Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

“A woman needs ropes and ropes of pearls!” een quote van Coco Chanel. Ik hoef niet perse ropes en ropes, maar parels zijn zeker welkom, want ik ben dol op sieraden. Ik mocht een setje parel oorbellen uitkiezen, en vandaag laat ik jullie de witgouden parel oorbellen van Mostert Juweliers zien die ik heb uitgekozen. Ze zijn chique, ze zijn elegant en klassiek. Kijken jullie mee!


Simplicity is the ultimate sophistication!

 

━━━━ Leonardo Da Vinci━━━━

 

MOSTERT JUWELIERS 

Door de jaren heen een mooie opgebouwde collectie in sieraden.

Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik nog nooit had gehoord van Mostert Juweliers, maar het bedrijf wordt al ruim een halve eeuw gedragen door een team van enthousiaste mensen, gedreven door de passie voor het juweliersvak. Voorop lopend met mode trends, en garant voor kwaliteit. Eigenlijk alles wat je van een goede juwelier mag verwachten.

 

WACHTEN OP HET PAKKETJE

It’s al about the bow.  

Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

 

Als je weet dat er elk moment parels kunnen rollen blijf je wel op je hoede. En toen de postbode mijn parel oorbellen kwam bezorgen kon ik niet wachten om het pakketje te openen. En daar verscheen een met liefde verzorgd pakketje. De oorbellen kwamen in een prachtig bruin doosje met een soort van animal print en aan de bovenkant een creme kleurig dekseltje met een strik erop.

 

DE OORBELLEN  

For the love of (white) GOLD.

Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

De parel oorbellen die ik heb uitgekozen, zijn uitgevoerd in prachtig witgoud. Ik heb hier bewust voor gekozen omdat ik alleen maar witgouden sieraden draag. Met een uitzondering daar gelaten. Het witgoud geeft een tijdloze en trendy uitstraling, en maakt het dragen van de oorbellen gemakkelijk. Want het past overal bij. Een cocktail dress, lekker in een boyfriends jeans, naar het werk of naar een feestje, deze oorbellen kunnen altijd en overal.

Met een diameter van 6.5 mm zijn het  kleine en lichte oorbellen, je kunt hiermee stralen zonder dat je aan het eind van de dag last hebt van zware of hangende oorlellen.

Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

KIJK MIJ NOU  

Luxury is in each detail!

Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

Ik ben echt heel blij met dit setje oorbellen. Ze dragen heerlijk door het lichte gewicht. Ze stralen een zeker luxe imago uit, zoals parels dat al eeuwenlang doen. En dat allemaal zonder dat ze echt aanwezig zijn.

 

De oorbellen zijn ook perfect om als cadeau te geven aan die lieve vriendin of je moeder, wie dan ook. Bekijk alle parel oorbellen hier. Daarnaast zijn er nog ontzettend veel andere sieraden, in verschillende materialen en van verschillende ( bekende ) merken.

Tatiana's Blog | Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

Wat is jouw favoriete sieraad? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

16 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

  Ze staan je goed zeg! Heel elegant en chique. Zelf draag ik altijd gouden oorringen.

 2. Tatiana's Blog | Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

  Ze zijn erg mooi en staan je goed, heel elegant. Ik draag eigenlijk altijd goeden oorbellen, maar heb ok een paar ( nep) parels voor feestjes.

 3. Tatiana's Blog | Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

  Wat heb je mooie uitgekozen zeg! Heel klassiek en erg mooi 💗

 4. Tatiana's Blog | Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

  Wat een prachtige oorbellen zeg. Ze staan je super en wat zijn ze chique!

 5. Tatiana's Blog | Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

  Ik vind het een prachtig paar! 🙂

 6. Tatiana's Blog | Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

  Heel erg mooi! Ik heb zelf ook vaak parels in. Vind het erg mooi en elegant staan bij je.

 7. Tatiana's Blog | Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

  Wauw wat zijn ze mooi! Daar hou ik ook wel vanN

 8. Tatiana's Blog | Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

  Ze zijn echt heel mooi ,een goede smaak ❤️

 9. Tatiana's Blog | Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

  heel erg mooi! zelf ben ik een groot fan van parels! Maar helaas heeft het een oubollig karakter. Even een leuke tip voor onderhoud van de parel: Mocht hij dof worden, haal hem dan even langs je neusvleugel. Door de talg/vet gaat je parel weer shinen!

  1. Tatiana's Blog | Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

   Ik moest er even om lachen, gewoon het idee. Maar wat handig. Dank je voor de tip.

 10. Tatiana's Blog | Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

  Wat een mooie en elegante oorbellen. Wit goud vind ik echt mooi!

 11. Tatiana's Blog | Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

  Ik ben niet zo dol op parels. Maar ik moet zeggen in deze setting vind ik ze heel mooi!

 12. Tatiana's Blog | Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

  Hele mooie oorbellen. Chique en zeer elegant. Ze staan je mooi

 13. Tatiana's Blog | Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

  Heel mooi. Als je ooit een artikel over parels wilt laten schrijven door ons moet je het maar laten weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *