Tatiana's Blog | Yes Love | Nagellak

Yes Love Nagellak

Vandaag review ik voor jullie een nagellak van Yes Love die ik al een tijdje in mijn bezit heb.

Yes Love  heeft een aantal nagellak collecties, en de kleur die ik vandaag voor jullie review komt uit de G7 serie. Een serie van 6 rode nagellakken.

Yes Love Nagellak

Wat ik nog steeds jammer vind aan deze lakjes is dat ze geen naam hebben. Ik hou er zo van als lakjes voorzien zijn van een mooie naam. Deze is slechts genummerd met een stickertje G7-5. Het gaat natuurlijk om de kleur in het potje, dus laten we gauw gaan kijken.

Yes Love Nagellak

De budget nagellak van Yes Love vind ik erg fijn in gebruik. De kwastjes zijn iets breder dan normaal, wat ik juist erg makkelijk vind. Het mag voor mij zelfs nog wel iets breder. Nummer G7-5 is een mooie zacht rode kleur, met een roze ondertoon.

De kwaliteit van de lak vind ik goed, zeker als het om een budget merk gaat. Maar het is geen dekkende lak. Om mijn nagels goed te dekkend te krijgen heb ik 2 lagen aangebracht.

CUNPIC_20150103_144750

Yes Love Nagellak Collage

Afsluiting BLOG

 

 

Wat vinden jullie van  deze kleur?
Hebben jullie ook lakjes van Yes Love? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Yes Love | Nagellak

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

9 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Yes Love | Nagellak

  wat een prachtige tint, heel erg mooi!

  1. Tatiana's Blog | Yes Love | Nagellak

   Ja, ik vind hem ook heel mooi, rood maar niet te rood, subtiel.

 2. Tatiana's Blog | Yes Love | Nagellak

  Wat een prachtig kleur van Yes Love! Ik heb ook een aantal hiervan de ene vind ik net wat fijne als de andere.

  1. Tatiana's Blog | Yes Love | Nagellak

   Ja Lonneke, dat vind ik ook, ik heb ook lakjes van Yes Love die niet zo goed dekken, daar hou ik persoonlijk niet zo van. Ook heb ik nog een aantal leuke lichte kleurtjes liggen die nog wachten op een review. Stay tuned!

 3. Tatiana's Blog | Yes Love | Nagellak

  Mooie kleur! Ik heb ook een paar van dit merk. Zeker voor budget merk erg fijne lak. Ook goed dat het een redelijk grote pot is 🙂

  1. Tatiana's Blog | Yes Love | Nagellak

   Ik vind het ook een fijne budget lak.

 4. Tatiana's Blog | Yes Love | Nagellak

  Ik vind dit echt een prachtige kleur!

 5. Tatiana's Blog | Yes Love | Nagellak

  Prachtig! Ik krijg zin in de zomer =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *