Enamored de nieuwe herfstcollectie van Zoya

Nagellak Enamored Zoya

In weer een nieuwe line-up van Zoya, ‘Enamored” staan 12 prachtige kleuren op een rij 12 prachtige kleuren op een rij om jouw hart te doen smelten. Enamored bestaat uit cremes, glinstering en  glitter, waar je eindeloos mee kan combineren. Ontdek waarom Zoya de favoriete keuze is voor zoveel nagelliefhebbers over de hele wereld. Deze nieuwe line-up staat al een tijdje bij mij op de plank. Toch wil ik deze mooie kleuren met jullie delen. Lees mee!

 

Tatiana's Blog | Enamored de nieuwe herfstcollectie van Zoya

Enamored

De Enamored collectie bestaat totaal uit 12 kleuren en zit verpakt in 2 bundels, bundel A en bundel B. In de eerste bundel zitten zes nieuwe tinten, waaronder Frenchy, Precious, Eleanor, Murphy, Jean en Lennon. En deze 6 nagellak tinten gaan van elegante neutrale tinten tot levendige kleuraccenten. 

Nagellak Enamored Zoya

Nagellak Enamored Zoya

Nagellak Enamored Zoya

In de tweede bundel zitten zes prachtige tinten die je onderdompelen in een wereld van verfijning.  Zes tinten die de volgende namen dragen: Pamela, Venus, Brynlee, Twinklette, Vera en Brianna. Minder opvallend dan de eerste bundel maar chique genoeg om een opvallende statement neer te zetten deze herfst. Ik vind het fijn om te zien dat er naast de gebruikelijke crèmes en glinsters ook wat glitters in deze collectie terechtkomen. Persoonlijk ben ik nogal van de crèmes, maar ik weet dat veel van mijn lezers gek zijn op glitters. 

Frenchy

Frenchy is een lichte, koelroze crème. Deze kleur vind ik bij de nude tinten thuis horen, de formule ervan vind ik erg goed. Zeer gepigmenteerd voor zo’n lichte tint en slechts twee dunne laagjes nodig voor volledige dekking.

Precious

Precious heeft een medium mauve roze basis gevuld met kleine schilfertjes in de kleuren roze en goud. Net als het eerste lakje mooi gepigmenteerd en geeft in 2 dunne laagjes al een volledige dekking. 

Eleanor

Eleanor heeft een zwart-paarse basis gevuld met een fijne tinnen glans. Het lakje geeft een beetje een metallic finish. Ik heb slechts 1 laagje gebruikt voor volledige dekking. 

Murphy

Murphy is een zwart kakigroene glans. Ook weer een beetje met het metallic effect. Prettig om mee te werken, ook weer volledige dekking in 1 laag. 

Lennon

Lennon heeft een blauwgroen jelly-basis gevuld met kleine blauwgroen holo-glitters. De formule was fanastisch, met een mooi holografisch effect. Ik hou normaal niet zo van dit soort lakjes qua formule en kleur. Maar dit zie ik mezelf nog wel dragen.

Jean

Jean heeft een heldere denimblauwe jelly-basis gevuld met kleine zilveren holo-glitters. Het geeft ook een mooi holografisch effect op de nagel. Ik was blij verrast door dit kleurtje.

Nagellak Enamored Zoya

Nagellak Enamored Zoya

Nagellak Enamored Zoya

 

Lees ook het artikel:

Zoya Naked Manicure Hydrate & Heal Retail Kit  

 

 

Venus

Venus heeft een basis van frambozengelei gevuld met kleine bessenroze holo-glitters. Dit lakje heeft ook weer een geweldig glitterformule. 

Pamela

Pamela is een rijke auberginepaarse crème. Het droogt op met een matte afwerking, dus als je van glans houdt dan zou ik er nog een topcoat overheen lakken. Dit zou ik overigens ook doen met de glitterlakjes, omdat je de structuur wel voelt op de nagel. 

Brynlee

Brynlee is een pruimen crème. De formule vind ik altijd prettig om mee te werken. Daarom zijn crème lakjes mijn favoriet.

Vera

Vera is een orchidee paarse crème. 

Brianna

Brianna is een koele, mauve crème. 

Twinklette

Twinklette heeft een lichtroze getinte basis gevuld met kleine lichtroze holo-glitters. 

 

Waarom kies ik voor Zoya?

Zoya Nagellak is bijna nog het enige merk nagellak dat je bij mij in de kast zult vinden. En niet zonder reden! Naast het feit dat Zoya ieder keer weer een uitgebreid kleurengamma laat zien zijn er nog meer voordelen, zoals de gezondheid, en duurzaamheid. Ook is het goed bedacht van Zoya dat je de vrije keus hebt om een bundel in full size of in het klein kunt aanschaffen, maar ook is ieder kleurtje afzonderlijk verkrijgbaar. Zo hoef je niet een hele bundel aan te schaffen waarvan je de helft misschien niet eens gebruikt. Wat ik bedoel met gezondheid is dat de lakjes veilig(er) zijn gemaakt voor gebruik, waardoor dit een gezonder alternatief is geworden. De eerste Big 3, Big 5 en Big 10 Free-formulering ooit gemaakt. Gemaakt in de salon door Zoya toen ze zwanger was als een veiliger en gezonder alternatief voor zichzelf en haar klanten en is sindsdien een pionier op het gebied van natuurlijke nagels gebleven. Een klein stukje geschiedenis om iets meer te vertellen over de Big Free formulering. In 1989 introduceerde Zoya de eerste BIG3FREE-formule zonder gifstoffen zoals tolueen, formaldehyde en DBP (dibutylftalaat). In 1997 lanceerde Zoya de eerste BIG5FREE-polijstformule, volledig vrij van tolueen, formaldehyde, formaldehydehars, DBP (dibutlftalaat) en kamfer. En in 2007 volgde daarop nog eens de BIG10FREE polish-formule, volledig vrij van formaldehyde, formaldehydehars, DBP (dibutylftalaat), tolueen, kamfer, tphp, parabenen, xyleen, ethyltosylamide en lood. 

Nagellak Enamored Zoya Nagellak Enamored Zoya
Nagellak Enamored Zoya Nagellak Enamored Zoya

Ben jij na het zien van deze kleuren ook helemaal verliefd op misschien wel alle 12,  of 1 in het bijzonder? Welk kleurtje is jouw favoriet? Neem zeker even een kijkje op de website van Zoya om de kleuren te bekijken en een aankoop te doen. Ook verkrijgbaar bij Lyko.

Tatiana's Blog | Enamored de nieuwe herfstcollectie van Zoya

 

Ik ben dol op de nagellakjes van Zoya. Heb jij ook een favoriet merk waar je zo van houdt?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Enamored de nieuwe herfstcollectie van Zoya

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | Enamored de nieuwe herfstcollectie van Zoya

    Het zijn prachtige kleuren
    Ik had in het verleden alleen maar lichte kleuren
    Maar als ik deze kleuren zie dan ga ik voor een aantal kleuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *