Zomerstop “Uit het oog, uit het hart”

Tatiana's Blog | Zomerstop "Uit het oog, uit het hart"

In de rest van het land had iedereen al vakantie, en nu is het in het Noorden ook eindelijk zover. Wij hebben ook vakantie, alle kinderen zijn vrij van school, en we kunnen vertrekken. Terwijl ik dit schrijf zit ik in de tuin te werken aan dit artikel, en de laatste voorbereidingen te treffen.  Het was voor mij al snel duidelijk om een zomerstop te houden. Ook al zijn er misschien meer redenen om geen blogstop in te lassen, voor mij is het op dit moment belangrijk.

SASS

Vakantie 

… … is niet meer weten welke dag het is.

Je kent dat gezegde wel: “Uit het oog, uit het hart!” Dat geldt voor ons bloggers ook. Alles draait om marketing, en de blog is het centrum daarvan. Natuurlijk zijn je volgers verdeelt in groepen, van trouwe volgers tot afhakers. Als je 1 week niets van je laat horen, kijken ze niet meer naar je blog. Dat moet je allemaal weer fixen na de vakantie. Hoe krijg je die verloren volgers weer terug? En misschien zou ik het ook niet moeten doen, omdat er meerdere bloggers zijn die een zomerstop houden, en daardoor val jij meer op in een minder volle mailbox.

Met al deze informatie in mijn achterhoofd, hou ik toch een zomerstop. Waarom? Ik heb het afgelopen jaar ontzettend veel meegemaakt met mijn dochtertje. Eigenlijk niet zozeer het laatste jaar, maar al 7 jaar. Zo oud is mijn dochtertje, en zo lang heeft zij ook al eetproblemen. Maar het laatste jaar was toch wel het meest heftigst van allemaal. De problemen waren dermate erg dat het haar gezondheid in de weg stond, en er niets anders op zat dat zij aan de sondevoeding kwam, lees dat verhaal hier terug. Als gezin breekt dit je ook helemaal op, en als man en vrouw sta je op momenten lijnrecht tegenover elkaar. En dat is iets wat je niet wil. Wij hebben momenten gehad, dat we niet meer wisten hoe we met dit alles om moesten gaan. Het enige dat we deden, was een dagelijks gevecht voor ons dochtertje. Genieten was er niet meer bij, het ging alleen nog maar om overleven. En daarom lieve volgers, deze zomerstop!

Tatiana's Blog | Zomerstop

Zie ik jullie na de vakantie weer terug?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Zomerstop "Uit het oog, uit het hart"

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | Zomerstop "Uit het oog, uit het hart"

    Natuurlijk zie je mij terug 😉
    Geniet van jullie vakantie en hoop dat je straks weer vol goede moed verder kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *