Tatiana's Blog | Zal ik overstappen van Samsung Note8 naar de S20 serie

Al geruime tijd heb ik een Samsung Note 8 in mijn bezit. En mijn telefoon is toch wel heel belangrijk voor mij, omdat het voor bloggen zoveel functies biedt. Ik gebruik mijn telefoon, in eerste instantie waar een telefoon voor bedoeld is, maar daarnaast ook als agenda, social media, ontspanning. En misschien nog wel de belangrijkste, mijn telefoon is ook mijn camera. Al mijn foto’s voor mijn blog maak ik met mijn telefoon. Bij het kiezen van een telefoon kijk ik als eerste wat de specificaties van de camera zijn. En ik ben eigenlijk altijd op zoek of er een nieuwere, en betere is. In dit artikel bekijk en vergelijk ik de nieuwe Samsung S20.

SASS

Vergelijken

Samsung 8 vs. Samsung S20

Tatiana's Blog | Zal ik overstappen van Samsung Note8 naar de S20 serie

Mijn Note8 daar ben ik eigenlijk meer dan tevreden over. En ik heb hem ook al best een tijd. Toch blijf ik nieuwsgierig naar wat er op de markt komt. En wat je nu veel op televisie ziet is de Samsung S20. En de reclame ziet er echt veelbelovend uit. Met de camera zoomen ze in op een luchtballon, en het beeld blijft helder en scherp. Zou ik daarmee dan bijvoorbeeld ook op de bodem van een nagellakpotje kunnen kijken om jullie zo de kleur van de lak te kunnen laten zien?

Wat zijn de uiterlijke kenmerken van beide toestellen? Qua formaat verschillen ze niet zo heel veel van elkaar. De resolutie van de S20 verschilt met 3200 toch wel van de Note8 met 2960 pixels. Het intern geheugen is ook een keer zoveel, en dat is iets waar ik dan wel naar kijk, want ik heb echt zoveel op mijn telefoon staan. Je zou bijna zeggen dat mijn hele leven er op staat. En dan zijn we aangekomen bij de camera, wat voor mij het belangrijkste is om te vergelijken. De Note8 heeft net als de S20 een 12MP camera. Het verschil zit hem vooral in de tweede camera, waar de Note8 een 12MP camera heeft, heeft de S20 een 64MP. Daarnaast heeft de S20 nog een derde camera met 12MP. Of dat voor mij reden genoeg is om te switchen van toestel weet ik niet want ik ben er best wel aan gehecht. Ik weet nu wat ik heb, en dat is voor mij goed.

SASS

Accessoires voor je telefoon

Wat ik voor mijn telefoon een beetje jammer vind is dat je er relatief weinig accessoires voor hebt. En dan bedoel ik vooral leuke hoesjes en covers om je telefoon een beetje te pimpen. Dat is voor de Note8 erg beperkt.

De mogelijkheden voor de S20 zijn veel uitgebreider en de keus is veel groter. Voor dit toestel kun je kiezen uit bookcases, flipcases, en lederen hoesjes, en softcase en siliconen hoesjes. En dat dan nog weer in allerlei mooie kleuren en patronen. Als je dus op zoek bent naar een hoesje voor de Galaxy S20 Plus, dan vind je genoeg. En voor dit toestel kun je je zelf je hoesje laten ontwerpen. Hoe leuk is dat? Dat kan trouwens met veel meer toestellen, maar dan net weer niet voor de Note8. Ik heb voorlopig even genoeg stof tot nadenken, of ik wil overstappen of nog even blijf plakken bij het oude vertrouwde.

Tatiana's Blog | Zal ik overstappen van Samsung Note8 naar de S20 serie

Welke telefoon heb jij? Zijn daar veel covers voor te krijgen?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Zal ik overstappen van Samsung Note8 naar de S20 serie

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | Zal ik overstappen van Samsung Note8 naar de S20 serie

    I see your review is better than other website for Samsung s20 mobile phone 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *