Zoya Naked Manicure Hydrate & Heal Retail Kit

Tatiana's Blog | Zoya Naked Manicure Hydrate & Heal Retail Kit

Om mijn handen mooi te maken voor de zomer kreeg ik van Zoya niet alleen de Zoya Sunshine Collection 2018, maar ook de Naked Manicure Hydrate & Heal-kits. Het is een hand- en lichaamsbehandelingskit, met een serum en hand- en bodycrème.

SASS

Zoya

Nothing improves your mood like a new manicure!

Tatiana's Blog | Zoya Naked Manicure Hydrate & Heal Retail Kit

Gelukkig gaan we richting de zomer en zien mijn handen er beter uit dan in de wintermaanden. Met de koude temperaturen die wij hier kennen in ons landje, zijn mijn handen erg droog en dan vooral rond het gebied van mijn nagelriemen. Om een beetje goed voor de dag te komen moet ik mijn handen echt verzorgen en vertroetelen. Een peeling, een lotion, nagelolie. Alles gebruik ik.  Nu gebruik ik dagelijks het setje van Zoya, Hydrate & Heal Dry Skin-kit. Spray over handen, lichaam of voeten en masseer zachtjes. Het resultaat is een zachtere, gladdere, en gehydrateerde huid.

SASS

Serum

It takes two hands to clap!  

Tatiana's Blog | Zoya Naked Manicure Hydrate & Heal Retail Kit Tatiana's Blog | Zoya Naked Manicure Hydrate & Heal Retail Kit

In de kit zit een serum dat wordt geleverd in een sprayfles. Het voelt zeer verfrissend en ruikt ontzettend lekker. Het serum heeft een doelgerichte formule van hyaluronzuur (HA) dat vocht inbrengt, en krachtige antioxidenten voor het verbeteren van handen, voeten en lichaam. Het unieke sprayserum absorbeert snel en zorgt voor blijvende resultaten. Bij regelmatig en herhaald gebruik zal de uitdroging verminderen en de teint verbeteren. Het serum kan gevolgd worden met de Healing Hand & Body Cream die ook in de kit zit.

SASS

Handcreme

You have two hands, one to help yourself, the second to help others!  

Tatiana's Blog | Zoya Naked Manicure Hydrate & Heal Retail Kit Tatiana's Blog | Zoya Naked Manicure Hydrate & Heal Retail Kit

De crème is vrij licht, niet erg stevig. Trekt lekker snel in de huid en laat geen vette laag achter. Ook de crème ruikt erg lekker. Hoewel de crème licht, en niet-vettig is, is het een krachtige en vocht-rijke lotion om vrijwel direct het uiterlijk van een droge, ruwe huid op handen, voeten en lichaam te verbeteren.

SASS

Het resultaat

Once you see results, it becomes an addiction!  

Tatiana's Blog | Zoya Naked Manicure Hydrate & Heal Retail Kit

Ik gebruik de kit nu een tijdje en het is een aangename toevoeging aan handverzorgingsritueel. Ik ben erg onder de indruk van de set en vind het heerlijk dat ik naast tal van serums voor mijn gezicht nu ook een serum heb voor mijn handen! Wat ik ook zo heerlijk vind aan de set is de frisse en toch wat zoete geur. Mijn handen zijn zichtbaar minder droog en mijn nagelriemen zien er gezonder en gehydrateerder uit.
 Na gebruik van een paar weken zag ik enorme verbetering in mijn nagelriemengebied, met deze hydraterende set zijn mijn handen klaar voor de zomer
Deze kit is ook uiterst betaalbaar en doet zijn werk goed, wat mij betreft zeker aan te bevelen.

Tatiana's Blog | Zoya Naked Manicure Hydrate & Heal Retail Kit

Verzorg jij je handen met een serum?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Zoya Naked Manicure Hydrate & Heal Retail Kit

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Zoya Naked Manicure Hydrate & Heal Retail Kit

    Ik ben heel nieuwsgierig, klinkt veelbelovend! 🙂

  2. Tatiana's Blog | Zoya Naked Manicure Hydrate & Heal Retail Kit

    Bedankt voor het introduceren van dit product.
    Het lijkt erg goed, ik zal het snel proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *