:49

Ik ken het niet. Wat leuk dat je kaarten weggeeft. Succes met deelnemers.
Dit keer sla ik deze winactie over. Succes!

Reply
Liset - Beautydagboek 10 oktober 2018 - 14:07

Ik ken haar niet, maar je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar haar muziek!

Reply