WIN mooie prijzen tijdens de “Happy B-Day To Me!” week

by Tatiana

Op de kalender is het nog 16 dagen afstrepen, en dan ben ik jarig. Op 25 december vier ik al weer mijn 37e verjaardag en gosh wat voel ik me oud. Hierna nog maar 3 jaartjes en dan hoor ik bij de 40+ club. Met de eerste grijze haren op mijn hoofd en kleine rimpeltjes op mijn gezicht wil ik samen met jullie nu alvast mijn verjaardag vieren. Want wie jarig is trakteert.

happy-birthday-1301861_640Ik vier mijn verjaardag wat vroeg dit jaar, omdat ik zelf ook erg druk ben deze maand. Mijn verjaardag valt wat dat betreft erg ongunstig. Zeg nou zelf wie wil er in de drukste feestmaand jarig zijn, en dan ook nog op 1e Kerstdag. Tegenwoordig vind ik het niet meer zo erg, maar vroeger was het echt zó niet leuk. Het budget van iedereen raakt op, want alle pakjes liggen al onder de kerstboom, en de cadeautjes die ik kreeg hadden allemaal het thema Kerst. Een kerstmok, een kerstkaars, hoe cliche.

cheesecake-706118_640

Om mijn verjaardag met jullie te vieren heb ik een winweek georganiseerd, en staan er volgende week heel veel leuke winacties online. De aftelling is begonnen, en maandag zal de eerste winactie online verschijnen. Doe jij ook mee?

afsluiting-tatiana

Wanneer ben jij jarig?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

15 comments

Henrieke 9 december 2016 - 09:39

Alvast gefeliciteerd! 🙂

Reply
Jeanelle 9 december 2016 - 09:55

Ik ga zeker mee doen! Leuk idee, om cadeautjes weg te geven als je jarig bent.

Reply
Astrid 9 december 2016 - 10:02

Ik had je nooit bijna 37 gegeven Tatiana! Alvast van harte gefelciteerd en op naar vele mooie en gezonde jaren. Xx

Reply
Gonny 9 december 2016 - 10:03

Mijn tante is ook 1e Kerst jarig. Ik ga er altijd heen. Want dan zie ik veel neefjes nichtjes ooms en tantes.
Snap dat je liever een maand eerder jarig zou zijn.

Ik doe zeker graag mee

Reply
Tiny 9 december 2016 - 10:25

Alvast gefeliciteerd en mooi feestdagen
Maar hoe leuk is het om iets ouder te worden ,je gaat dan wat anders om met alle dingen
Het brengt andere inspiratie ,en kan je de wat rijpere vrouw beter bergelijden in je blog
Ik ben zo’n rijpe vrouw en lees graag je blog ,maar ik heb er niet altijd wat aan wel leuk om te zien en nieuwschierig om te lezen .maar net wat ik zeg ,meer iets voor de jonge dames
En ik doe graag mee

Reply
Lieke 9 december 2016 - 11:23

Wat leuk en lief dat je dit doet! Ik schat je veel jonger hihi

Reply
Nynke B 9 december 2016 - 11:28

Dat is inderdaad bijna…lijkt me heel vervelend om zo rond of met de feestdagen jarig te zijn. Slim inderdaad om het eerder te vieren.

Reply
gea 9 december 2016 - 14:13

een cadeau krijgen is natuurlijk heerlijk, maar geven zorgt voor het meest geluksgevoel.
Ik wens je een fijne verjaardag toe.
Blijf je volgen

Reply
Manon 9 december 2016 - 17:14

Jij bent geen 37 johhh, je ziet er in ieder geval veel jonger uit x

Reply
Sabrina 9 december 2016 - 21:13

Alvast gefeliciteerd! Ben benieuwd naar je winacties 🙂

Reply
Tamara TS 9 december 2016 - 22:27

Alvast van harte gefeliciteerd!!! Ik kom zeker meedoen, altijd leuk. Ik ben zelf vorige week 34 geworden.

Reply
Lisa 10 december 2016 - 11:13

Jeetje, jarig zijn op eerste kerstdag, hoe krijg je het voor elkaar haha. Kan me voorstellen dat dat niet zo leuk is als klein meisje zijnde. Slim dan ook om het wat vroeger te vieren 🙂 Ik ben benieuwd naar de winacties. Liefs

Reply
Lieke 11 december 2016 - 20:47

Leuk ik ben erg benieuwd naar de winacties!
Ik had je veel jonger ingeschat.

Reply
Miriam - nailtalk 12 december 2016 - 09:59

Snap helemaal dat je dat vroeger niet leuk vond! Niet de meest ideale datum inderdaad. Leuk dat je je verjaardag gaat vieren hier 😀

Reply
Melike 13 december 2016 - 22:23

Hihi ik wist eigenlijk helemaal niet hoe oud je was, maar ik zou het je echt niet hebben gegeven. Ik voel me ook steeds ouder en ik vind het ook echt niet leuk haha. Wat leuk dat je een winweek doet. Ik ga het zeker in de gaten houden;)

Reply