De zonnebrillen trend van deze zomer

Tatiana's Blog | De zonnebrillen trend van deze zomer

De populairste accessoire voor elke zomer is: de zonnebril. Tegenwoordig is het echt niet meer alleen om ons te beschermen tegen UV-straling, het is daarnaast ook een fashion item geworden. De trend veranderd elk jaar weer, en ik ben benieuwd wat de trend van dit jaar is. Kunnen we onze oude zonnebrillen tevoorschijn toveren, of is de pilotenbril die iedereen heeft dit jaar ‘Not done’, en zij we toe aan iets nieuws. Ik heb het voor jullie uitgezocht! Lees je mee!?

Er zijn een aantal trends die het deze zomer goed gaan doen, en de leukste trends heb ik voor jullie op een rijtje gezet. Brillen die het ook in 2019 nog steeds goed zullen doen, zijn de pilotenbril, de ronde bril en de cat eye. En nog steeds geldt ook dat een zonnebril in eerste instantie draait om bescherming. Zonnebrillen houden de UV-stralen van de zon tegen, waarvan we allemaal weten dat ze schadelijk zijn voor je oog. Ook in het verkeer kan een zonnebril uitkomst bieden, denk maar eens aan die laaghangende zon ’s ochtends vroeg of laat in de middag. Deze mooie gouden bol zorgt voor 20% meer ongelukken. Ik gebruik de zonneklep van de auto zelf ook wel, maar daarvoor ben ik vaak net te klein en kan ik gewoon niet zonder een zonnebril in de auto. Tot zover het stukje veiligheid en bescherming, nu het fashion gedeelte van het verhaal!

SASS

Trend 1

Go for that print,, cause I flippin’ can

 

Tatiana's Blog | De zonnebrillen trend van deze zomer Tatiana's Blog | De zonnebrillen trend van deze zomer Tatiana's Blog | De zonnebrillen trend van deze zomer

Een trend die ik de laatste jaren wel kan waarderen is de trend waarin je mag opvallen met je zonnebril. In tijden waar ik eerder low profile bleef vind ik het nu juist wel leuk om op te vallen en nagekeken te worden. En met een zonnebril met een print of in een geestige vorm kan dat zeker. Deze prachtige bril van AnnaKarin Karlsson valt zeker op met de bloemen, en de animalprint. Met deze bril heeft je outfit verder weinig nodig, want dit straalt bij elke look gelijk karakter uit.

SASS

Trend 2

Be someone who is somewhere

Tatiana's Blog | De zonnebrillen trend van deze zomer Tatiana's Blog | De zonnebrillen trend van deze zomer Tatiana's Blog | De zonnebrillen trend van deze zomer

Ik blijf toch altijd wel een beetje een zwak houden voor zwart. Simpel en stoer, mooi en praktisch. En de futuristische stijl á la The Matrix met grafische vormen en simpele kleuren in zwart, wit, of zilver passen daar perfect bij. In deze trend is het makkelijk om voor mij een bril te vinden. De prachtige Prada zonnebril in black voldoet helemaal aan deze trend, en zou prima volstaan op mijn neusje.

SASS

Trend 3

 

In a cat’s eye, all things belong to cats

Tatiana's Blog | De zonnebrillen trend van deze zomer Tatiana's Blog | De zonnebrillen trend van deze zomer Tatiana's Blog | De zonnebrillen trend van deze zomer

Als ik mij met een dier zou moeten vergelijken, dan kom ik aardig overeen met de kat, rustig maar gezellig, eigenwijs en ook een beetje speels. Is het ook daarom dat ik de cat eyes zonnebrillen leuk blijf vinden. Ik heb er ook nog wel één liggen, maar dit jaar is de kleine cat eyes bril een trend. Je zou bijna zeggen, hoe kleiner, hoe meer trendy de bril. Deze van Vogue vind ik erg mooi en zit net tussen normaal en klein in.

SASS

Oogstrelende zonnebrillen

 

Dazzlingly Beautyful

Tatiana's Blog | De zonnebrillen trend van deze zomer

Hierboven heb ik jullie 4 trends laten zien die we deze zomer kunnen verwachten. Voor welke trend je ook kiest, van alle 4 trends vind je bij Mister Spex een scala aan oogstrelende dames zonnebrillen. Mister Spex weet wat vrouwen willen, en dat zij een zonnebril niet alleen zien als een beschermend gebruiksvoorwerp, maar misschien nog wel meer als een mode accessoire. Met een simpele mode accessoire zoals de zonnebril tover je jouw outfit om tot een trendy, stijlvol en klassiek geheel.

 

Tatiana's Blog | De zonnebrillen trend van deze zomer

Voor welke trend ga jij? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | De zonnebrillen trend van deze zomer

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

9 Reacties

 1. Tatiana's Blog | De zonnebrillen trend van deze zomer

  Ik mis trend 3?maar ik hou van een niet heel opvallende zonnebril

 2. Tatiana's Blog | De zonnebrillen trend van deze zomer

  Ik koop eigenlijk elk jaar een nieuwe zonnebril (of 2) dus heb een behoorlijke collectie opgebouwd inmiddels. 🙂

 3. Tatiana's Blog | De zonnebrillen trend van deze zomer

  Zet ergens bloemetjes op, en ik vind het mooi. Ik ben dan ook erg onder de indruk van die zonnebril met bloemetjes : )

 4. Tatiana's Blog | De zonnebrillen trend van deze zomer

  Opvallende zonnebrillen, altijd goed!

 5. Tatiana's Blog | De zonnebrillen trend van deze zomer

  Wauw! Trend 1 vindt ik echt heel mooi, ik kan helaas niet zo goed tegen zonnebrillen.. vindt het echt niet lekker zitten

 6. Tatiana's Blog | De zonnebrillen trend van deze zomer

  Ik vind die met de bloemen echt afschuwelijk haha mag dat? 😉 Ik zou zelf voor de tweede gaan want ik houd wel van eenvoudig en rustig maar met een edge. De derde vind ik ook leuk. Mijn dochter verzamelt zonnebrillen, die zou ze allemaal willen haha

 7. Tatiana's Blog | De zonnebrillen trend van deze zomer

  Hmmm zijn niet echt mijn zonnebrillen. Ik heb al erg veel moeite altijd om een leuke te kiezen, maar deze zullen het echt niet worden.

 8. Tatiana's Blog | De zonnebrillen trend van deze zomer

  Ik zal ze zelf alledrie niet kopen denk ik, maar als ik moest kiezen dan is het de middelste. Die eerste gaat me echt wel te ver hoor haha.

 9. Tatiana's Blog | De zonnebrillen trend van deze zomer

  Jongejonge, een geweldig artikel. ‘k kwam op deze site eventjes langs om een kijkje te nemen, maar mijn dag is weer een stuk positiever nu haha. Gisteren had ik dergelijke ideeen, Maar goed, uw artikel overtuigt me enigszinsmeer hierover, Natuurlijk een paar puntjes waar ik eventueel commentaar op zou kunnen hebben.. Echter dat is niet belangrijk, dat terzijde.. Echt, ga zo door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *