ZOYA Wanderlust Summer 2017 Lipstick Shades

by Tatiana
Zoya Wanderlust Summer 2017 Lipstick

Een mooie lipstick kan ik erg waarderen, of het nu een zachte nude tint of een zacht roze kleur is, of een klassiek rode kleur, ik ben gek op alle kleuren. Al eerder mocht ik de lipsticks van ZOYA testen, en na de 13 kleuren die ik in DIT artikel uitgebreid heb besproken, ben ik iedere keer dat er weer een nieuwe kleur binnenkomt super enthousiast. In de Wanderlust Summer 2017 collectie werden ook weer 3 nieuwe kleuren uitgebracht. Kijk je mee!

Zoya Wanderlust Summer 2017 Lipstick

 

It’s all about back to basics but even better! Zoya perfects the classic lipstick cream formula to allow lips to stay moist for hours without the mess. The medium wear formula is specifically designed to last 4 to 6 hours without cracking or drying. All this in a light weight yet well pigmented unflavored formula that you’re going to love. Trust us!

━━━━ zoya ━━━━

 

WANDERLUST SUMMER 2017

Met de komst van de zomer heeft Zoya weer een nieuwe collectie uitgebracht. Deze nieuwe collectie heeft de naam Wanderlust gekregen. De collectie bestaat uit 12 lakjes, waarvan 8 met een creamy finish, en 4 met een shimmer finish. Ook komt de collectie met 3 nieuwe kleuren lipstick, waarvan 2 met een sheer finish.

Zoya Wanderlust Summer 2017 Lipstick

Zoya Wanderlust Summer 2017 Lipstick

SWATCHES

Normaal gesproken ben ik meer een creamy lipstick drager. Maar een sheer finish kan ook erg leuk zijn. Dit is vaak een wat transparantere lipstick met een lichte kleur. De lipstick is hydraterend met een lichte gloss. Een sheer finish is vooral geschikt voor als je een lipstick wil dragen die niet al te veel opvalt. In de collectie Wanderlust zitten er 2 van deze finishes en ik moet zeggen dat ik het voor de zomer wel heel leuk vind.

♡ Kitty is een neutraal glinsterend roze kleur met een hydraterende crème formule.

♡ Kirby is een helder, watermeloen roze kleur met een hydraterende crème formule.

♡ Kay is een romige sheer rode kleur.

Zoya Wanderlust Summer 2017 Lipstick

━━━━ MIJN MENING  ━━━━

Ook deze 3 kleuren vind ik er weer fantastisch uitzien. Bij het idee van een sheer lipstick plaatste ik wel enkele vraagtekens, omdat ik normaal gesproken voor een creamy finish zou kiezen. Maar ik ben wat dat betreft aangenaam verrast. Bij het swatchen op de arm viel mij wel al direct op dat ze alle 3 vrij licht van kleur zijn, en dat je ze in meerdere lagen moet aanbrengen om toch wat kleur te krijgen. Maar de kleur die je uiteindelijk krijgt ziet er ook mooi uit. Op de lippen ging het aanbrengen van de lipstick nog iets lastiger, en moest ik het wel in meerdere lagen opbouwen om een lichte kleur op de lippen terug te zien. Op mijn arm was Kitty mijn favoriet en op de lippen is Kay mijn favoriet. Van de 3 kleuren bracht Kay, de romige lipstick van de 3, het prettigste aan.

━━━━ ♡ ━━━━

Zoya Wanderlust Summer 2017 Lipstick

Zoya Wanderlust Summer 2017 Lipstick

 

Je kunt de Zoya Lipsticks onder andere online shoppen bij Bol.com voor € 23,90.

Zoya Wanderlust Summer 2017 Lipstick KIRBY

KOOP HIER: ZOYA Lipstick € 23,90

VOOR WELKE KLEUR GA JIJ? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

18 comments

Ciska Lala 12 juli 2017 - 08:52

Mooi! Vind alle 3 heel mooi bij je staan. Xxx

Reply
Anne 12 juli 2017 - 08:55

Wat een mega mooie kleuren en wat je er prachtige foto’s van weten te maken. Ik ben fan!

Reply
Jolanda 12 juli 2017 - 08:57

Supermooie foto’s zeg!! Kitty vind ik heel erg mooi!

Reply
Annemarel 12 juli 2017 - 09:15

Prachtige kleuren. Toen ik alleen de lipsticks zag dat ik dat ik zeker voor Kitty zou gaan, maar op jouw lippen is Kay echt de mooiste. Sheer is sowieso meer mijn ding, dus dat komt goed uit!

Reply
Nicole Orriëns 12 juli 2017 - 09:18

Ik vind de kleur Kay het mooist. Die vind ik het vriendelijkst en zachtst ogen.

Reply
Tiny 12 juli 2017 - 09:23

Drie mooie kleuren en hele mooie foto’s !!!
Ik vind het niet erg dat er na een keer aanbrengen niet veel kleur is ,ik gebruik de lipstick om mijn lippen te beschermen
Maar ook om er een beetje verzorgd uit te zien

Reply
cindy 12 juli 2017 - 09:29

Ik ga voor de kleur Kay, die vind ik het zomers en zachtst voor mij.

Reply
mieke | mieksmind 12 juli 2017 - 12:07

wat een mooie foto’s heb je gemaakt. dit zijn leuke kleuren voor de zomer, lekker fris

Reply
Mariëlle | Me-licious 12 juli 2017 - 12:13

Super mooi zijn ze zeg! Ik vind alleen qua kleur dat er weinig verschil in zit als ik zo naar de swatches kijk, maar maybe komt dat door de foto?

Reply
jonna@burgertrutjes 12 juli 2017 - 12:53

Onwijs mooie kleurtjes! Zelf ben ik nog niet bekend met dit merk.

Reply
Manon 12 juli 2017 - 16:07

Dit zijn niet mijn kleurtjes, maar ik vind ze goed staan bij jou.
Ik kende het merk helemaal niet , weer wat geleerd!

Reply
Marion 12 juli 2017 - 17:28

Ik ben geen make-up type vandaar dat ik lipsticks en dergelijke geen geld investeer. En eerlijk gezegd zie ik weinig kleurverschil tussen de drie lipsticks. Maar dat ligt echt aan mij hoor 🙂

Reply
Fleur 12 juli 2017 - 18:02

Mooie kleuren en lekker zomers. Ze staan je erg goed

Reply
Lonneke 12 juli 2017 - 19:33

Wauw wat een prachtige kleuren, ik heb een zwak hiervoor. Ik ben niet bekend nog met de lipsticks vam ZOYA maar als ze net zo goed zijn als de lakken, ben ik om!

Reply
Bianca 12 juli 2017 - 20:17

Oeh hele mooie kleuren! Ik ken de lipsticks van Zoya nog niet, maar ik ga ze zeker eens proberen x

Reply
Carli 12 juli 2017 - 21:16

Wauw! De Kay is hier overduidelijk mijn favoriet. Het merk kende ik nog niet. Is het “Vette” lipstick als in: droogt ie je lippen uit? Ik heb vaak het probleem dat lipstick niet hydraterend genoeg is voor m’n lippen en ze helemaal uitdrogen 🙁

Reply
Liset 13 juli 2017 - 10:44

De verpakking ziet er goed uit, mooi! De kleuren lijken wel erg op elkaar moet ik zeggen, dat is wel jammer. Zelf draag ik nooit fuchsia kleurtjes, dus ik ben wel benieuwd naar andere kleuren van dit merk!

Reply
Armande 13 juli 2017 - 11:21

Sjieke lipsticks, ik hou wel van een lichte kleur. Ik vind je foto’s ook erg mooi, zo met de bloemen in de achtergrond.

Reply