Zo weet je als aanstaande bruid welke sieraden bij jouw trouwjurk passen

Tatiana's Blog | Zo weet je als aanstaande bruid welke sieraden bij jouw trouwjurk passen

Ga jij binnenkort trouwen? Dat is hartstikke leuk, want dan zit je misschien al wel volop in de voorbereidingen. Het moet tenslotte een van de mooiste dagen van jouw leven worden. Heb je al een trouwjurk uitgekozen? Dan is het tijd om te kijken naar hoe je jouw uitstraling nog meer een boost kunt geven. Dit kun je in ieder geval doen met behulp van sieraden. Als bruid kan het lastig zijn om te bepalen welke sieraden goed bij jouw trouwjurk passen. Daarom geven wij je in dit artikel wat handige tips!

Tatiana's Blog | Zo weet je als aanstaande bruid welke sieraden bij jouw trouwjurk passen

 

Trouwen

Kies bruidssieraden op basis van de stof van je jurk

Als je al een trouwjurk hebt gekocht, kan het makkelijker zijn om bruidssieraden uit te zoeken. Al helemaal als je niet zeker weet voor welke kleur sierraden je nu moet gaan. Het mooiste is natuurlijk als jouw trouwjurk een goede match is met de sierraden. Heb je een witte jurk? Dan kan het een aanrader zijn om te kiezen voor zilveren sieraden. Er zijn veel sieraden te vinden waarin dan ook de kleur wit is verwerkt, voor een extra mooi effect bij jouw jurk. Neigt jouw jurk meer naar ivoor? Dan kan het leuk zijn om te kiezen voor gouden sieraden. Heb je een roze trouwjurk? Dan past rosé goud hier weer het beste bij. Op basis van de kleur en stof van jouw jurk kun je dus goed kijken welke sieraden hierbij passen. Op deze manier kun je het goed met elkaar laten matchen, waardoor het resultaat nog mooier wordt. Probeer te voorkomen dat je te veel kleur kiest in jouw sierraden. Dit kan nu misschien wel on trend zijn, maar in een later misschien stadium niet meer. Je wilt tenslotte over een paar jaar nog steeds blij zijn met jouw trouwfoto’s, dus let hier goed op!

Halslijn van jouw trouwjurk bekijken

Om te bepalen welke soort sieraden bij jouw trouwjurk passen zou je kunnen kijken naar de halslijn van jouw trouwjurk. Dit speelt hier namelijk een grote rol in. Als je een jurk hebt die hoog zit in de hals, kan het druk worden als je ook nog een ketting toevoegt. Als je bijvoorbeeld een strapless jurk hebt, kan het weer wel mooi staan. Op basis van de halslijn van jouw trouwjurk kun je dus bepalen of je een sieraad nodig hebt en welke hier bij past.

Tatiana's Blog | Zo weet je als aanstaande bruid welke sieraden bij jouw trouwjurk passen

Overdrijf niet met sieraden

Als je een sieradenliefhebber bent, lijkt het je misschien een goed idee om heel veel sieraden om te doen tijdens jouw bruiloft. Echter is het niet altijd mooier als je heel veel sieraden draagt. Overdrijf daarom niet te veel met het aantal sieraden dat je draagt tijdens de bruiloft. Het moet nog wel een mooi geheel blijven bij jouw trouwjurk. Het kan een aanrader zijn om te kiezen voor een bruidssieraden set. Deze sieraden passen bij elkaar, waardoor het een mooi geheel kan vormen. De stijl van de sieraden ligt in lijn met elkaar en dit kan een heel mooi effect hebben.

Tips

Bovenstaande tips kun je goed in je achterhoofd houden als je van plan bent binnenkort sieraden te kopen voor jouw bruiloft. Denk hier dus goed over na, want het zou zonde zijn als je sieraden koopt voor jouw bruiloft die je uiteindelijk niet zal dragen. Ben jij ervan overtuigd welke sieraden je goed bij jouw trouwjurk vindt passen? Neem dan zeker eens een kijkje bij Finaste sieraden voor leuke mogelijkheden.

Tatiana's Blog | Zo weet je als aanstaande bruid welke sieraden bij jouw trouwjurk passen

Vond jij het makkelijk sieraden te kiezen voor bij jouw trouwjurk?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Zo weet je als aanstaande bruid welke sieraden bij jouw trouwjurk passen

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *