Zizzi

Volgens mij zit het in de genen van iedere vrouw, passie voor mode. Wij worden nou eenmaal blij van kleding, en kleding is voor ons belangrijk. Het verteld ons wie wij zijn, en vaak stemmen wij onze kleding af op ons humeur. Of je nou maatje XS hebt, of XL, blij van fashion worden we allemaal. En waarschijnlijk herken je het gevoel wel, dat je ’s ochtends voor je kledingkast staat en denkt: “Ik heb niks om aan te trekken.” Zelf heb ik dat gevoel maar al te vaak, ondanks een volle kast met alle mogelijke en denkbare outfits. Het is gewoon vaak de hunkering naar een nieuw kledingstuk, die nog net even dat kleine plekje in je kledingkast kan opvullen.

Zo zijn er bepaalde dingen die gewoonweg niet mogen ontbreken in de kledingkast van een vrouw. Denk bijvoorbeeld aan de black-dress. Ook al draag je deze nooit, zonder dit item is je garderobe niet compleet. Of wat dacht je van een lekker zittende jeans die je grenzeloos kunt combineren, met bijna alles wat je in je kledingkast hebt hangen. En dan hebben we het nog niet gehad over een lekkere sweater, die ook niet mag ontbreken, want het is tenslotte in Nederland de meeste van de dagen in het jaar echt sweater-weather.

Zizzy FashionShoppen doen we tegenwoordig veel in de online kledingshops. We lopen niet meer zoveel op onze hakjes tussen de kledingrekken, maar zitten veel liever met onze pantoffeltjes op de bank te surfen naar onze favoriete kledingstuk. Ik heb eigenlijk nooit moeite met het juiste kledingstuk te vinden, en bijna altijd is mijn maat er ook wel. En er is ook genoeg te vinden in maatje S / XS. Maar de meeste webshops gaan maar tot maatje 42, en wat als je daar nou net boven zit? Ik ken mensen in mijn omgeving die het best moeilijk vinden om er met maatje 42-56 modieus bij te lopen.

Ik ging op onderzoek uit, naar de perfecte black dress voor de Curvy Girl. Want er zijn ook heus web adresjes waar je terecht kunt voor curvy fashion. We kennen allemaal de voor de hand liggende winkels, zoals Asos of H&M en Wehkamp. Maar er zijn mèèr adresjes, zoals Zizzi. En hier vond ik een aantal mooie jurken.

Zizzi Black Dress

Zizzi Black Dress

Beide jurkjes zijn perfect als musthave in de garderobe van de curvy girl. Vind jij deze jurkjes leuk, en wil je ze bestellen, of ben je nieuwsgierig naar de webshop Zizzi en alle curvy fashion, ga dan snel even kijken door hier te klikken.

afsluiting-tatiana

Heb jij een black dress in de kast hangen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Follow

Tatiana's Blog | ZIZZI Curvy Fashion

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | ZIZZI Curvy Fashion

  Wat leuk!! Ik herken het wel hoor. Onlangs heb ik mijn kledingkast opgeruimd en nu heb ik dus niks meer om aan te trekken ?

 2. Tatiana's Blog | ZIZZI Curvy Fashion

  Gaaf hoor dat je je inzet voor een maatje meer
  Ik heb ook ondervinding met maat 42 ,als ik naar de jonge slanke dames kijk
  Ben ik wel eens jarloers op die mooie mode die ze dragen
  Ik ben aan het afvallen om er bij te horen ,maar met mijn leeftijd is dat heel lastig
  Mensen van boven mijn leeftijd zeggen ,je ziet er heel goed uit ,waar moet jij het nu nog voor doen ,leef gewoon ,met die jaren die je nog hebt
  Maar bij mij werkt dat niet zo
  Juist nu ik ouder word wil ik er goed uit zien,het is al moeilijk genoeg om het te accepteren
  Ik ben een trouwe fan van blog en beauty daar doe ik heel veel inspiratie op
  Zo kijk ik wat bij mij past
  Nieuwschierig naar mijn leeftijd (binnenkort 71)
  En draag inmiddels maat 40

 3. Tatiana's Blog | ZIZZI Curvy Fashion

  Bedankt voor de tip. Ik ben ook bezig met mijn kast op te ruimen en vrees dat er niet veel meer zal overblijven. Veel kleding is te klein geworden 🙁

 4. Tatiana's Blog | ZIZZI Curvy Fashion

  Ik vind die trui echt heel erg gaaf !
  Ik heb pas paar broeken moeten kopen, omdat ik aan het aankomen ben en tsja ze pasten niet meer hahahahahhaah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *