Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

by Tatiana
Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

“A woman needs ropes and ropes of pearls!” een quote van Coco Chanel. Ik hoef niet perse ropes en ropes, maar parels zijn zeker welkom, want ik ben dol op sieraden. Ik mocht een setje parel oorbellen uitkiezen, en vandaag laat ik jullie de witgouden parel oorbellen van Mostert Juweliers zien die ik heb uitgekozen. Ze zijn chique, ze zijn elegant en klassiek. Kijken jullie mee!


Simplicity is the ultimate sophistication!

 

━━━━ Leonardo Da Vinci━━━━

 

MOSTERT JUWELIERS 

Door de jaren heen een mooie opgebouwde collectie in sieraden.

Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik nog nooit had gehoord van Mostert Juweliers, maar het bedrijf wordt al ruim een halve eeuw gedragen door een team van enthousiaste mensen, gedreven door de passie voor het juweliersvak. Voorop lopend met mode trends, en garant voor kwaliteit. Eigenlijk alles wat je van een goede juwelier mag verwachten.

 

WACHTEN OP HET PAKKETJE

It’s al about the bow.  

Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

 

Als je weet dat er elk moment parels kunnen rollen blijf je wel op je hoede. En toen de postbode mijn parel oorbellen kwam bezorgen kon ik niet wachten om het pakketje te openen. En daar verscheen een met liefde verzorgd pakketje. De oorbellen kwamen in een prachtig bruin doosje met een soort van animal print en aan de bovenkant een creme kleurig dekseltje met een strik erop.

 

DE OORBELLEN  

For the love of (white) GOLD.

Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

De parel oorbellen die ik heb uitgekozen, zijn uitgevoerd in prachtig witgoud. Ik heb hier bewust voor gekozen omdat ik alleen maar witgouden sieraden draag. Met een uitzondering daar gelaten. Het witgoud geeft een tijdloze en trendy uitstraling, en maakt het dragen van de oorbellen gemakkelijk. Want het past overal bij. Een cocktail dress, lekker in een boyfriends jeans, naar het werk of naar een feestje, deze oorbellen kunnen altijd en overal.

Met een diameter van 6.5 mm zijn het  kleine en lichte oorbellen, je kunt hiermee stralen zonder dat je aan het eind van de dag last hebt van zware of hangende oorlellen.

Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

KIJK MIJ NOU  

Luxury is in each detail!

Witgouden Parel Oorbellen van Mostert Juweliers

Ik ben echt heel blij met dit setje oorbellen. Ze dragen heerlijk door het lichte gewicht. Ze stralen een zeker luxe imago uit, zoals parels dat al eeuwenlang doen. En dat allemaal zonder dat ze echt aanwezig zijn.

 

De oorbellen zijn ook perfect om als cadeau te geven aan die lieve vriendin of je moeder, wie dan ook. Bekijk alle parel oorbellen hier. Daarnaast zijn er nog ontzettend veel andere sieraden, in verschillende materialen en van verschillende ( bekende ) merken.

Wat is jouw favoriete sieraad? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

16 comments

Nicole Orriëns 10 januari 2018 - 08:57

Ze staan je goed zeg! Heel elegant en chique. Zelf draag ik altijd gouden oorringen.

Reply
Lodi 10 januari 2018 - 09:07

Ze zijn erg mooi en staan je goed, heel elegant. Ik draag eigenlijk altijd goeden oorbellen, maar heb ok een paar ( nep) parels voor feestjes.

Reply
Jolanda 10 januari 2018 - 09:11

Wat heb je mooie uitgekozen zeg! Heel klassiek en erg mooi 💗

Reply
Mariëlle 10 januari 2018 - 09:11

Wat een prachtige oorbellen zeg. Ze staan je super en wat zijn ze chique!

Reply
Kelly 10 januari 2018 - 09:12

Ik vind het een prachtig paar! 🙂

Reply
Madelon - Meer met mama 10 januari 2018 - 09:21

Heel erg mooi! Ik heb zelf ook vaak parels in. Vind het erg mooi en elegant staan bij je.

Reply
Jamey 10 januari 2018 - 10:06

Wauw wat zijn ze mooi! Daar hou ik ook wel vanN

Reply
Tiny 10 januari 2018 - 10:46

Ze zijn echt heel mooi ,een goede smaak ❤️

Reply
kiki hasselton 10 januari 2018 - 11:46

heel erg mooi! zelf ben ik een groot fan van parels! Maar helaas heeft het een oubollig karakter. Even een leuke tip voor onderhoud van de parel: Mocht hij dof worden, haal hem dan even langs je neusvleugel. Door de talg/vet gaat je parel weer shinen!

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 10 januari 2018 - 12:11

Ik moest er even om lachen, gewoon het idee. Maar wat handig. Dank je voor de tip.

Reply
kiki hasselton 10 januari 2018 - 12:15

hahaha, geen dank 🙂

Reply
Debbythechocoholic 10 januari 2018 - 12:25

Wat een mooie en elegante oorbellen. Wit goud vind ik echt mooi!

Reply
Marijke 10 januari 2018 - 15:02

Ik ben niet zo dol op parels. Maar ik moet zeggen in deze setting vind ik ze heel mooi!

Reply
Fleur 11 januari 2018 - 11:18

Hele mooie oorbellen. Chique en zeer elegant. Ze staan je mooi

Reply
Rene 13 mei 2020 - 13:28

Hele mooie oorbellen.

Reply
Rene Jansen 13 januari 2021 - 10:12

Heel mooi. Als je ooit een artikel over parels wilt laten schrijven door ons moet je het maar laten weten.

Reply