Zumprema Emoji Monkeys rugtas

by Tatiana

Mijn kleine meid gaat niet voor het eerst naar de basisschool, maar na een kleine vakantie blijft het toch even spannend. Esmee zit nu in groep 4 en weet al heel goed wat ze wel en niet wel als het om fashion gaat. Een mooie schooltas is één van haar vereisten, bij een coole outfit. En nu ze in groep 4 zit moet er ook mee mee; lunchtrommel, drinkbeker, gymkleding en af en toe wat huiswerk. Vorig jaar was het nog een kleine tas van Winnie the Pooh, nu moest het iets groters en stijlvollers zijn. 

SASS

Zumprema 

 

Emoji Monkeys Rugtas

Mijn dochter is echt van deze tijd. Bepaalde dingen zijn niet meer weg te denken uit haar wereldje. Op school werkt ze met een tablet. Op het tablet wordt gewerkt met Snappet, het grootste digitale onderwijsplatform van Nederland. Ze weet precies hoe een mobieltje werkt en bepaalde games. Ze is op en top digitaal. En of ik daar nou zo blij mee ben weet ik niet, maar het is nou eenmaal van deze tijd. En daar past deze rugtas met Emoji Monkeys natuurlijk heel goed bij.

Haar nieuwe tas. Met elk pakketje dat ik voor Blog & Beauty ontvang, is mijn kleine meid benieuwd of er ook iets voor haar bij zit. Toen ze de mooie tas zag, en ik zei dat deze voor mij was, vond ze het niet leuk. Wat moest ik nou met zo’n tas, ik ga niet eens naar school. Maar de tas was natuurlijk voor haar. Ze was echt toe aan een nieuwe. Haar oude tas was te klein en er zaten vlekken in van het liggen, en van de lekkende bekers (die niet goed dicht worden gedaan 😉 Na de meivakantie kan ze deze mooie tas meenemen naar school.

Vernieuwend, opvallend en altijd voorbereid! Met deze rugzak met print van Zumprema valt ze gelijk goed op. Niet zo’n standaard zwarte tas, maar een rugzak met uniek design. Die nog ongelooflijk handig is ook! Een groot vak voor het huiswerk en de gymkleding, en een kleiner vak voor de lunchtrommel en drinkbeker. De rugzak heeft verstelbare schouderbanden en kan dus als het nodig is een aantal jaartjes mee.

Ben jij ook toe aan een nieuwe schooltas voor je kind, en is hij of zij net als Esmee, een jong modepopje dat wel graag in de schijnwerpers staat? Met de rugzakken van Zumprema val je op. Hetzelfde? Met een rugtas van Zumprema krijg je méér! De prints worden namelijk volledig zelf ontworpen. Daarom zal jouw tas uniek zijn en zal je niet zo snel iemand tegenkomen met dezelfde tas. Dat wil zeggen: zolang jij niemand verteld waar jij jouw rugzak gehaald hebt! Maar ja, Esmee ik vertellen dat natuurlijk wel, want daar is deze blog voor. Ga jij voor Emoji Madness, Unicorn, Panda’s, Aztec of Galaxy? Je vind ze hier bij Zumprema. En wil je deze mooie Emoji Monkeys Rugzak, deze vind je hier voor € 28,95.

Wat voor schooltas heeft jouw kind(je)? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

4 comments

Lavinia 1 mei 2019 - 12:50

Leuk artikel en wat een mooie foto’s erbij. Ze ziet er in elk geval happy uit met haar nieuwe tas.

Reply
Mandy 2 mei 2019 - 15:12

Oh wauw! Prachtige meid, ook hele mooie ogen. Ik vind de tas ook heel leuk, zou ik ook zo voor kiezen!

Reply
skincarebynaomi 2 mei 2019 - 17:15

Wat leuk dat ze nu al zoveel bezig is met mode. Kunnen jullie lekker samen tutten! De tas ziet er super leuk uit, lekker vrolijk met mooie pasteltinten

Reply
Cynthia 2 mei 2019 - 21:11

Wat een mooie dochter heb je. Die ogen! Ze lijkt wel een model. Leuke tas ook!

Reply