“Steel de stijl van … …”

by Tatiana

Mijn blog gaat over meer dan beauty alleen, zo schrijf ik ook graag over fashion. Ook vind ik het fijn om naast productfotografie zo nu en dan vóór de camera te staan, om leuke outfits met jullie te delen. Ik vond het erg leuk toen Yana, van Hashtag-Yana mij vroeg of ik een paar fashion-vragen wilde beantwoorden voor haar wekelijkse rubriek “Steel de stijl van … …”

 

 

Over Yana.

 

Een 20- jarige studente uit Hasselt. Yana is haar blog begonnen uit voorliefde voor schrijven. Ze vind planning erg belangrijk en is verslaafd aan het kopen van schriftjes en agenda’s.

 

━━━━ hashtag-yana ━━━━

 

 STEEL DE STIJL VAN … … 

In de rubriek “Steel de stijl van … …” kunnen jullie vandaag op fashion gebied meer over mij ontdekken. Wat is mijn stijl? Waar shop ik graag?  Waar haal ik mijn inspiratie vandaag? Dit en meer lees je nu op Hashtag-Yana. Wij zouden het erg leuk vinden als je een bezoekje komt brengen en een berichtje achterlaat.

HEB JIJ EEN EIGEN STIJL? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

1 comment

Bouchra 15 september 2017 - 09:48

Ik heb het gelezen en ik vind de stijl van Laura Ponticorvo ook erg mooi!

Reply