HYMM

Nog maar een paar dagen dan is het zover, Kerst komt steeds dichterbij. Ben jij er al klaar voor? Heb jij alles al geregeld?Persoonlijk vind ik het altijd erg moeilijk om cadeautjes uit te zoeken voor de man. Daarom deel ik vandaag nog even snel met jullie een tip voor een leuk cadeautje voor de man.


He who has not Christmas in his heart will never find it under a tree! 

 

━━━━  Roy L. Smith  ━━━━

Voor vrouwen vind ik het vaak heel makkelijk om iets leuks uit te zoeken om cadeau te doen. Maar voor de man vind ik het vaak wel wat lastiger.  Iets wat toch wel vaak gedaan wordt is iets van een geurtje. Weet jij nog niet wat je moet kopen voor je man, je vriend, je vader je opa of collega, en zit jij met je handen in het haar. Misschien is de verzorgingslijn van HYMM wel iets wat jij nog snel kan inpakken voor onder boom. Ik heb voor mijn man de onderstaande producten cadeau gedaan!


HYMM Energizing Daily Face Wash 

HYMM Face Wash

HYMM Energizing Daily Face Wash – 150ml, €12,68

Deze schuimende face wash voor mannen is gemaakt voor dagelijks gebruik heeft een milde formule waardoor de huid verzorgd aanvoelt zonder droog te worden.

De HYMM Energizing Daily Face Wash maakt niet alleen het gezicht schoon, maar ook de baard. Verder is de face wash mild en pH neutraal en zorgt er voor dat vuil, talg, oliën, zweet en lichaamsgeur van de huid wordt verwijderd.


HYMM 2-in-1 Hair & Body Shampoo

 HYMM Shampoo

HYMM 2-in-1 Hair & Body Shampoo – 250ml, € 8,29

Deze haar- en bodyshampoo reinigt het lichaam van top tot teen en is weldadig voor de huid. Een formule met watermuntextract en zeemineralen reinigt huid en haar, ruikt lekker fris en werkt zelfs als een lichte haarconditioner.

HYMM Aftershave Balm

HYMM After Shave Balm

HYMM Aftershave Balm – 100ml, € 16,75

Verzachtend en niet-vet met een frisse, unieke geur: dankzij aftershave balsem wordt de dagelijkse scheerbeurt een aangenaam ritueel. De speciale formule met aloë vera-extractvitamine E en allantoïne kalmeert en hydrateert de huid. Formule zonder zware of vette bestanddelen, wordt snel opgenomen en voelt niet vettig aan. (Dermatologisch getest, geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de gevoelige huid)

HYMM Aqua Eau De Toilette

HYMM Eau De Toilette

HYMM Aqua Eau De Toilette – 50ml, € 39,33

Mannelijke geur met tonen van zoute zeewind, grapefruit en citroen. Ook zijn in deze geur zeezoutlavendel en violet blaadjes terug te vinden. Dit vormt de basis van een mannelijke sensatie die zorgt voor een langdurige frisheid.

HYMM scheermes

HYMM Scheermes

HYMM Scheermes – 1 st., € 16,03

Fris geschoren met de hand: dit kwaliteitsscheermes met 5 bladen volgt elke gezichtscontour, ligt stevig en prettig in de hand dankzij de rubberen handgreep en de 5 scheerbladen zorgen voor een strak resultaat. Met handige drukknop om de mesjes snel te verwisselen en een glijstrip metvitamine E en aloë vera. Hierdoor glijdt het scheermes soepel over de huid, voor nog prettiger scheren.

Het Ongelofelijke Gezichtsmasker van MayBeauty

Heb jij nog meer tips voor de man, vertel het in de comments? 


Ik zou het erg leuk vinden om hier onder je berichtje te lezen!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING

Tatiana's Blog | X-Mas Cadeau Gift HYMM For Men

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | X-Mas Cadeau Gift HYMM For Men

    Wat een mooie producten voor mannen zeg !

  2. Tatiana's Blog | X-Mas Cadeau Gift HYMM For Men

    Dit merk kende ik nog niet. Jammer dat mijn vriend niet echt met zalfjes enzo bezig is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *