Zwarte enkellaarsjes met studs van Sacha

sacha shoes

Al een ruime tijd geleden kreeg ik van Sacha, een Nederlands schoenenmerk, een berichtje of ik het leuk zou vinden om een paar schoenen uit te zoeken. Uhm hello, ik heb een schoenen verslaving, natuurlijk wil ik dat. Ik bekeek de webshop en zocht een paar leuke zwarte enkellaarsjes uit. If the shoe fits, you must wear it! Kijken jullie mee!? 

Tatiana's Blog | Zwarte enkellaarsjes met studs van Sacha

MIJN SCHOENENCOLLECTIE

Ontbrak er nog wat aan mijn schoenencollectie? Stellig zeg ik ja, terwijl ik weet dat het niet zo is. Ok, genoeg schoenen dus. Laten we het dan gebrek aan diversiteit noemen.

Sinds mijn rol als moeder vervuld is, heb ik de hakken eigenlijk een beetje afgezworen. En dat terwijl ik daarvoor eigenlijk alleen maar op hoge hakken liep. Niet alleen vond (vind) ik dat hakken mooi vrouwelijk staan, het maakte mij met mijn miezerige 158 cm ook een tikkeltje langer.

Voor de verandering heb ik dus een keer weer de stoute schoenen aangetrokken en de platte laars en sneaker ingeruild voor een veelzijdig vrouwelijk enkellaarsje, met een klein hakje.

Sacha Shoes

SACHA SHOES

Ik plaatste mijn bestelling en een dag later werden deze beauties aan de deur afgeleverd. Over snelle service gesproken, dat krijg je bij Sacha dus. Het contact, levering, alles verliep vlot en prettig.

Dit was voor het eerst dat ik online schoenen bestelde bij Sacha, hier had ik nog geen ervaring mee. Maar gemakkelijker kan je het niet krijgen. En als het dan ook nog zo snel gaat. Heerlijk toch!


Tatiana's Blog | Zwarte enkellaarsjes met studs van Sacha

ZWARTE ENKELLAARSJES

Deze laarsjes zijn een zeer welkome aanvulling in mijn schoenenkast, en jullie hebben ze al vaker terug zien komen in mijn outfitposts op Instagram. Ongetwijfeld zullen ze nog vaker voorbij komen. Want het laarsje is ook erg makkelijk te combineren met diverse stijlen. Ik heb het laarsje vaak aan bij een jeans, zoals jullie hieronder op de foto zien, maar ook bij een rokje staat het erg leuk.

Sacha Shoes

Hou je van snelle service, en ben je op zoek naar een paar leuke zwarte enkellaarsjes neem dan eens een kijkje bij Sacha.

 

afsluiting-tatiana

Hoe zou jij dit laarsje combineren met je outfit?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Zwarte enkellaarsjes met studs van Sacha

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

9 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Zwarte enkellaarsjes met studs van Sacha

  Haha nee welke vrouw zegt en nou nee tegen mooie nieuwe schoenen? ? Goede keuze. Ze zijn echt heel leuk en staan je heel goed. ?

 2. Tatiana's Blog | Zwarte enkellaarsjes met studs van Sacha

  Wat een geweldige laarsjes zeg, helemaal mijn ding!

 3. Tatiana's Blog | Zwarte enkellaarsjes met studs van Sacha

  Wat een gave enkellaarsjes. Die staan je heel erg goed!

 4. Tatiana's Blog | Zwarte enkellaarsjes met studs van Sacha

  Nieuwe schoenen HELL YEAH! daar zegt geen vrouw nee tegen natuurlijk. Staan je leuk!

 5. Tatiana's Blog | Zwarte enkellaarsjes met studs van Sacha

  Hihi ik had ze inderdaad al op insta gezien, maar ik had niet door dat je ze mocht uitzoeken van Sacha. Super gaaf! Logisch dat je geen nee zei;) Ze zijn super mooi!

 6. Tatiana's Blog | Zwarte enkellaarsjes met studs van Sacha

  Die zijn tof! En ze kunnen eigenlijk overal bij. ?

 7. Tatiana's Blog | Zwarte enkellaarsjes met studs van Sacha

  Ik hou totaal niet van laarsjes maar vind deze vanwege die studs wel heel leuk!

 8. Tatiana's Blog | Zwarte enkellaarsjes met studs van Sacha

  Wat een leuke laarsjes en super tof dat je ze mocht proberen! Heb je misschien een foto van je collectie, erg benieuwd! Driss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *