Zielinski & Rozen opent eerste eigen winkel in Nederland

Geur kan ons zoveel vertellen

by Tatiana
Zielinski & Rozen

Zielinski & Rozen is een ambachtelijk parfumhuis dat dateert uit 1905. De geschiedenis van het merk is synoniem met het erfgoed van de familie en vandaag de dag wordt het merk geleid door de parfumeur-alchemist en ideoloog Erez Rozen.

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

Parfum

 

Zielinski & Rozen

Zielinski & Rozen

 

Ik wil dat een parfum de ziel raakt, de unieke persoonlijkheid weerspiegelt en tegelijkertijd emoties, gevoelens en herinneringen oproept.

Geur kan ons veel vertellen: wie we zijn, hoe we ons voelen, hoe we denken, hoe we ons gedragen. Elk ingrediënt telt, net als elk moment. » — Erez Rozen.

Erez Rozen zoekt niet naar perfectie. Hij drukt identiteit uit door middel van noten en ingrediënten in plaats van zich te laten beïnvloeden door trends om ons heen. De uit meerdere componenten bestaande en dynamische Zielinski & Rozen-geuren zijn absoluut verschillend van elkaar in hun inhoud en zelfs in hun fysieke eigenschappen, ze roepen emotionele verbinding op, brengen hun eigen associaties voort, men wenst ze elke keer opnieuw te herkennen, spelend met beelden en stijlen, het kiezen van de stemming van de dag. Alleen het hoofdpersonage van Zielinski & Rozen is ongewijzigd – dat ben jij.

 

Opening eerste boetiek

 

Zielinski & Rozen

Zielinski & Rozen

Dit najaar komt Erez Rozen eindelijk naar Europa met de opening van de eerste boetiek langs de Amsterdamse grachten in de bruisende Utrechtsestraat. Bij binnenkomst worden gasten ondergedompeld in vakmanschap door middel van gebruik van natuurlijke materialen en worden ze begroet in de wereld van Zielinski & Rozen. Een gevoel van een plek waar de tijd lijkt te vertragen en unieke geuren de druk van de buitenwereld oplossen.

 

 

Assortiment met geuren

 

Zielinski & Rozen

Zielinski & Rozen

De boetiek toont een uniek assortiment geuren bestaande uit parfums, diffusers, geurkaarsen, lichaams-, hand- en haarverzorgingsproducten. Elke fles is de persoonlijke touch van de makers van Zielinski & Rozen; met de hand ondertekend met de belangrijkste ingrediënten en elk product is uniek ten opzichte van de andere met een gelijknamige geur. Zielinski & Rozen’s artistieke en creatieve identiteit draait om het bouwen van echte community, in samenwerking met acteurs, kunstenaars, chef-koks, ontwerpers en muzikanten. Voor de Amsterdamse boetiek werkte het merk samen met de Amsterdamse interieurarchitect Framework Studio en lanceerde tegelijkertijd de Europese webshop van het merk online. Alle geuren van Zielinski & Rozen zijn unisex en de prijzen variëren tussen de € 8,50 en € 215 in de boetiek en online. www.zielinskiandrozen.com @zielinskiandrozen_official

Tatiana

Ik ben dol op dit soort producten. Ben jij bekend met de producten van Zielinski & Rozen?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

3 comments

lavinia 21 september 2022 - 10:19

Ik ken dit merk niet, maar het ziet er erg mooi/nostalgisch uit. Lijkt me een fijn product. Thanks for sharing.

Reply
Tiny 26 september 2022 - 20:07

Ik ken dit product ook niet
Maar als ik dat zo lees ,kan ik het gaan proberen

Reply
Solar 20 oktober 2022 - 07:25

Dit zie ik voor het eerst, maar wauw! Wat een mooie verpakking!

Reply