• WINACTIE • Deelname aan het FoodMindset Programma van Healthy for Me

FoodMindset Programma

Hoeveel diëten heb jij al geprobeerd? Hoeveel pogingen heb jij al gedaan? En lijkt geen enkel dieet te werken? Ben jij klaar met aanmodderen? Wil jij werken aan jezelf? Ben jij er klaar voor om in jezelf te investeren, zodat je nu eindelijk gaat voor een blijvend resultaat? Naast voeding ga je tijdens het FoodMindset Programma aan de slag met jouw valkuilen, mindset en zelfliefde! En daarom is dit programma anders dan andere diëten. Ik kan het weten, ik heb zelf meegedaan. En vandaag maak jij kans om een plekje te veroveren. Lees snel verder!

Mobile Logo Tatiana's Blog

Een goede mindset is the key

Het laatste cadeau dat ik wil weggeven voor mijn verjaardag, doe ik in samenwerking met Healthy for You. Dominique, de bedenker van het FoodMindset Programma helpt jou als Voeding & Mindsetcoach het roer omgooien. In dit volledige leefstijl programma, ligt de focus naast voeding ook op mindset, energie en balans.  Daardoor val jij valt tussen de 8-10 kg blijvend af zonder strenge dieetregels, maar juist met MEER eten! Je hoeft geen dingen te schrappen maar kan alles eten wat jij wilt, in balans! De 80-20 regel. Jij ontdekt hoe je met jouw valkuilen om kan gaan en laat negatieve gedachten rondom eten gaan. Je zult een nieuwe mindset creëren rondom eten, voeding, afvallen, jouw lichaamsbeeld en zelfliefde. En dit zal er voor zorgen dat jij op een fijne manier afvalt, meer energie ervaart en dit weet vol te houden de rest van jouw leven!

Ik heb zelf mee mogen doen aan dit programma, en het is echt het beste wat mij is overkomen. Het ging mij in eerste instantie niet eens om het afvallen zelf, maar het opbouwen van een goede mindset. In die 10 weken ben ik afgevallen, is mijn mindset drastisch veranderd. Ik kan oprecht zeggen dat ik me nog nooit zo gelukkig heb gevoeld, met mijzelf, in mijn lichaam.

 

Win … en werk aan jezelf samen met Do

 

Ik zal jullie niet langer laten wachten, want samen gaan we er tegenaan. Nadat je kennis hebt gemaakt met Do, wil je niets liever dan haar in je leven houden. Na het FoodMindset Programma heb ik meegedaan aan de Insta-Healthy-Summer-Cursus en momenteel volg ik het Slim-de-feestdagen-door-cursus. Niet omdat dit nodig was, maar soms even als herhaling op wat ik al had geleerd. Een stukje bewustwording en op een makkelijke manier balans te creëren en te behouden in de maand december!

Wat leer jij allemaal in die 10 weken:

♥️ Jij valt 8-10 KG af en dit hou je na het programma ook vast ♥️ Jij weet welke voedingstoffen je lichaam nodig heeft ♥️ Jij weet hoe je luistert naar je lichaam, honger/verzadigingsgevoel en kan inspelen op je behoeften ♥️ Jij houdt je niet meer bezig met calorieën tellen ♥️ Jij kan feilloos etiketten lezen en maakt daardoor slimmere keuzes ♥️ Jij kan weer genieten van voeding zonder schuldgevoel of compensatie ♥️ Jij hebt een gezond eetpatroon en hanteert de 80/20 regel zonder moeite ♥️ Hanteert geen dieetregels meer of verboden producten ♥️ Jij kan alles blijven eten en valt toch af ♥️ Hebt weer structuur en regelmaat in jouw eetpatroon ♥️ Er is geen sprake meer van de alles of niets methode, eetbuien of emotie eten ♥️ Valt niet meer terug in oude gewoonten ♥️ Ervaart meer energie en minder lichamelijke klachten ♥️ Hebt meer zelfvertrouwen en ervaart meer zelfliefde ♥️ Je bent blij als je in de spiegel kijkt, ongeacht jouw gewicht ♥️ Hebt een ijzersterkte mindset en weet om te gaan met negatieve gedachten ♥️ Jij bent weer baas over jou gedachten en emoties en jij weet dat jij altijd een keus hebt ♥️ Ervaart eindelijk vrijheid omdat je blij bent met jezelf zonder dat eten of dieren een dagelijkse negatieve rol speelt in jouw leven

Wat moet je doen?

 

Wat moet je doen om dit plekje te winnen?

Als je meedoet op Instagram:

• Like deze post

• Tag 2 vriendinnen in de comments

• Volg @healthyforme_nl en @tatianasblog.nl. 🎅🏼⭐️

• Extra kans om te winnen door deze Win Actie te delen via je eigen Instagram-Stories, en voor elke extra vriendin die je tagt! 😉

Als je meedoet op de Blog:

• Reageer hieronder waarom jij graag mee wilt doen

• Volg ons op Facebook healthyforme_nl en tatianasblog.nl. 🎅🏼⭐️

• Extra kans om te winnen door deze Win Actie te delen via je eigen Facebook account.

Succes! Deze te gekke winactie loopt t/m 22 december, daarna krijgt de winnares bericht.

Tatiana

Doe jij mee?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | • WINACTIE • Deelname aan het FoodMindset Programma van Healthy for Me

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | • WINACTIE • Deelname aan het FoodMindset Programma van Healthy for Me

    Wat goed, ik maak graag kans voor een gezonde food mindset en dus minder snoepen.. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *