Xsensible Stretchwalker

In het prachtige Groninger Landschap heb ik het afgelopen weekend ongeveer 10.000 voetstappen achter me gelaten door de barokke parktuin, in een donker bos, langs open velden en een natuurplas. Dat is 6 kilometer genieten! Maar hoe doe je dat, als je zelf voortdurend last hebt van je liezen, en een man die rugklachten heeft, maar ook met een dochter, die lijkt op een stuiterbal met een vleugje ADHD? Mijn man en ik hebben de Xsensible sneakers ingelopen en uitgebreid getest! Ben je benieuwd of deze sneakers van invloed zijn geweest op onze wandeling? Lees dan snel verder!

SASS

Xsensible Roma Booties

 

 Perfect fitting. sneakers

Tatiana's Blog | Xsensible Stretchwalker

Xsensible Stretchwalker Xsensible Stretchwalker Xsensible Stretchwalker

Ik zal jullie eerst iets meer over het merk vertellen, en de missie achter dit merk. Elke voet is uniek, zelfs de linker- en de rechtervoet. Er is geen één hetzelfde. En bij elke voet hoort iemand met een eigen stijl en smaak. Juist voor die persoon, die het allerbeste wil voor zijn of haar voeten, ontwerpt Xsensible schoenen die vakmanschap, ultiem comfort en stijl uitstralen.  De grote missie is en blijft om de meest comfortabele schoenen van de wereld te ontwikkelen! De Stretchwalker is een schoen waar je blij van wordt. Geen stijve, pijnlijke of vermoeide voeten meer, dankzij de ultieme combinatie van balans en demping. In het midden van de zool bevindt zich een balanspunt, dat zorgt voor een natuurlijke, ontspannen en gezonde lichaamshouding. De zool zorgt voor een natuurlijke lichaamshouding, waardoor gewrichten en rug minder zwaar worden belast. Alsof die laatste zin wil zeggen, dat de schoenen speciaal gemaakt zijn voor ons 2 kneusjes. Kunnen wij dan toch onze dochter bijhouden?

Xsensible Stretchwalker Xsensible Stretchwalker Xsensible Stretchwalker

De laatste jaren ben ik echt sneakers gaan dragen, en ik heb er dan ook echt veel in de kast staan. Van Nikes tot All Stars. En ze lopen allemaal lekker. Maar aan het eind van de dag, zeker na een lange wandeling, ben ik helemaal gesloopt. Dan verlang ik naar huis, languit op de bank. De Roma Booties zaten direct heerlijk aan mijn voeten. Zelfs aan het blokje in het midden van de zool hoefde ik niet te wennen. Als je de sneakers in je hand hebt voel je dat je te maken hebt met kwaliteit, maar aan je voeten voelen ze zo licht als een veertje. Ik voelde me veerkrachtig, en bijna net zo’n stuiterbal als mijn dochter. Ook van inlopen was geen sprake, want de eerste 6 km heb ik met vlag en wimpel gehaald. Alsof ik al jaren op deze schoenen loop. Ik heb de schoenen nu slechts 1 keer gedragen, maar zal ze de komende tijd met grote regelmaat gaan dragen. De sneakers zullen mijn pijnklachten niet wegnemen, maar ik merk wel dat ze de wandeling een stuk aangenamer maken. Na 10.000 stappen was ik nog steeds vrolijk, en ik dacht er niet aan om naar huis te gaan. Zullen we nog een rondje doen?

SASS

Xsensible Boston Sneakers

 

For life’s everyday adventures

Xsensible Stretchwalker

 

Xsensible Stretchwalker Xsensible Stretchwalker Xsensible Stretchwalker

Met volle overgave deed mijn man ook mee, om een mooie en eerlijke review neer te zetten. Hij voelde niet direct de ‘instant crush’ die ik voelde, maar kritisch en niet minder enthousiast stapte hij met mij in het avontuur. Hij moest dus wel even wennen aan het blokje in het midden, want (vraag me niet hoe) hij struikelde er eerst een paar keer over. Het kan ook de klunzigheid geweest zijn, zeg het maar. In ieder geval ging er een extra paar schoenen mee, voor het geval hij het nog geen 10 stappen wist vol te houden. De extra paar schoenen, die hij voor de zekerheid had meegenomen, zijn in de kofferbak blijven liggen. We hebben met zijn 3tjes een heerlijke wandeling gemaakt en mijn man was ook zeker enthousiast. Ook hij had na de wandeling een voldaan gevoel, en niet de irritaties in zijn rug die hij normaal voelt na een dag slenteren of actief wandelen. Ondanks dat is hij wel iets minder enthousiast dan dat ik ben. Dat komt puur door het blokje dat in het midden zit. Wie weet als hij een paar keer op de schoenen heeft gelopen dat het zijn mening doet veranderen.

Toch zijn we aan het eind van de wandeling nog wel even bij het haardvuur gaan zitten met een wijntje en een biertje om ook nog even op deze manier te genieten. Gewoon omdat het zo lekker warm en gezellig was.

Xsensible Stretchwalker

Xsensible Stretchwalker Xsensible Stretchwalker Xsensible Stretchwalker

Tatiana's Blog | Xsensible Stretchwalker

Lopen is nog nooit zo prettig geweest. Ervaar het zelf! 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Xsensible Stretchwalker

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

10 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Xsensible Stretchwalker

  Wat fijn dat je er echt prettiger door kon wandelen! Waar is dat blokje in het midden precies voor? Wat is de functie?

  1. Tatiana's Blog | Xsensible Stretchwalker

   In het midden van de zool bevindt zich een balanspunt, dat zorgt voor een natuurlijke, ontspannen en gezonde lichaamshouding.

 2. Tatiana's Blog | Xsensible Stretchwalker

  Ik heb de zwarte variant en kan en wil nooit meer zonder. Echt groot fan van de schoenen!

 3. Tatiana's Blog | Xsensible Stretchwalker
  Juliette - Strongbody.nl

  Nog nooit van deze merk gehoord. Echt superfijn dat je nu redelijk pijnvrij kan lopen want het is zo jammer als je door rugpijn dit veel minder kan doen. Super leuk foto’s met z’n tweetjes!

 4. Tatiana's Blog | Xsensible Stretchwalker

  Wauw, wat super gaaf! Wat fijn ook dat je er zo goed op kunt lopen…

 5. Tatiana's Blog | Xsensible Stretchwalker

  Wat een lieve foto’s van jou een je man! En superfijn dat deze sneakers zo goed bevallen. Dat kun je echt gebruiken bij zo’n lange wandeling.

 6. Tatiana's Blog | Xsensible Stretchwalker

  Wat bijxonder dat ze meteen al zo lekker liepen zonder ‘inlopen’. Maar ja, schoenen zijn echt beslissend voor de kwaliteit van zo’n lange wandeling!

 7. Tatiana's Blog | Xsensible Stretchwalker

  Ik kende het merk nog niet maar het klinkt als de ideale schoenen. Leuk om de foto’s te zien, de plek waar je liep daar kom ik ook vaak

 8. Tatiana's Blog | Xsensible Stretchwalker

  Klinkt als fijne schoenen! Misschien iets voor mij, terwijl ik heel de dag achter mijn peuter aanren😂

 9. Tatiana's Blog | Xsensible Stretchwalker

  Ze zien er leuk en comfy uit! Erg fijn dat ze speciaal gevormd zijn voor je voeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *