Fanllory

Na jaren van bloggen ken ik nog steeds niet alle merken. Juist dankzij het bloggen mag ik nog steeds nieuwe merken en producten ontdekken. En dat is toch wel het leukste dat er is. Fanllory is een cosmeticabedrijf dat gelooft in de kracht van kennis. De producten van Fanllory zijn er om vrouwen te helpen hun natuurlijke schoonheid naar voren te brengen, en hun zelfvertrouwen te vergroten. Ik heb het Intensive Treatment Nourishing & Hydrating Face Mask geprobeerd. Kijken jullie mee?

SASS

Intensive Treatment Nourishing & Hydrating Face Mask

 

Fanllory

Een echt mooie vrouw is een vrouw die zich bewust is van haar waarde, trots is op zichzelf, en van haar eigen lichaam houdt. Ik ben erg benieuwd of ik me na het gebruik van dit masker ook zo voel. Inmiddels weet iedereen bijna wel dat ik erg van maskertjes hou, in alle vormen en maten. Het maakt in feite niet uit wat voor maskers, het is hét gevoel daarna dat mij zo blij maakt.

Fanllory

Het masker van Fanllory is prachtig verpakt in een zwart, kartonnen hoesje. De combinatie van zwart en de gouden band in het midden geven het een chique uiterlijk. Op de achterkant van de verpakking vind je alle informatie over het masker en de gebruiksaanwijzing. In de kartonnen verpakking zit een wit sachet waar het masker zelf in zit. Ook daarop zie je nogmaals de ingrediëntenlijst. Dat is natuurlijk erg slim voor als je de buitenverpakking niet meer hebt.

Fanllory

NOURISHING & HYDRATING MASK. Als ik het masker uit de verpakking haal merk ik dat het goed doordrenkt is met een serum. Heerlijk! Je voelt echt dat je iets op je gezicht hebt, het is niet zomaar een droge sheet. INGREDIENTEN: 97,8% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. HOOFDINGREDIËNTENLaminaria digitata (bruine algen) extract wordt gekenmerkt door zijn hydraterende en voedende eigenschappen en hoge niveaus van antioxidanten. Het helpt de synthese en elastine van collageen te stimuleren, een stevige huid, voorkomt rimpels en vertraagt ​​het verouderingsproces. Natriumhyaluronaat : hydrateert de huid diep en houdt deze vochtig. Marine Collagen : een hoogconcentratie en zeer zuiver oplosbaar collageen uit de oceaan, voedt en hydrateert diep , verhoogt de elasticiteit van de huid en vermindert fijne lijntjes. Citroenzuur : voorkomt en vermindert huidpigmentatie, verbetert de huidtextuur, verbetert de elasticiteit van de huid en vermindert fijne lijntjes. Aloë vera: kalmeert geïrriteerde huid en ontsteking veroorzaakt door zonnebrand, exfolieert de opperhuid om dode huidcellen te verwijderen, reguleert de pH van de huid en zuivert gifstoffen.

Fanllory

CONCLUSIE. Ik ben het aangenaam verrast door dit masker. Om te beginnen was de pasvorm van dit sheetmasker goed. Alle gaten op de juiste plek. Het masker blijft ook goed zitten, waardoor je niet automatisch achterover gaat hangen met je hoofd. Ik heb het masker gebruikt terwijl ik in bad lag, dus lag ik er sowieso al relaxt bij. Na ongeveer een kwartier heb ik het masker verwijderd en het overtollige serum dat achterbleef masseerde ik in mijn huid. Wat achterbleef was een heerlijk gevoede en zachte huid. Ik heb echt genoten van dit masker tijdens mijn wekelijks me-time-momentje.

Fanllory

WIL JE HET MASKER OOK GRAAG PROBEREN? Het Nourishing & Hydrating Mask kost € 15,55. Dat is best prijzig voor een masker, maar je merkt het en het is het zeker waard. Dit masker en andere producten zijn verkrijgbaar in de webshop van Fanllory.

 

Tatiana's Blog | Fanllory Intensive Treatment Nourishing & Hydrating Face Mask

Wat masker gebruik jij het liefst?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Fanllory Intensive Treatment Nourishing & Hydrating Face Mask

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | Fanllory Intensive Treatment Nourishing & Hydrating Face Mask

    als je er een zachte mooie huid van krijgt dan is dat mooi meegenomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *