WRANGLER SHOPPING NIGHT EVENT & CONFIDENCE WORKSHOP

by Tatiana

Afgelopen woensdag reisde ik af naar Groningen voor een event (hemelsbreed gemeten 19,36 km en via de weg is de afstand 24,3 km vanaf mijn woonplaats), dus ik had ook eens een keertje geluk. Serena van Beautylab bedacht samen met haar nichtje Maren het WRANGLER SHOPPING NIGHT EVENT & CONFIDENCE WORKSHOP. Kijken jullie mee naar de leuke avond die ik heb gehad!

20160921_180134Body Bespoke is de nieuwe lijn van Wrangler. Om deze lijn onder de aandacht te brengen is het idee van dit event tot stand gekomen. Een shopping night event in de Lake Side winkels van Groningen en Schijndel. Ik las het met grote ogen: Groningen? Toen ik dit te weten kwam wilde ik hier dolgraag bij zijn. Want ‘jeans’ is my middle name, ik draag dagelijks en met plezier een spijkerbroek. En een meet & greet met een bekende collega-blogger is natuurlijk altijd leuk. Niet dat ik zo’n groupie ben en tot het uiterste ga om zo dicht mogelijk in de buurt te komen. Dat heb ik nooit gehad, zelfs niet met de jongens van Take That. Maar nu dwaal ik teveel af. We gaan verder!

Wat betreft het uitzoeken van de ‘perfecte’ jeans ben ik wel kieskeurig, en ook echt niet snel tevreden. Daar heeft Wrangler op ingespeeld, omdat er waarschijnlijk meer vrouwen zijn zoals ik. De nieuwe Body Bespoke lijn van Wrangler zorgt er namelijk voor dat elke vrouw, welke maat je ook draagt, zich geen zorgen meer hoeft te maken over haar looks.

20160921_175848

HET PROGRAMMA

Tijdens het event stond er van alles op het programma.

18.00 Ontvangst
18.30 Start Workshop
19.00 Start ‘Try on and Win’
20.00 Photowall moment
21.00 Eind

ONTVANGST

De dagen worden korter en het was al schemerig rond 18.00 uur, dus toen mijn zusje en ik aankwamen bij Lake Side in Groningen zag alles er super gezellig uit. De loper stond uit, en bij de ingang stond het personeel van Lake Side je al op te wachten. Ook kreeg je bij binnenkomst direct al de Wrangler Goodiebag uitgereikt. En die was goed gevuld, maar daar kom ik straks nog even op terug. Overal in de winkel stonden tafeltjes met hapjes en versnaperingen, ook drankjes werden rijkelijk ingeschonken. Alles was tot in de puntjes goed verzorgd.

20160921_175438 20160921_175848 20160921_175349

WORKSHOP

Toen iedereen aanwezig was, kon het feest beginnen. Maren begon met een kleine intro en gaf daarna het woord aan Serena. Als eerste begon ze te vertellen over de nieuwe Body Bespoke lijn, en gaf daarna een workshop over zelfvertrouwen. Veel vrouwen zijn bewust of onbewust onzeker over zichzelf. Met enkele eenvoudige tips die zij gaf kan je hier aan werken. Makkelijk gezegd, maar zeker de moeite waard. Niets is zo lekker als heerlijk in je vel zitten.

20160921_183610

Tips

♥ Loop rechtop en slof niet, laat zien dat je er bent en dat je er aan komt.

♥ Lach! Natuurlijk geen fake lach, maar een lach straalt zelfvertrouwen uit.

♥ Praat langzaam, als je snel praat geeft dat een onzekere indruk.

♥ Help anderen, ook dit geeft een goed gevoel en meer zelfvertrouwen.

Na deze handige tips waren we aangekomen bij het gedeelte dat we de kleding konden passen.

‘TRY ON AND WIN’

Pas en Win! Iedereen kon gaan shoppen. De Wrangler Body Bespoke Jeans lagen al klaar in alle maten en kleuren. Ik denk dat iedereen die aanwezig was op deze avond deze jeans wel heeft gepast. Lake Side had genoeg kleding hangen, en alles zag er eigenlijk wel leuk uit. Ik nam een aantal items mee het pashokje in, waaronder de Wrangler Body Bespoke Jeans. En echt het klopt wat Serena zei over deze jeans: “De nieuwe Body Bespoke broeken, die perfecte broekzakken hebben die zorgen voor een mooi bol kontje, maar die ook lekker stretchy zijn zodat ze perfect aansluiten, en wat hoger in de taille zijn zodat ze over eventuele heupvetjes kunnen worden getrokken”. Ik kan jullie vertellen het is ook echt waar, geloof mij. De broek zit als een 2e huid op je lichaam. Oh en ik vind het nog even leuk om er bij te vertellen dat ik deze zomer flink mijn best heb gedaan om wat kilootjes kwijt te raken, want ik ben van maatje 28 naar maatje 26 gegaan, Say Whaaat! Wat ik verder kocht zien jullie binnenkort in een OOTD artikel. Als je dus klaar was met shoppen en je kocht 1 item, dan mocht je aan het rad draaien voor een korting van 10%, 15% of 20%. En kocht je een setje, bijvoorbeeld een broek en een trui, dan mocht je aan The Wheel Of Fortune draaien voor een leuke korting, maar je kreeg dan ook nog het boek Serena’s Stijlgids cadeau. En lucky me draaide 15% korting aan het rad én ik kreeg het boek cadeau. Wowwwwwwwww!!!

2016-09-25-17-04-24

20160921_191052

PHOTOWALL

Zoals op vele events kon natuurlijk ook hier de photowall niet ontbreken. Terwijl iedereen lekker aan het shoppen was, of nog even lekker genoot van een hapje en een drankje kon je aansluiten in de rij om je boek persoonlijk te laten signeren door Serena. Er werd een mooie polaroid foto gemaakt, je kon zelf nog foto’s maken en gewoon je vragen op haar afvuren. En ja ook deze dame is met haar op de foto gekomen, tja waarom niet je bent er toch en niet voor niets. Eerst voelt het een beetje raar, je voelt je een tienermeisje in de rij wachtend op een glimp van haar idool. Zo voelde het echter niet, zodra je naast haar stond. Daar stond gewoon echt een super leuke, aardige en spontane meid. Pratend over de gewoonste of gekste dingen. Toch heel apart dat zo’n ‘bekende’ blogger zo gewoon en aardig is gebleven in tegenstelling tot sommige minder bekende bloggers.

20160921_202449

GOODIEBAG

En nu is het tijd om te laten zien wat er allemaal in de goodiebag zat.

2016-09-25-16-58-19

♥ Buttons met de grappigste teksten

♥ Notitieblokje

♥ Armbandje van leer

♥ T-shirt

afsluiting-tatiana

Ben je ook zo benieuwd naar de nieuwe Body Bespoke lijn?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

 

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

13 comments

Lavinia 27 september 2016 - 09:25

Wat een leuk artikel. Was een gezellige avond. Bent ook erg blij met mijn broek en wil er eerlijk gezegd nog wel 1 bij in een andere kleur. Zit echt heerlijk.

Reply
Jonna@Burgertrutjes 27 september 2016 - 10:03

Wat een super tof event zeg! Wrangles is echt aan een comeback bezig. En wat zitten die broeken mooi!

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 28 september 2016 - 14:42

Ik ben blij met deze come-back, de broek zit echt als gegoten.

Reply
Babs 27 september 2016 - 10:03

Klinkt als een fijne broek, die heel comfortabel zit! En het oog wil ook wat, ik hou zeker van optische verbeteringen door kleine aanpassingen. (zoals de broekzakjes die net iets hoger geplaatst zijn)

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 28 september 2016 - 14:40

Ik verzeker je, met deze broek verwen je zowel oog als bum!

Reply
Melike 27 september 2016 - 22:30

Ik was al heel benieuwd natuurlijk hoe je het gehad had. En hoe Serena was natuurlijk;)Echt heel erg gaaf ziet het er uit! En wat een leuke foto’s. Lijken me echt fijne broeken, dus ik ga ze zeker nog eens bekijken.

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 28 september 2016 - 14:39

Het was echt super leuk. En Serena is in het echt heel lief. In een persoonlijk gesprek is het niet alleen ikke ikke, maar is ze ook oprecht geïnteresseerd in de persoon die voor haar staat. En echt, de broek zit GE-WEL-DIG!

Reply
hilde 27 september 2016 - 23:03

Wat een leuk event! Ik draag zelf eigenlijk nooit meer een broek, maar heb weleens iets van wrangler gehad in het verleden.

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 28 september 2016 - 14:38

Nee he, ik denk ook niet dat Betsy in de toekomst met broeken komt. En ik vind jouw kledingstijl juist zo geweldig, ik de jeans jij de jurkjes!

Reply
Jolanda 28 september 2016 - 10:54

Wat ontzettend leuk!!

Reply
Mariëlle M 30 september 2016 - 12:32

Super leuk zeg!! Het blijft leuk om events te bezoeken <3

Reply
Nicole 1 oktober 2016 - 21:03

Wat leuk dat er ook een keer zo’n event in het Noorden van het land wordt georganiseerd en je dus niet het halve land door moet reizen 🙂

Reply
Gonny 3 oktober 2016 - 18:55

Wat een gezellige avond.
Leuke foto’s en mooie broek èn boek!

Reply