Younique Moodstruck 3D Fiber Mascara

Tatiana's Blog | Younique Moodstruck 3D Fiber Mascara

In november 2014 schreef ik een artikel over de Younique Moodstruck 3D Fiber Mascara, die jullie hier nog een keer kunnen nalezen. Velen van jullie waren erg enthousiast over dit product, maar vooral erg nieuwsgierig naar het resultaat. Bij mij speelde ook echt de vraag: ” Kan dit echt? “

Jullie zien vandaag het resultaat!

Younique Moodstruck 3D Fiber Lashes

Younique Moodstruck 3D Fiber Mascara wordt geleverd met beschrijving en in een doosje wat door velen wordt aangezien voor een ‘brillendoosje’. Ik vind de verpakking erg leuk en eigenlijk ook wel stylish. Als je het doosje opent zie je de 2 items, netjes verpakt.

Younique Moodstruck 3D Fiber Lashes

Het gebruik

Om een mooi effect te krijgen moet je het product wel gebruiken zoals staat omschreven in de meegeleverde beschrijving.

Stap 1.

Eerst breng je een laag mascara aan, dit kan elke mascara zijn, dus gewoon de mascara die jij dagelijks gebruikt.

Daarna gaan we verder met het setje. Het setje bestaat uit 2 items, de transplanting gel en de naturel fibers.

Stap 2.

Na de gewone mascara breng je de transplanting gel aan.

Stap 3.

Daarna breng je een laag naturel fibers aan. Hierbij raad ik aan om dit niet kijkend in de spiegel voor je te doen, maar gebruik een spiegeltje waarbij je naar beneden kan kijken. De dwarrelende fiber deeltjes vallen zo niet in je oog.

Stap 2 en 3 kun je herhalen totdat je het voor jou gewenste resultaat hebt bereikt.

Younique Moodstruck 3D Fiber Lashes

Younique Moodstruck 3D Fiber Lashes

Zo zou je dus in 3 stappen het effect moeten krijgen van Fake Lashes! Ben je net zoals ik benieuwd of dit product de Wow-factor heeft.

Het resultaat

Younique 3d fiberlash mascara

Ik heb het hier slechts met 1 dun laagje gedaan, en het resultaat is te zien. Linksboven zie je mijn oog zonder mascara, op de foto rechtsboven is mijn oog te zien met slechts 1 laagje gewone mascara. Op de onderste rij zie je mijn oog vanuit verschillende hoeken, met de Younique 3D Fiber Mascara.

Ik ben tevreden met het resultaat, maar ik wil dit nog een keer proberen met meerdere lagen, kijken wat dat voor effect geeft.

Afsluiting BLOG

Wat vinden jullie van het resultaat?  


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Younique Moodstruck 3D Fiber Mascara

Tatiana's Blog | Younique Moodstruck 3D Fiber Mascara

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Younique Moodstruck 3D Fiber Mascara

    Ik kende dit merk nog niet, het resultaat ziet er goed uit

  2. Tatiana's Blog | Younique Moodstruck 3D Fiber Mascara

    Ik vind het met 1 laagje al een mooi resultaat. Ik breng zelf altijd meerder laagjes op denk dat deze dan nog mooier is.

  3. Tatiana's Blog | Younique Moodstruck 3D Fiber Mascara

    mooi hoor na 1 laagje al eigenlijk liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *