XOO stijlvolle sieraden met hoge kwaliteit

Xoo sieraden

Als ik op mijn blog over sieraden schrijf, dan zijn dit 9 van de 10 keer minimalistische sieraden. En over het algemeen draag ik alleen maar witgoud, of zilver. Onlangs deed ik eens lekker gek en ging voor 2 gouden sieraden van de webshop Xoo. Ben jij benieuwd welke dat zijn en of ik ze ook draag? Klik hieronder en lees meer.

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

Xoo het online sieradenmerk

Xoo sieraden

Xoo sieraden

Bij de webshop Xoo vind je stijlvolle sieraden van hoge kwaliteit. Het sieradenmerk Xoo is in 2019 gestart. De armbanden, kettingen, oorbellen, horloges, scrunchies en ringen zijn stuk voor stuk betaalbare items. Met deze sieraden draag je iets unieks, het is trendy en tijdloos. Wat je hier vooral vind zijn handgemaakte sieraden precies zoals jij zou willen en met zorg gegraveerd. In een eigen atelier worden de met de hand gemaakte sieraden op maat gemaakt, gegraveerd en gepolijst. Dit merk verdient het om bekend gemaakt te worden bij iedereen. Het diverse aanbod is betaalbaar voor iedereen en daarnaast ook nog eens duurzaam zodat je er een lange tijd plezier van hebt. Het zijn sieraden waar je zelf graag mee gezien wilt worden, maar ook nog eens super leuk om cadeau te doen. 

 

Armband

Xoo sieraden

Xoo sieraden

Hieronder kunnen jullie zien op welke sieraden ik mijn oog heb laten vallen.  Ik heb gekozen voor 2 sieraden, waaronder ééntje met gravering.

Het gegraveerde sieraad , een armband met naam, waar ik voor ben gegaan is een goudkleurige armband met balletjes en een muntje waarop ik een datum heb laten graveren. De armband is gemaakt van roestvrijstaal met een glimmende afwerking, en het leuke van deze armband vind ik de treksluiting. Je kunt op het muntje een gravering laten zetten, waarbij je kunt kiezen uit verschillende lettertypes, en symbolen. Om mijn verhaal met mij mee te dragen heb ik er een speciale datum op laten zetten. De datum 16 augustus betekend heel veel voor mij. Het is de dag dat ik uitgerekend zou zijn van Esmee én de datum waarop wij getrouwd zijn. De treksluiting werkt erg makkelijk en blijft ook goed zitten. Ik had er eerst mijn twijfels over, maar je kunt er gewoon alles mee doen, zonder je armband te verliezen.

 • Lengte armband: 240 mm
 • Afwerking: Glimmend
 • Grootte munt: 15 mm
 • Materiaal: Roestvrijstaal
 • Soort sluiting: Treksluiting
 • Verstelbaar: Ja, maximale lengte 240 mm en minimale lengte 15 mm

 

Jewelry is like  the perfect spice . It always complements what’s already there.

 

 

Ring

Xoo sieraden

Xoo sieraden

Om mijn look compleet te maken koos ik voor een statement ring met gedraaid touw, die mooi bij de armband past. De ring is mooi om te combineren met andere ringen, zoals je ook goed kunt zien op de foto hieronder (de set kleine ringetjes is van mezelf). Ook dit sieraad is van roestvrij staal. Nu ik op de foto mezelf terugzie met gouden sieraden vind ik het ook wel weer heel erg mooi staan. Ik denk dat ik in de toekomst vaker voor goud ga.

 • Afwerking: Glimmend
 • Materiaal: Roestvrijstaal
 • Verkrijgbaar in de maten: 16, 17 en 18

 

All my jewelry has stories .   

 

Prijzen

Xoo sieraden

Xoo sieraden

Xoo sieraden

De prijs van de gegraveerde armband is € 19,95, en de prijs van de ring is € 24,95. Voor zulke mooie en unieke sieraden vind ik dit hele mooie prijzen. Ben jij ook nog op zoek naar een mooi sieraad voor jezelf, of om cadeau te doen aan een dierbaar persoon. Neem dan zeker even een kijkje op de site van Xoo, want ze hebben echt heel veel leuke sieraden.

Tatiana

Ik ben gouden sieraden opnieuw gaan waarderen. Draag jij goud of zilver?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | XOO stijlvolle sieraden met hoge kwaliteit

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

 1. Tatiana's Blog | XOO stijlvolle sieraden met hoge kwaliteit

  Het staat je erg mooi. Mooi verfijnd!
  Ik weet dat je eigenlijk ook altijd een vast paar oorbelletjes draagt, maar deze staan je ook beeldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *