Voordeeldrogisterij

Shoppen is echt aan mij besteed, en meestal kom ik ook nooit met lege handen thuis. Maar ik moet er wel even voor reizen. Soms heb ik dus gewoon de tijd niet. Gelukkig bestaat er in het tijdperk waarin wij leven zoiets als online shoppen. Heb ik iets nodig op gebied van huis en schoonmaak, of beauty en make-up, dan is de webshop Voordeeldrogisterij voor mij een uitkomst! Je kunt hier echt voor heel veel producten terecht,

 

VOORDEELDROGISTERIJ 

Because I bought it on SALE, I actually made MONEY! 

Voordeeldrogisterij

 

Voordeeldrogisterij heeft A-merken producten, maar dan met heel veel voordeel.Je kunt er echt voor heel veel producten terecht, ook als je meer op zoek bent naar huishoudelijke producten voor in de keuken, badkamer of toilet. Waar het mij vooral om gaat is de make-up. Bij de gezichtsverzorging vinden we onder de gezichtsmaskers bijvoorbeeld de Crazy Cupcake Masker van Dr. Van Der Hoog 2×8 ml voor maar € 1,25. Bij de gezichtsreiniging vind je bijvoorbeeld veel Garnier producten met de actie 3 voor € 5,00. Ben je op zoek naar make-up, dan hebben ze een uitgebreid scala van merken zoals W7, Rimmel, Bourjois, L’Oreal en Max Factor. Denk bijvoorbeeld aan mascara, foundation, lipstick, je vind het er allemaal.

 

Qua levertijd zit je bij Voordeeldrogisterij ook goed, want als je voor werkdagen vóór 21.00 uur besteld wordt het dezelfde dag nog verzonden, als het voorradig is in het magazijn. Voordeeldrogisterij is aangesloten op het Webshop Keurmerk. Binnen Nederland is het verzenden van de producten boven de € 50 gratis, daaronder betaal je voor het verzenden van je pakketje € 4,50.

 

MIJN ERVARING MET VOORDEELDROGISTERIJ  

Happiness … is receiving what you ordered online

voordeeldrogisterij

Voor mijn blog heb ik al vaker mogen shoppen bij Voordeeldrogisterij. En ik kon er altijd heerlijk ronddwalen bij de nagellakjes. Een kleine greep uit de nagellakmerken die verkrijgbaar zijn, zijn onder andere Essie, OPI, Sensationail, en Nicole by OPI. Van Nicole by OPI heb ik het afgelopen jaar wat lakjes geprobeerd als gastblogger bij Kim ter Stege. Een uitgebreide review van deze lakjes vind je hier terug.

NAGELLAK SWATCHES “NICOLE BY OPI” AM I MAKING MYSELF CLAIRE

GASTARTIKEL KIM: NICOLE BY OPI SELENA GOMEZ COLLECTION & MODERN FAMILY COLLECTION

 

VERKRIJGBAARHEID  

Shoppen is zelden nodig, maar altijd leuk!

voordeeldrogisterij

Zoals duidelijk mag zijn vind je in de webshop Voordeeldrogisterij echt van alles. Van parfum tot electronica en van lippenstift tot schoonmaakdoekjes. En dit alles van zowel bekende als minder bekende (make-up) merken. Ik kan er echt mijn hart ophalen voor mooie en goedkope producten. Een goed gevuld winkelmandje met flink wat voordeel. En dat vind ik erg fijn, want ik ben enorme fan van SALE. En naast de lage prijzen, staan er elke week kortingsacties en dagaanbiedingen centraal op deze website.  Heb jij net als ik soms weinig tijd om de stad in te trekken en te gaan shoppen, neem dan zeker eens een kijkje in de webshop van Voordeeldrogisterij.

Tatiana's Blog | Shoppen vanuit huis bij Voordeeldrogisterij

Wat is jouw favoriete mascara? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Shoppen vanuit huis bij Voordeeldrogisterij

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

18 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Shoppen vanuit huis bij Voordeeldrogisterij

  Fijn om te lezen hoe je lekker kan shoppen zonder de deur uit te gaan
  Ik woonde in de stad en als ik iets nodig had ,ja dan ging ik gewoon even naar een winkel toe
  Maar sinds kort woon ik in een dorp en schoppen echt wat verder weg is ,doe je het niet zomaar even om naar een winkel te gaan vooral niet in de winter
  Hoe fijn is het dan heerlijk met een kopje koffie op de bank en dan even kijken wat je nodig bent ,het is voor mij wennen ,maar wel fijn ,en dan lezen op jou blog daarna lekker shoppen ,(mooie reclame ) want reclamebladen wil ik niet ontvangen in mijn brievenbus

 2. Tatiana's Blog | Shoppen vanuit huis bij Voordeeldrogisterij

  Het is idd handig shoppen bij de voordeeldrogisterij, ze hebben veel en word snel geleverd.

 3. Tatiana's Blog | Shoppen vanuit huis bij Voordeeldrogisterij

  oeh, altijd leuk om nieuwe (web)shops te ontdekken, deze kende ik helemaal nog niet 😀

 4. Tatiana's Blog | Shoppen vanuit huis bij Voordeeldrogisterij

  Heerlijk shoppen vanuit het huis. Dat doe ik de laatste tijd wel.

 5. Tatiana's Blog | Shoppen vanuit huis bij Voordeeldrogisterij

  ik snap watje bedoelt, maar toch gaat mijn voorkeur nog steeds uit naar shoppen in de winkel. Lekker alles uitproberen en kijken of het wel echt de kleur is die ik wil hebben of bij mijn huidkleur past. Ja, i know je hebt de online reviews, maar vaak zegt dit weinig voor mijn huidskleur.

 6. Tatiana's Blog | Shoppen vanuit huis bij Voordeeldrogisterij

  Deze kende ik nog niet, maar zeker eens de moeite waard om eens rond te snuffelen. En shoppen vanuit huis vind ik altijd fijn!

 7. Tatiana's Blog | Shoppen vanuit huis bij Voordeeldrogisterij

  ik heb er nog nooit geshopt dus geen ervaring mee. vooral qua makeup ga ik liever naar de winkel

 8. Tatiana's Blog | Shoppen vanuit huis bij Voordeeldrogisterij

  Ik moet lachen om die uitspraak dat je feitelijk geld hebt verdiend. Heerlijk : )

  Het lijkt me een fijne winkel die voordeeldrogisterij.

 9. Tatiana's Blog | Shoppen vanuit huis bij Voordeeldrogisterij

  Goh dit wist ik helemaal niet! Wat enorm handig! Echt de moeite waard dus om binnenkort eens een kijkje te nemen op de site.

 10. Tatiana's Blog | Shoppen vanuit huis bij Voordeeldrogisterij

  Wat handig, ik vergeet altijd om naar een drogist te gaan. Nu kan ik lekker thuis mijnmandje vullen i.p.v. in de rommelige wnkel

 11. Tatiana's Blog | Shoppen vanuit huis bij Voordeeldrogisterij

  Heerlijk, shoppen zonder de deur uit te gaan. Ik ben voor!
  Zal eens gaan spitten op deze site 🙂

 12. Tatiana's Blog | Shoppen vanuit huis bij Voordeeldrogisterij

  Altijd lekker zo goedkoop shoppen vanuit huis! IK ga eens kijken op de site of er iets tussen staat

 13. Tatiana's Blog | Shoppen vanuit huis bij Voordeeldrogisterij

  Ik moet bekennen dat ik deze drogisterij nog niet helemaal kende. Klinkt wel leuk dat je goedkoper thuis kan shoppen.

 14. Tatiana's Blog | Shoppen vanuit huis bij Voordeeldrogisterij

  Wat leuk! Ik had er nog nooit van gehoord! Zeker handig dat je het kan laten leveren, hoewel rondneuzen in de winkel ook altijd erg leuk is! 🙂

 15. Tatiana's Blog | Shoppen vanuit huis bij Voordeeldrogisterij

  Ik kende dit helemaal niet, maar wel leuk dat ze zo’n goede merken hebben aan kleine prijsjes! Full prize kunnen die toch wel prijzig zijn!

 16. Tatiana's Blog | Shoppen vanuit huis bij Voordeeldrogisterij

  Wel fijn dat online shoppen vind dat vaak overzichtelijker dan in sommige winkels

 17. Tatiana's Blog | Shoppen vanuit huis bij Voordeeldrogisterij

  Mijn favoriete mascara is er 1 van maybelline. Ik krijg er zulke mooie wimpers van

 18. Tatiana's Blog | Shoppen vanuit huis bij Voordeeldrogisterij

  Fijne tip! Ik koop zelf nooit drogisterij spullen online, maar ze hebben leuke aanbiedingen als ik dat zo lees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *