Zoya || Lux, Pandora en Jana

Het is nou eenmaal een feit, ik ben nagellak verslaafd. Maar ik moet eerlijk bekennen dat het merk Zoya tot voor kort nog ontbrak in mijn nagellak stash. En dat kan natuurlijk niet! Toen de kans zich voordeed en ik van BigGreenSmile een aantal producten mocht uitkiezen voor een review, zag ik ook de lakjes van Zoja staan. En vandaag dan eindelijk een review van dit mooie merk. Zoya is een Amerikaans merk met vegan lakjes. Ik heb nu 3 kleuren in mijn bezit: Jana (nude, grijs), Pandora (roze) en Pixiedust (roze).

Zoya || Lux, Pandora en Jana

ZOYA over

BIG5FREE || Ultra long-wearing, toxin free nail polish and treatment formulas contains nog formaldehyde, formaldehyde resin, toluene, , dibutyl phthalate of camphor.

Z O Y A   I S   T H E   H E A L T H Y   C O L O R   O F   F A S H I O N !

 


Zoya • JANA 

De kleur Jana door Zoya kan het best omschreven worden als een medium nude creme lak met grijze, mauve en paarse tinten. Zeker geen gewone simpele nude, deze is gewaagd, maar nog steeds toepasselijk.

Zoya || Jana

Kleur – Nude, Grijs
Finish – Cream
Intensiteit – 5 ( 1 = Sheer – 5 = Opaque ) de lak is dus zeer dekkend
Toon – Cool

img_5280

Iedereen die mij een beetje kent, of mijn blog nauwkeurig volgt, weet dat ik nude kleuren erg chic vind staan. Een nude lak ziet er verzorgd uit zonder heel erg aanwezig te zijn.


Zoya • PANDORA •

De kleur Pandora door Zoya kan het best omschreven worden als een medium roze-beige nude lak met blauwe en mauve ondertoon en een vleugje van parelwitte zilver shimmer. Een ondoorzichtige, full-dekking nude lak die prachtig werkt op de koele huid tinten.

Zoya || Pandora

Kleur – Nude
Finish – Metallic
Intensiteit – 5 ( 1 = Sheer – 5 = Opaque )
Toon – Cool

img_5278

Nu jullie weten dat ik gek ben op nude tinten is het dus helemaal niet vreemd dat ook mijn 2e kleur tot deze categorie behoort. Nude, roze en metallic, dit lakje heeft alles wat mijn hartje begeert.


Zoya • LUX Magical PixieDust 

De kleur Lux door Zoya kan het best omschreven worden als een rozenkwarts glitter kleurige lak met mega hex iriserende deeltjes.

Zoya || LUX Magical PixieDust

Kleur – Roze
Finish – PixieDust
Intensiteit – 4 ( 1 = Sheer – 5 = Opaque )
Toon – Cool

img_5279

PixieDust mag natuurlijk niet ontbreken in mijn collectie. Dit kleurtje past prachtig bij de 2 nude kleuren die ik heb uitgekozen.


SWATCHES • Jana • Pandora  Lux 

Hierboven konden jullie de swatches al zien van alle 3 kleuren bij elkaar. Op bovenstaande foto’s draag ik de kleur Jana op duim, wijsvinger en pink. De kleur Pandora op middelvinger en basis op de ringvinger. En de kleur Lux op de ringvinger als accent nagel. Hieronder laat ik jullie ook nog even de swatches afzonderlijk van elkaar zien.

Zoya || Lux, Pandora en JanaZoya || Lux, Pandora en Jana

Zoya

De kleur dekken vrijwel in 1 laag, maar voor een mooie en intense kleur breng ik een 2e laag aan. De lak blijft erg lang netjes zitten, zeker zo’n 5 dagen zonder chippen. Ik vind alle kleuren afzonderlijk goed matchen bij eigenlijk elk outfit, maar met name bij zwart. En de 3 kleuren in combinatie met elkaar staan net even wat feestelijker.

Jana

img_5283

img_5266

Pandora

img_5281

img_5267

Lux

img_5284

img_5268


MIJN BEVINDINGEN

Zoya || Lux, Pandora en Jana

[easy-image-collage id=12774]

Ik kan nu al met zekerheid zeggen dat het niet blijft bij deze 3 kleuren van Zoya. Ik ben blij met het resultaat: kleur, dekking en houdbaarheid. En als ik blij ben wil ik meer, en Zoya heeft naast de 3 kleuren die ik vandaag heb laten zien, nog veel meer prachtige kleuren. De flesjes van Zoya bevatten 10 ml nagellak en zijn makkelijk aan te brengen, met een normale kwast (niet te dun, maar ook niet breed). Met 2 laagjes krijg je een mooie finish en blijft de lak ongeveer 5 dagen zitten zonder te chippen.

Bij BigGreenSmile zijn een groot selectie aan kleuren van Zoya beschikbaar voor € 15,00 per flesje.

 

 

afsluiting-tatiana

Ben jij al bekend met Big Green Smile?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Zoya || Jana, Pandora & Pixiedust

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

12 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Zoya || Jana, Pandora & Pixiedust

  wauw dit ziet er echt prachtig uit!

 2. Tatiana's Blog | Zoya || Jana, Pandora & Pixiedust

  Wauw wat een mooierds. Jammer dat ze zo duur zijn anders had ik er een aantal gescoord

  1. Tatiana's Blog | Zoya || Jana, Pandora & Pixiedust

   Ze zijn wat prijzig, dat wel, maar ook super mooi.

 3. Tatiana's Blog | Zoya || Jana, Pandora & Pixiedust

  De kleurtjes zijn supermooi. De combinatie die je gemaakt hebt is heel leuk. Zelf heb ik nog geen lakjes van het merk.

  1. Tatiana's Blog | Zoya || Jana, Pandora & Pixiedust

   Ik vind de kleuren om super mooi en so me. Binnenkort komen er nog meer kleurtjes op mijn blog.

 4. Tatiana's Blog | Zoya || Jana, Pandora & Pixiedust

  Erg mooi. Zijn de lakken vegan?

  1. Tatiana's Blog | Zoya || Jana, Pandora & Pixiedust

   Jazeker, dat is ook het mooie aan de lakjes. Het staat trouwens ook vermeld in de eerste alinea 😉

 5. Tatiana's Blog | Zoya || Jana, Pandora & Pixiedust

  Wat een prachtige lakjes. Zoya wil ik graag nog eens proberen. Hoor veel goede verhalen.

 6. Tatiana's Blog | Zoya || Jana, Pandora & Pixiedust

  Echt heel erg mooi gedaan! Ik ben hier zo slecht in, dus als ik weer een poging doe ga ik je echt om tips vragen;).

 7. Tatiana's Blog | Zoya || Jana, Pandora & Pixiedust

  Super mooie kleuren!! En al helemaal zo met elkaar!

  1. Tatiana's Blog | Zoya || Jana, Pandora & Pixiedust

   Dank je wel, ik vind de kleurencombi ook mooi bij elkaar staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *