My Jewellery Armbandensetjes

Heerlijk, we beginnen de dag weer met een leuke winactie. Het begint bijna als een gewoonte te voelen zo leuk vind ik het. Dit is de 3e winactie van deze week. En ik heb weer iets heel leuks voor jullie. We hebben al een gadget gehad, een flink make-up pakket, en vandaag zoeken we het in de sfeer van sieraden, iets waar ik zelf ook heel dol op ben. Kijken jullie mee!

Op de website van My Jewellery zag ik een heel nieuw concept. Namelijk de GIFT SERVICE by My Jewellery! Zij bieden vanaf vandaag de MJ GIFT SERVICE! Wat dat precies inhoudt ga ik je uitleggen. Want het is zo leuk om weg te geven.

Tatiana's Blog | WIN: My Jewellery Armbandenset

My Jewellery is een sieradenlabel die iedereen wel kent. Ze zijn in 5 jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand sieradenlabel en zelfs een online community. My Jewellery is een inspiratie voor honderdduizenden vrouwen via social media. Niet meer eeg te denken uit het huidige modebeeld door de on-trend, eigenwijze stijl die je terugziet in de accessoires & aanverwante artikelen.

HOE WERKT HET?

My Jewellery Armbandensetjes

Met de MJ Gift Service kun jij voor elk moment heel attent zijn naar de lieve mensen in jouw omgeving (en dat is zó belangrijk! een klein cadeautje kan zoveel goeds doen! ♡ ) Ja toch! Vind je iemand speciaal, hou je van iemand, is iemand net getrouwd, of jarig, of wil je iemand bedanken, of geluk wensen. Al deze thema’s zijn mogelijk binnen de MJ Gift Service.

Het is niet alleen heel erg leuk en origineel, maar het is ook heel simpel: je kiest een thema(kaart), voegt daar een persoonlijke boodschap aan toe (die My Jewellery met de hand schrijvt op een mooi kaartje) hierbij doen zij een fijne reep Tony’s en dit samen wordt ingepakt als een prachtig cadeautje. Al deze extra’s voor de prijs van één armbandje (10,95! die er natuurlijk ook bij zit: Let op: Het armbandje op de foto kan afwijken van het armbandje wat je ontvangt). Wie kan je hier nou niet mee verwennen, sieraden en chocola.

Vandaag wil ik 1 van mijn lezeressen verwennen met zo’n armbandensetje.

Wat kun je winnen? Wat moet je doen om voor deze winactie?

My Jewellery Armbandensetjes

Je kunt dus een heerlijke Tony’s reep ontvangen met een armbandje, die trouwens wel kan afwijken van de afbeelding die ik heb geplaatst. Op het kaartje is een persoonlijke boodschap van mij geschreven door My Jewellery. Wat je hiervoor moet doen lees je hieronder:

– Volg @blogenbeauty en @myjewellery op Instagram, ♥ het bericht en tag een vriendin die dit ook verdiend.
– Volg @blogenbeauty en @myjewelleryNL op Twitter en tweet het volgende: Vier de verjaardag van @blogenbeauty, en maak kans op een My Jewellery gift set van @myjewelleryNL.
– Volg @blogenbeauty op Facebook en deel het bericht.

Laat hieronder ook nog even een berichtje achter waarin je vermeld dat je meedoet.

GOOD LUCK!

Deze winactie loopt tot en met 23 december 2016. De winnares krijgt van mij (als alles meezit) voor de Kerst nog een persoonlijk bericht.

afsluiting-tatiana

Zou jij iemand op deze manier willen verwennen/verrassen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | WIN: My Jewellery Armbandenset

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

5 Reacties

 1. Tatiana's Blog | WIN: My Jewellery Armbandenset

  Ik heb helaas geen Twitter maar ik wil wel graag meedoen. Jaaaaaa ik doe gewoon mee!

 2. Tatiana's Blog | WIN: My Jewellery Armbandenset

  Wat een leuk pakketjes! Ik doe heel graag mee:

  Ik heb de volgende stappen doornomen:

  instagram (liekevv24)
  Twitter _liekeee
  facebook (lieke van veen)

 3. Tatiana's Blog | WIN: My Jewellery Armbandenset

  Wat een leuke winactie, helaas heb ik geen Twitter.. Malou x

 4. Tatiana's Blog | WIN: My Jewellery Armbandenset

  Leuk en lekker pakketje jammer genoeg voldoe ik niet aan de eisen. Wel volgend, loved en saved op Bloglovin en volgend op G+

 5. Tatiana's Blog | WIN: My Jewellery Armbandenset

  Superleuke actie, ik doe graag mee (:
  Ik heb alle stappen gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *